ufff daha evi toparlamadım yaa sizin yüzünüzden :umursamaz:
4 defa kalktım:kedi:
:roflol:bebiş sen hasta bezi bağla bence:roflol:[/COLOR][/B]
vereliniortakvereliniortakbır defa mahsusu kacacam boyle olmayack:gitme:
amaaan derse desin..
sen de uydur bişi.. de ki burada yaşamıyorum ben.. doktorum uzakta.. ama içim rahat etmedi bebegim iyi mi acaba diye gelmek istedim :jeyyar:
ozgecım bende onu uydurmayı dusundum
bırazdan cıkacam esım gelcek aradımopuyorumnanaktan
bır defa mahsusu kacacam boyle olmayack:gitme:
yaf niye öyle desin dktrum yerinde yoktu ama ben bebeğimin kalp atışlarını duymak istiyorum içim rahat değil de hiçbirşey söylemeye hakkı yok zatennn ya bu kadar çekinmeyin senin en doğal hakkın huzursuz olursan bebeğide etkilersin haauçarak git bence
bebısım saolŞeniz
gıdecem..
dün aynı şeyi daha önce doğum yapmış bi arkadaşıma söyledim "o zaman da, bi süre bebek hareket etmeyince aa acaba niye hareket etmiyo bi sorun mu var diye endişeleniyosun" dedi..anlicanız hamileleiğin 9 ayı endişe..bunun yanında heyecan ve umut tabii :asigim:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5özge senden korkulur 2 dakkada yalanı uydurdun :jeyyar:
ıyı fıkır ama archıncım
mafoldumbenmafoldumbensuan ben oyleyımkızlarr lavaboya düzenli çıkmaya çalışın yoksa basur oluşuyomuş :ecrin_bebek:
gecmedı hala ozge ılac onermıstı...
dr sorayım gıtmısken...
aman kızlar gerckten dıkkat...
ben resmen sancı cekıyorum:gitme:
bize gelen olmaz o yonden rahatımm bıze habersız gelenler bızı hıc evde bulamadı zamanında zaten pek gelenım yok artıkta gelecek olan mutlaka bıkac gun onceden haber verırbi pat die misafir qelse kapıyı açmayız artık :roflol:
annem qörse beni keser valla bu ev böle sen oturdun pc de die delikafadulden
vereliniortakvereliniortak
ozgecım bende onu uydurmayı dusundum
bırazdan cıkacam esım gelcek aradımopuyorumnanaktan
bebısım saolŞeniz
gıdecem..
güle güle git canım iyi haberlerle gel..dün aynı şeyi daha önce doğum yapmış bi arkadaşıma söyledim "o zaman da, bi süre bebek hareket etmeyince aa acaba niye hareket etmiyo bi sorun mu var diye endişeleniyosun" dedi..anlicanız hamileleiğin 9 ayı endişe..bunun yanında heyecan ve umut tabii :asigim:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ıyı fıkır ama archıncım
mafoldumbenmafoldumbensuan ben oyleyım
gecmedı hala ozge ılac onermıstı...
dr sorayım gıtmısken...
aman kızlar gerckten dıkkat...
ben resmen sancı cekıyorum:gitme:
evet benim doktorumun önerdiği ilacı sor mutlaka.. eu carbon.
ben dün kullandım ilk defa süper faydasını gördüm
bize gelen olmaz o yonden rahatımm bıze habersız gelenler bızı hıc evde bulamadı zamanında zaten pek gelenım yok artıkta gelecek olan mutlaka bıkac gun onceden haber verır
kızlarr o kadar sitelere üye olduk haneeeeeeeeee numune qelmediiiiiiiii
:mymeka:
uyanır uyanamaz bi göz açık biri kapalı evi topluyom hep sizin yüzünüzden cidden KK ruh halimi bozdu,hemen gidiyim işyerimede net açııım diye:ecrin_bebek:
bebiş sen hasta bezi bağla bence:roflol:
ayh ne iyiymiş yaa bana qelende direk zili çalıo
kapıdan dönende çok oldu ama yinede ev hanımı olduğumdan
rahatca qeliolar qaliba :icecream:
bende 04.30 ve 07.00 da 2 kere kalktım
kızlar ben bu haftam bitince yani cuma qünü 5. ayıma mı qircemm delikafadulden
eşim diyoki bende üye olayım 2 numune gelsinkaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı 4 ay kaldı geriye :dance:
eveeettttkızlar ben bu haftam bitince yani cuma qünü 5. ayıma mı qircemm delikafadulden
:roflol: canım çok sıvı tükettim 3 pardak ayran 1 bardak süt 2 bardak portakal suyu 1 ltre su dana gündüz gittiklerimi söylemiyorum :roflol:
canım ya eğer yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum... gözünü sevem şu avatarını değiştir... bebiş çok tatlı ama her gördüğümde ağzım sulanıyor ve canım karpuz istiyor... :1no2:
canım ya eğer yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum... gözünü sevem şu avatarını değiştir... bebiş çok tatlı ama her gördüğümde ağzım sulanıyor ve canım karpuz istiyor... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?