bu gece kaç kez kalktınız çişe
ay bunun da işi gücü çiş..
şimdi gel de geyik yapma
bu gece valla hıc kalkmak ıstmeım gece cok susadım ıcmemek ıcın zor tuttum ama ıctım sabaha karsı ıkı kere zor yetıstımm:)))bu gece kaç kez kalktınız çişe
ohoo bız bu yıl taıle esımın forum arkadaslarıyla gıtııkkkaydirigubbakcemile3benimkiler de forumdan kaynaşmışlar bayagı..
hatta yeni öğrendim yakın bi arkadaşı var benim de cok sevdiğim bi çocuk.. meger zamanında forumda tanışmışlar
şimdi gel de geyik yapma
kız valla geyik değil,mahvaldum gece ondan bende bi gariplikmi var diye soruyorum,uyuyamıyorum wc git gel git gel:kedi:
selam kızlar dün zaten yoğundun size bir şeyler yazayım diye niyetlenmiştimki maalesef amcamın vefat haberini aldımmafoldumbenbabamın ikiz kardeşi,iksinide kaybettimmafoldumbenbugün almanyadan cenazesi geliyor yarın memlekete gidicek.. annemle abimde gidiyor ama beni götürmüyolar dün çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim davul gibi müdürüm işe gelme bir kaç gün dedi erken çıktım sonra...
bugün evdeyim birazdan annemlerin yanına gideceğim.. yarın işe giderim..
ya arkadaslar ben 18 haftalık oldum.hala bebişimin hareketlerini hissetmiyorum.sizlerden hissedenler varmı????
kaydirigubbakcemile3 :sinifsinif:
şimdi gel de geyik yapma
kız valla geyik değil,mahvaldum gece ondan bende bi gariplikmi var diye soruyorum,uyuyamıyorum wc git gel git gel:kedi:
Kızlar ben çıkıyorum kuaföre gidicem akşama şirketin yılbaşı yemeği var. Sonrada Levent Cerrahiye uğrayıp bi bebişime bakayım diyorum. Tabi bu arada fırsat bulursam yemekde yicem :) Çok kaynatmayın. Yada kaynatcaksanız bile önemli şeyler olmasınnnnnnnnnnnnnn:)
ufff daha evi toparlamadım yaa sizin yüzünüzden :umursamaz:
Kızlar ben çıkıyorum kuaföre gidicem akşama şirketin yılbaşı yemeği var. Sonrada Levent Cerrahiye uğrayıp bi bebişime bakayım diyorum. Tabi bu arada fırsat bulursam yemekde yicem :) Çok kaynatmayın. Yada kaynatcaksanız bile önemli şeyler olmasınnnnnnnnnnnnnn:)
ay bak ben onu degısmeyı unuttumm bı degısıp geleyımm ayol ben her zamn guzelımm=))daemon resmde süper çıkmıssın canım opuyorumnanaktan
4 defa kalktım:kedi:
bende bendeeedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?