2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bi sigara istedi canım sormayın ama gebelikten sonrada başlamıcam inşallah kararlıyım
bende baslamıycaaammm tekrarrrr
wuuu
kocana mı giyiyon kıızzz :jeyyar:
bende ıstıyorum mını hamıle elbısesıı ama bulamdımm yafff.. ben kıslık mını etekler ebayılıyorum şöle ekoselı bı elbıse bulsammm
yok biz sevişerek evlendik :roflol:
bızde sevıserek evlendık yivrummm aslında ben kocişe ben cıtır lıselıyken ben benı kandırdın dıyorum o da evet dıyo

ben de başlamayacam.. zaten emzirirken de içemeyecez.. unuturuz iyice..
kocişin bi arkadaşı var, kız doğum yapmış daha doğumdan cıkmadan bna bi sigara veriin demiş -tatlicadiarzu-

ayh bizde sewişerek evlendik
iyikide evlenmişiz:asigim:

kocişin bi arkadaşı var, kız doğum yapmış daha doğumdan cıkmadan bna bi sigara veriin demiş -tatlicadiarzu-

benim arkadaşım var kızı şuan 3 yaşında çok tatlı, hamilelik boyunca 1 paket içti,normal doğum yaptı,hastane odasında tuvalette bile içmiş, canı istiyormuş öyle diyordu hep

ay benım ablamda öle dedı ılk dogumundan cıkıncaa..
qiymem mi kız ben ona neler qiyiom bi bilsen :kedi: :roflol:
neler nelerrr-tatlicadiarzu-

heyyyyyyyy
demin işim yoktu
burda da kimse yoktu
benim işim çıkınca
sizlerde başladınız çeneye
gareziniz mi var lan bana
lmaz:

benim arkadaşım var kızı şuan 3 yaşında çok tatlı, hamilelik boyunca 1 paket içti,normal doğum yaptı,hastane odasında tuvalette bile içmiş, canı istiyormuş öyle diyordu hep

benim bi tanıdık da hem hamileliği boyunca hem emzirirken içki sigara ne varsa içiyodu..
ama alkolden dolayı bebek iyi uyuyodu tabi naniknanik

ana hepiniz sevişerek evlenmişsiniz bizimki daha farklı biz kaydirigubbakcemile3seks yaparak evlendik:jeyyar:

Nasıl yani? sırnaşık şey

arkadaslar ya ben cok hastayım.grip oldum sureklide kusuyorum...dua edin bana cabucak iyileseyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…