2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol canım a.s.

yavv nasıl oluyor o iş 1 ay 4 hafta sayılmıyormu?? 12. hafta bitince 3 ay bitiyorsa 16. hafta bitince de 4 ay bitmiş olmazmı :uhm:

bizde sevişerek evlendik bebiş lise den taaa...
yok anacım hanı 4 hafta 28 gun oluyo ya o yuzden ole olmuyo ıste ole bısıylerr karsık bıraz=))
anacım uzulme yaa benımde canım yanıyor ertesı gun bel kasık agrısı oluyo dun gece cıbı cıbı yaptım yattım kociş yaramazlık yapalımd edı bende kararsı zkaldım ne desem dıye sonra en heyecanlı yerınde gec oldu uyuyalım d edımm. bazen kararsız kalıyorum kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım a.s.

yavv nasıl oluyor o iş 1 ay 4 hafta sayılmıyormu?? 12. hafta bitince 3 ay bitiyorsa 16. hafta bitince de 4 ay bitmiş olmazmı :uhm:

bizde sevişerek evlendik bebiş lise den taaa...
yok anacım öyle olsa hamilelik 36 hafta sürer..
hem 3 ay 13 hafta bitince bitti.
3 ayda bir 5 hafta sayılıyor sanırım 1 ay

her ay 4 hafta değil ya sonucta

nie öle oluo ki cnm dr sordun mu

kız siz var ya siizzzz
ay ben hiç bilmem öyle cilveler evde valla
yapamıyorum içimden gelmiyo
en baslarda geliyodu da sonra bu odun kocam yüzünden gelmemeye başladı

boşverrrr bend e delikafaduldenyapmıyorummmm

mutlaka etkiler ya etkilemez mi, gerçi benim arkadaşın ki maşallahhh çok sağlıklı, aslında bünyeyle de alakalı herhalde,üst komşum var,6 yaşında oğlu...ne sigara içmiş ne de evde içirmiş çocuk doğuştan astımlı herşeye alerjisi var,çok zor yani

kız siz var ya siizzzz

bende evde tam bir ev hanımıyımdır. nerdeyse lahana bebek gibi kat kat giyinirim
hiç öyle cilvem nazım yoktur. evdeki odun benim yani :roflol:

sabahtan beri 3 kere kustum.3 kere meyve yemiştim.hepsini çıkardım.eşim nar suyu sıktı onu bile cıkardım...su an izmitteyim.gezmeye gelmiştim.zehir oldu valla

canım ıhmale etme kusma fazla olunca gelın dıyo benım doktorum ıshal falanda varsa hemen kosun doktoraa

kız siz var ya siizzzz

qel yawyum biz sana öğretek delikafadulden

nie öle oluo ki cnm dr sordun mu

yok sormdm 2 aylıkken gıttgmde bu ay yasak ilşki demşti hiç yapmdk ztn yaapsmda yoktu sonrakı ayda bnm cnm istemedı yıne işte buaralr bi deneyelm dedık
dun anam agladı
ztn ben sizn gıbı sevişerek evlenmedgm burdn belli:):):)
ılk 2 ay tık yoktu sorunluym yane kendımı kastgm ıcın dunde cnm cok yandııı nasıl sorcm doktoraaa bunuakannehir

en heyecanlı yerinde geç oldu uyuyalım mı dedin :roflol:
vah zavallı adam

seks yaparak evlenilirmi kız nikah sırasında yuh yani,biz bekledik biraz evde yaptık:roflol:
:roflol: :roflol: sayın bebiş02 bu adamla sevişmeyi kabul ediyo musun :jeyyar: :jeyyar:
yani tahmin edememiş mi öyle olucanı akıllı lmaz:

böylelikle dün gece harkasin ne yaptığını öğrendikkkkk:jeyyar:

kız öle agrı dııl sonrasnd a olsa o anda sanki içnd eyara varms gıbı yanyr acıyr sank,i bırı benı bıcakladı cok agldm allhtn kocam anlyşlı okuz diil saknlştrdı benı ama gecdn berı morlm bozuk

aaaaaaaaaaaaaa şuna bak siz sevişerek evlenirken bişey olmuyorda ben seks yaparak evlenmişim diiye sapık mı oluyorum hadi ordan kıskanç şeyyy seniiilülülülülülü:mymeka:
det ordan ne kıskanclıgı yapıcammm alla alla anlatıyım mı sana nasıl evlendıgımızııdelikafadulden
yaa ben biraz geriden geliyorum, kusura bakmayın

gelıosun ya cnm o da yeter ha gerıden ha ılerıden gıttıgımız yol hepımızın aynııı 3000.. sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…