D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #21.861
yok anacım hanı 4 hafta 28 gun oluyo ya o yuzden ole olmuyo ıste ole bısıylerr karsık bıraz=))çok sağol canım a.s.
yavv nasıl oluyor o iş 1 ay 4 hafta sayılmıyormu?? 12. hafta bitince 3 ay bitiyorsa 16. hafta bitince de 4 ay bitmiş olmazmı :uhm:
bizde sevişerek evlendik bebiş lise den taaa...
anacım uzulme yaa benımde canım yanıyor ertesı gun bel kasık agrısı oluyo dun gece cıbı cıbı yaptım yattım kociş yaramazlık yapalımd edı bende kararsı zkaldım ne desem dıye sonra en heyecanlı yerınde gec oldu uyuyalım d edımm. bazen kararsız kalıyorum kaydirigubbakcemile3walla kızlar ben ne bişey gıyorum ne bişi yapıyoz dun biyaramzlk yaplım dedı adamcgz ii hadi dedım neyse anaaaaaaaaaaaumm öldüm öldüm acıdn yıne ılk gunlere donmşm hayatm karardı sandm agldm valla kac saat
yok anacım öyle olsa hamilelik 36 hafta sürer..çok sağol canım a.s.
yavv nasıl oluyor o iş 1 ay 4 hafta sayılmıyormu?? 12. hafta bitince 3 ay bitiyorsa 16. hafta bitince de 4 ay bitmiş olmazmı :uhm:
bizde sevişerek evlendik bebiş lise den taaa...
walla kızlar ben ne bişey gıyorum ne bişi yapıyoz dun biyaramzlk yaplım dedı adamcgz ii hadi dedım neyse anaaaaaaaaaaaumm öldüm öldüm acıdn yıne ılk gunlere donmşm hayatm karardı sandm agldm valla kac saat
kız siz var ya siizzzz
ay ben hiç bilmem öyle cilveler evde valla
yapamıyorum içimden gelmiyo
en baslarda geliyodu da sonra bu odun kocam yüzünden gelmemeye başladı
benim komşum burda en küçük kızında sigara içmiş pöfür pöfür hiçbişey olmamış bebişine sağlıklı doğmuş şimdi ama 2 yaşında astım bronşiti var sebep hamileyken sigara içmesi bebeğin yanında sigara içmesi şimdi kafasını duvarlara vuruyor ben ne yapmışım diye:çok üzgünüm:
kız siz var ya siizzzz
sabahtan beri 3 kere kustum.3 kere meyve yemiştim.hepsini çıkardım.eşim nar suyu sıktı onu bile cıkardım...su an izmitteyim.gezmeye gelmiştim.zehir oldu valla
sapıkk karıııı seniii..
kız siz var ya siizzzz
nie öle oluo ki cnm dr sordun mu
bende evde tam bir ev hanımıyımdır. nerdeyse lahana bebek gibi kat kat giyinirim
hiç öyle cilvem nazım yoktur. evdeki odun benim yani :roflol:
en heyecanlı yerinde geç oldu uyuyalım mı dedin :roflol:yok anacım hanı 4 hafta 28 gun oluyo ya o yuzden ole olmuyo ıste ole bısıylerr karsık bıraz=))
anacım uzulme yaa benımde canım yanıyor ertesı gun bel kasık agrısı oluyo dun gece cıbı cıbı yaptım yattım kociş yaramazlık yapalımd edı bende kararsı zkaldım ne desem dıye sonra en heyecanlı yerınde gec oldu uyuyalım d edımm. bazen kararsız kalıyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: sayın bebiş02 bu adamla sevişmeyi kabul ediyo musun :jeyyar: :jeyyar:seks yaparak evlenilirmi kız nikah sırasında yuh yani,biz bekledik biraz evde yaptık:roflol:
yani tahmin edememiş mi öyle olucanı akıllıbenim komşum burda en küçük kızında sigara içmiş pöfür pöfür hiçbişey olmamış bebişine sağlıklı doğmuş şimdi ama 2 yaşında astım bronşiti var sebep hamileyken sigara içmesi bebeğin yanında sigara içmesi şimdi kafasını duvarlara vuruyor ben ne yapmışım diye:çok üzgünüm:
ayy içim acıdı bebeğe yaa. bir anne nasıl bu kadar duyarsız olabilir hayret ediyorumlmaz:
ben bebeğim için 2 yudum kola içsem vicdan azabı çekiyorum.
evet canım haklısın..ben de dikkat ediyorum..onlar bizim canımız..
yaa ben biraz geriden geliyorum, kusura bakmayın
yok anacım hanı 4 hafta 28 gun oluyo ya o yuzden ole olmuyo ıste ole bısıylerr karsık bıraz=))
anacım uzulme yaa benımde canım yanıyor ertesı gun bel kasık agrısı oluyo dun gece cıbı cıbı yaptım yattım kociş yaramazlık yapalımd edı bende kararsı zkaldım ne desem dıye sonra en heyecanlı yerınde gec oldu uyuyalım d edımm. bazen kararsız kalıyorum kaydirigubbakcemile3
ay diyene bakruhsuz hatunlar siziii.....laelaelaelaelae
yok anacım hanı 4 hafta 28 gun oluyo ya o yuzden ole olmuyo ıste ole bısıylerr karsık bıraz=))
det ordan ne kıskanclıgı yapıcammm alla alla anlatıyım mı sana nasıl evlendıgımızııdelikafaduldenaaaaaaaaaaaaaa şuna bak siz sevişerek evlenirken bişey olmuyorda ben seks yaparak evlenmişim diiye sapık mı oluyorum hadi ordan kıskanç şeyyy seniiilülülülülülü:mymeka:
yaa ben biraz geriden geliyorum, kusura bakmayın
böylelikle dün gece harkasin ne yaptığını öğrendikkkkk:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?