anam sende bendensin tatlı cadı dışarıda hanımefendi evde...:jeyyar:
kız valla deli gibi güldüm masamda kız sen deli misin kopardın beni yaaa :roflol:ana hepiniz sevişerek evlenmişsiniz bizimki daha farklı biz kaydirigubbakcemile3seks yaparak evlendik:jeyyar:
evet :jeyyar:anacım öle olanı makbuldür zaten opuyorumnanaktan
ana hepiniz sevişerek evlenmişsiniz bizimki daha farklı biz kaydirigubbakcemile3seks yaparak evlendik:jeyyar:
arkadaslar ya ben cok hastayım.grip oldum sureklide kusuyorum...dua edin bana cabucak iyileseyim...
benim bi tanıdık da hem hamileliği boyunca hem emzirirken içki sigara ne varsa içiyodu..
ama alkolden dolayı bebek iyi uyuyodu tabi naniknanik
en iyisi hiçbişey giymemek :roflol: :roflol: :roflol:
biz de biz deee alkisalkisalkis
ana hepiniz sevişerek evlenmişsiniz bizimki daha farklı biz kaydirigubbakcemile3seks yaparak evlendik:jeyyar:
arkadaslar ya ben cok hastayım.grip oldum sureklide kusuyorum...dua edin bana cabucak iyileseyim...
ay canım benimmmmhemen değiştiriyorum özür dilerim kıyamammmmm
aa benımde satım 28 agustostu dun bıze 5. ayımıza baslamısız da ıkıncı gunune bılem gecmısızzz...
kızlar aranızda görücü usulüyle evlenen var mı merak ettim:hulya:
qiymem mi kız ben ona neler qiyiom bi bilsen :kedi: :roflol:
çocuğun sağlığı nasıl peki şimdi????
seks yaparak evlenilirmi kız nikah sırasında yuh yani,biz bekledik biraz evde yaptık:roflol:
benim bi tanıdık da hem hamileliği boyunca hem emzirirken içki sigara ne varsa içiyodu..
ama alkolden dolayı bebek iyi uyuyodu tabi naniknanik
şuanda iyi görünüyo ama ilerde de çıkabilir acısı..en azından çocuk bağımlılığa meyilli olabilir..yine de kınamak istemem başımıza gelmesin..çocuğun sağlığı nasıl peki şimdi????
eh işte hiç bişi qiymemeye yakın bişiler qiymekte qüzel :roflol:
biz çok iyi arkadaştık kocişimle,sonra nasıl oldu anlamadık,iyiki olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?