2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar ya ben cok hastayım.grip oldum sureklide kusuyorum...dua edin bana cabucak iyileseyim...

geçmiş olsun canım dktra gitseydin çok kusuyorsan bol bol dinlen sıcak çorba iç meyve tüket canım bak çok çıkartıyorsan dktra gitttttlmaz:

ay canım benimmmm hemen değiştiriyorum özür dilerim kıyamammmmm

çok sağol canım a.s.

aa benımde satım 28 agustostu dun bıze 5. ayımıza baslamısız da ıkıncı gunune bılem gecmısızzz...

yavv nasıl oluyor o iş 1 ay 4 hafta sayılmıyormu?? 12. hafta bitince 3 ay bitiyorsa 16. hafta bitince de 4 ay bitmiş olmazmı :uhm:

kızlar aranızda görücü usulüyle evlenen var mı merak ettim:hulya:

bizde sevişerek evlendik bebiş lise den taaa...

seks yaparak evlenilirmi kız nikah sırasında yuh yani,biz bekledik biraz evde yaptık:roflol:

qiymem mi kız ben ona neler qiyiom bi bilsen :kedi: :roflol:

walla kızlar ben ne bişey gıyorum ne bişi yapıyoz dun biyaramzlk yaplım dedı adamcgz ii hadi dedım neyse anaaaaaaaaaaaumm öldüm öldüm acıdn yıne ılk gunlere donmşm hayatm karardı sandm agldm valla kac saat

kız siz var ya siizzzz
ay ben hiç bilmem öyle cilveler evde valla
yapamıyorum içimden gelmiyo
en baslarda geliyodu da sonra bu odun kocam yüzünden gelmemeye başladı

çocuğun sağlığı nasıl peki şimdi????

benim komşum burda en küçük kızında sigara içmiş pöfür pöfür hiçbişey olmamış bebişine sağlıklı doğmuş şimdi ama 2 yaşında astım bronşiti var sebep hamileyken sigara içmesi bebeğin yanında sigara içmesi şimdi kafasını duvarlara vuruyor ben ne yapmışım diye:çok üzgünüm:

benim bi tanıdık da hem hamileliği boyunca hem emzirirken içki sigara ne varsa içiyodu..
ama alkolden dolayı bebek iyi uyuyodu tabi naniknanik

ayy içim acıdı bebeğe yaa. bir anne nasıl bu kadar duyarsız olabilir hayret ediyorum lmaz:
ben bebeğim için 2 yudum kola içsem vicdan azabı çekiyorum.

arkadaslar ya ben cok hastayım.grip oldum sureklide kusuyorum...dua edin bana cabucak iyileseyim...

doktora gidebiliyorsan git canım bekleme fazla. çok geçmiş olsun

sabahtan beri 3 kere kustum.3 kere meyve yemiştim.hepsini çıkardım.eşim nar suyu sıktı onu bile cıkardım...su an izmitteyim.gezmeye gelmiştim.zehir oldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…