2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de biraz projemle ilgilenip dönücem..ama sayfam açık arada takip ederim sizleri.. opuyorumnanaktan

şittt dikkat hamile var canı çeken filan olur
ohhhh devril bakalım
bende 6 da kalkıyorum hemde hergün
git yat bakalım bizde çalışalım
revamı ya bu bize

evet yaaa senağlama zaten bugün yataktan hiç kalkasım gelmedi...
zaten çok tuhafım öğleden sonra bir tatlı uykum geliyor anlatamam resmen uyukluyorum masa başında.. size de oluyormu böyle??

ne tatlı :) benim eşim de dün 1.5 sene evlilikten sonra ilk defa çiçek almış bana. pazar güünü fena olup doktora gidince.. bi de erkek haberiyle gelince.... bu erkek milleti var yaaa çok fena:roflol:

katılıyorum valla, benimkide,kız erkek fark etmez evlat evlatdır diyordu ama erkek olduğunu duyunca delirdi,,,

evet yaaa senağlama zaten bugün yataktan hiç kalkasım gelmedi...
zaten çok tuhafım öğleden sonra bir tatlı uykum geliyor anlatamam resmen uyukluyorum masa başında.. size de oluyormu böyle??

sorma ya
beni de hergün 3 den sonra bir uyku basar
bilgisayarın ekranına bile bakamaz oluyorum
büroda kimse yoksa kafayı masaya koyduğum bile oluyor
ama bunlar iyi günlerimiz
kuzucuklar bir doğsun
değil gündüz uykusu gece uykusuna bile hasret kalır olucaz

katılıyorum valla, benimkide,kız erkek fark etmez evlat evlatdır diyordu ama erkek olduğunu duyunca delirdi,,,

benim içinde hiç farketmiyor ama
benim bir oğlişim var anne sakın kız deme
ufuk olucak tamammı başka birşey düşünme diyor
kız olursa ne yapıcam bilmiyorum
nasıl kabul edecek benimki yanmışım yani

kızlarrrrrrrrrr,, güzel annişler gunaydın hepinize nasılsınz bakalım.
geçmişi okuyayım dedım ama yıne doktrmuşşnz. okuyaamadım hepsınııı

e ufuk ismi kıza da güzel olur bence..adını ufuk koyarsınız alışması kolay olur CADIARZU
sen abisin güçlüsün kız kardeşini koricaksın filan dersin ya da..tabi kız olacağı kesinleşsin de..

aynen canım yaa... özellikle dediğin gibi 3 den sonra.. bende kimse yoksa kafamı koyayım diyorum masanın üstüne gözümü bir açıyorum yarım saat geçmiş kaydirigubbakcemile3 zaten o bile yetiyor...

e ufuk ismi kıza da güzel olur bence..adını ufuk koyarsınız alışması kolay olur CADIARZU
sen abisin güçlüsün kız kardeşini koricaksın filan dersin ya da..tabi kız olacağı kesinleşsin de..

ayyy merakla bekliyorum zaten
2 dir gidiyorum göstermiyor velet
oğlumda 4,5 aylıkken göstermişti
sanırım buda abisi gibi olucak
yeniyılda gidicem bakalım öğrenirim inşallah

dünden kalmayızdır belki de.. o kdr gerilmişim ki rüyalarıma girdi.

Günaydın kızlar dün öğlenden beri giremiyorm siteye iş yoğunluğundan okuyamadığım 100 lerce sayfa var Okumaya kalkarsan bu sefer size yetişemem çok bişey kaçırmamışımdır umarım. Özledim siziopuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnnnnnn Annişleerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hakkatten baya sessiz hergün kalabalık oluyodu buralar nerde bu annelerrrrrrrrr gene tıkınıyolarmı acep

gunaydn dedık kıslar cevap gelmedı oara işe dalmışm yaniii yuoksa dalardım muhabbeete buarada işyerıme koca poşetle geldım dukkan actım burda havucmdan bıskuvılerıme kdr vr bendn baska herkes yıyor amaopuyorumnanaktan

dün mothercare 7 li body aldım kısa kollu malüm mersin baya sıcak en çok bunlara ihtiyacı olacak. ama yanlış beden vermişler yaa. gidip bugün değiştiem bari 6-12 aylık vermişler. bakıncada çokda büyük gelmedi ama. 0-3 demiştim ama 3-6 mı alsam kızlar

merhaba bayanlar doktordan geldim .2 li testimin sonuçlarını aldım

trisomy 21 için tahmin edilen risk 1/ 15135
trisomy 13 /18 riski 1/28943 çıktı

doktorum bir sorun olmadığını söyledi:sm_cool:
2 hafta sonra da 3 lü testin bazılarını yaptıracağım.

2 li yi atlattık hayırlısıyla.

biz de 31 Aralıkta saat 16.00' ya kadar çalışıyor muşuz hihoyyyt
ay duydum cok sevindim hihoyyyt
işim olmazsa 15.00 de çıkarım ben hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…