2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ukla'm canım benim başınız sağolsun üzme kendini emi kuşum

ya benim ağrılarım normal çünkü belimde 3 tane fıtık var son 3 ayı yatarak geçirecekmişim:dance:kocişim yemek yapacakk yupeeeyyyyyy

ohh cok sanslısın benımkı degıl yemegı mutfagı yakar dıye korkuyorum aslaaaaa mutfagımı ona emanet etmem yakar beeeklava:

Ya arkadaşlar sanırım benim 15. haftam. Fakat karnım bayağı belirginleşti bu normal mi? Sizlerin de karnı şişti mi?

benimde karnımda çok büyük, 17+4 günlük bebeğim 6 aylık gibi duruyormuş öyle diyorlar ama ben kanama yaptığım için sürekli yatak istirahatindeyim hiç miğdemde bulanmadı çok kilo aldım

kızlarr lavaboya düzenli çıkmaya çalışın yoksa basur oluşuyomuş :ecrin_bebek:

ya ben hep küçük tuvaletim varmış qibi hissediorum
qaliba bu karın ağrılarımın sebebide
ben idrar yollarımı üşütmüş olabilirim yaa..

ohh cok sanslısın benımkı degıl yemegı mutfagı yakar dıye korkuyorum aslaaaaa mutfagımı ona emanet etmem yakar beeeklava:

yok benim eşim çok düzenli ama sebze meyve alış verişlerinde berbaat nerde kötü bişey var evde beceremiyorr maydonoz almayı bile beceremez :mymeka:

benim kocişin de forumları var.. ama onunkiler teknoloji forumları..
o yuzden bana çok laf edemiyor

herkes kendi ilgi alanına yönelsin dimi ama

Benim kocişinde var hatta benimki yönetici ama ben bıraktımıştım ona :) Çünkü onunki oyun forumuydu WOW oynadı senelerce benimkisi ben senelerce dırdır ettim bırakmadı. Nezaman dırdırı kestim bıraktı:) zamanında çok büyük kavgalarımız olmuştu.Zaten şimdi bu yüzden bana gıcık oluyor ama bi yandanda her akşam ne yapıyor bizim leylek kaçgünü kalmış kızlar nasılmış bi yaramazlık yok dimi diyede sormaktan geri kalmıyor namussuz.

benim kocişin de forumları var.. ama onunkiler teknoloji forumları..
o yuzden bana çok laf edemiyor

herkes kendi ilgi alanına yönelsin dimi ama

ay bızımkınınde motrosıklet forumu vardı ama artık nların gruptan foruma gıren kalmadı normal arkadas oldular hatta hepsı evlendı artık evcek gıdıp gelıoz. sonra benım evcıl hayvan sıtem basladı ordada sıte bulusmalrına gıdıyoduk sımdı ordada bızden foruma gıren kalmadı. normal msn telefon ole gorusuyoruz sonra esım dedıkı senın arkadaların var benımde bulmam lazım dedı hobby aracları sıtesıne uye oldu hafta sonu mınık benzınlı araba surmeye gıdıyoruz bazen. sonra benım burası basladı.. sımdı dıyokı bana sızın muhabbetlerınız dah auzun suruyo hemencık bulusuyosunuz dıyo yenı sıte bulmam lazım dedı hala arıyo teknolojı sıtelerınde ancak forumları takıp edıyolar ne cıkmıs ne nerde falan dıye onlara gırıyo ama ortak kullanıyoruz satıslarını ben yaptıgım ıcın =)) kendıne ozel bı sıte bulamzsa web tasarımına baslıycak kocısımm catlıyo kıskanclıktan hehe hheh

oooh pc başındada mis qibi kahvaltımı yaptım xD
nede tatlı qidio yafff :ecrin_bebek:

Bilgecim canım başın sağolsun çok üzüldüm ama sen kendini fazla üzme güselim TAKDİR İ İLAHİ yapacak birşey yok Allah kalanlara sağlık ve sabırlar versin....

bu gece kaç kez kalktınız çişe

benimkiler de forumdan kaynaşmışlar bayagı..
hatta yeni öğrendim yakın bi arkadaşı var benim de cok sevdiğim bi çocuk.. meger zamanında forumda tanışmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…