- Konu Sahibi daemon
-
- #21.821
vaavv sevişerek mi heycan bastıı vuuuuuuuu:kedi:
kocamada qiyiyorum
hanımlar arasındada qiyiyorum canım
ben evde açığım yaf zemuszemus:
bende baslamıycaaammm tekrarrrrdün bi sigara istedi canım sormayın ama gebelikten sonrada başlamıcam inşallah kararlıyım
bende ıstıyorum mını hamıle elbısesıı ama bulamdımm yafff.. ben kıslık mını etekler ebayılıyorum şöle ekoselı bı elbıse bulsammmwuuu
kocana mı giyiyon kıızzz :jeyyar:
bızde sevıserek evlendık yivrummm aslında ben kocişe ben cıtır lıselıyken ben benı kandırdın dıyorum o da evet dıyoyok biz sevişerek evlendik :roflol:
ben de başlamayacam.. zaten emzirirken de içemeyecez.. unuturuz iyice..bende baslamıycaaammm tekrarrrr
bende ıstıyorum mını hamıle elbısesıı ama bulamdımm yafff.. ben kıslık mını etekler ebayılıyorum şöle ekoselı bı elbıse bulsammm
bızde sevıserek evlendık yivrummm aslında ben kocişe ben cıtır lıselıyken ben benı kandırdın dıyorum o da evet dıyo
olsun kocana daha cok giy :jeyyar:
yok biz sevişerek evlendik :roflol:
ben de başlamayacam.. zaten emzirirken de içemeyecez.. unuturuz iyice..
kocişin bi arkadaşı var, kız doğum yapmış daha doğumdan cıkmadan bna bi sigara veriin demiş -tatlicadiarzu-
ay benım ablamda öle dedı ılk dogumundan cıkıncaa..ben de başlamayacam.. zaten emzirirken de içemeyecez.. unuturuz iyice..
kocişin bi arkadaşı var, kız doğum yapmış daha doğumdan cıkmadan bna bi sigara veriin demiş -tatlicadiarzu-
neler nelerrr-tatlicadiarzu-qiymem mi kız ben ona neler qiyiom bi bilsen :kedi: :roflol:
ay benım ablamda öle dedı ılk dogumundan cıkıncaa..
neler nelerrr-tatlicadiarzu-
vuuuu :jeyyar:qiymem mi kız ben ona neler qiyiom bi bilsen :kedi: :roflol:
benim arkadaşım var kızı şuan 3 yaşında çok tatlı, hamilelik boyunca 1 paket içti,normal doğum yaptı,hastane odasında tuvalette bile içmiş, canı istiyormuş öyle diyordu hep
kocamada qiyiyorum
hanımlar arasındada qiyiyorum canım
ben evde açığım yaf zemuszemus:
en iyisi hiçbişey giymemek :roflol: :roflol: :roflol:qiymem mi kız ben ona neler qiyiom bi bilsen :kedi: :roflol:
ayh bizde sewişerek evlendik
iyikide evlenmişiz:asigim:
canım ya eğer yanlış anlamazsan birşey söylemek istiyorum... gözünü sevem şu avatarını değiştir... bebiş çok tatlı ama her gördüğümde ağzım sulanıyor ve canım karpuz istiyor... :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?