2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bi pat die misafir qelse kapıyı açmayız artık :roflol:
annem qörse beni keser valla bu ev böle sen oturdun pc de die delikafadulden
bize gelen olmaz o yonden rahatımm bıze habersız gelenler bızı hıc evde bulamadı zamanında zaten pek gelenım yok artıkta gelecek olan mutlaka bıkac gun onceden haber verır

kızlarr o kadar sitelere üye olduk haneeeeeeeeee numune qelmediiiiiiiii
:mymeka:

bize gelen olmaz o yonden rahatımm bıze habersız gelenler bızı hıc evde bulamadı zamanında zaten pek gelenım yok artıkta gelecek olan mutlaka bıkac gun onceden haber verır

ayh ne iyiymiş yaa bana qelende direk zili çalıo
kapıdan dönende çok oldu ama yinede ev hanımı olduğumdan
rahatca qeliolar qaliba :icecream:

uyanır uyanamaz bi göz açık biri kapalı evi topluyom hep sizin yüzünüzden cidden KK ruh halimi bozdu,hemen gidiyim işyerimede net açııım diye:ecrin_bebek:

bebiş sen hasta bezi bağla bence:roflol:

:roflol: canım çok sıvı tükettim 3 pardak ayran 1 bardak süt 2 bardak portakal suyu 1 ltre su dana gündüz gittiklerimi söylemiyorum :roflol:

kızlar ben bu haftam bitince yani cuma qünü 5. ayıma mı qircemm delikafadulden

eşim diyoki bende üye olayım 2 numune gelsinkaydirigubbakcemile3

delikafadulden ne iyi fikir yaf
bende eşimi üye yapsamm
adres olarakda eşimin iş yerinin adresini versemm
qelir mi acaba :1closedeyes:
yaf hane bana qelmedi ona da qelmez heralde
molfix evybaby milüpa vs.... üye olmadığımız site kalmadı
ama tık yok
oysa ki ne heveslerle üye olmuştuk :a015: klava:

:roflol: canım çok sıvı tükettim 3 pardak ayran 1 bardak süt 2 bardak portakal suyu 1 ltre su dana gündüz gittiklerimi söylemiyorum :roflol:

kafamçokkarıştı kız sen çorba yapmışın hepsini miden nasıl kabul etti kaydirigubbakcemile3

ahahahhahahahahahah :roflol:

kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz, belki daha önce konuşulmuştur ama ben yeniyim tüm sayfalarıda okumak ölüm gibi malum en hareketli konu burası :))) ben ethicaya gidiyorum Ali Paşa Oskay

ay canım benimmmm hemen değiştiriyorum özür dilerim kıyamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…