2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hımm anladım canım ya bizimde 3 ay ilişki yasaktı
qünleri saymaktan şaşı olmuştuk ama çok şükür yasak kalkınca
saldık çayıra sırnaşık şey kim tutar bizi :roflol:
eşim dio ki sen bidaha hamile kalmayasın :roflol:
yuddışında bi kadın öle olmuş ya
3 aylık hamileyken bi daha hamile kalmış :roflol:
ayy allah korusun yaa :tomato:

ya buara hiç canım istemiyo,kütük gibiyim rol yapmaktan anam ağladı ya,haftada bir zaten o da benim yüzümden bişeye benzemiyo

güneşcim sen bu yazını düzeltemedin ama ben senin yazını okumayı söktüm.
artık ünlü harfler olmadan da yazabilirsin okuyabiliyorum ne de olsa :roflol:

valla benim kociş zavallı, evlendik 6 ay korkudan bişey yapamadık şimdide doktor yasakladı ,bende de hiç yok cilve milve,abimi evlendirdik boğcası geldi gecelikler çıktı ortaya anam kadınlar böyle şeyler mi giyiyor diye iç geçirdi :)))))))

en heyecanlı yerinde geç oldu uyuyalım mı dedin :roflol:
vah zavallı adam
olsun arada böle heyecanlar katmakl -tatlicadiarzu-azımm
böylelikle dün gece harkasin ne yaptığını öğrendikkkkk:jeyyar:
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü bız senın nasıl evlendıgını ogrendık kusum bısey dıyomuyuzz:lepi:
ay diyene bak
en azından en heyecanlı yerinde hadi uyuyalım demiyoz
bunun heyecanı ayrıdır canım bı dahakı seferı daha bı sabırsızlıkla bekler heh ehehehhehe:sm_cool:
yanı ılk gunki gıbımı oluyorr

puhahaha kız dur bırını bı cıkaralım öleeee. valla yasak kalkalı cok oldu bizede ama bend etık yok kocama yazık üzlyrm ama katlnck meçççburr

Ay iiki bi yemeğe gittim, size yetişebilene aşkolsun, uzun öğle yemekleri de yattı artık

kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz, belki daha önce konuşulmuştur ama ben yeniyim tüm sayfalarıda okumak ölüm gibi malum en hareketli konu burası :))) ben ethicaya gidiyorum Ali Paşa Oskay

Ben de Ethica'yı araştırdım, drmi değiştirirsem Ethica'ya geçerim demiştim, daha belli olmadı değiştirip değiştirmeyeceğim. Ama Ethica'da Sennur Hanım varmış galiba, Acıbadem'den ayrılıp Ethica'yı kurmuş. Onu çok övmüşlerdi. Yengemin doktoruydu Acıbadem'de.

annemler bakırköyde oturuyor canım osmaniyede, ben beykentteyim beylikdüzü...

Sen bana yakınsın canım. Evim Avcılar'da, işyerim Gürpınar'da.

arkadaslar ya ben cok hastayım.grip oldum sureklide kusuyorum...dua edin bana cabucak iyileseyim...

Sen sabah grip aşısı olmaya gidecem dememiş miydin? Yoksa aşıdan sonra mı böyle oldun?

güneşcim sen bu yazını düzeltemedin ama ben senin yazını okumayı söktüm.
artık ünlü harfler olmadan da yazabilirsin okuyabiliyorum ne de olsa :roflol:

hehehe ya denıyorum duzeltmeyı ama işte untyrm cnm bnmmmm ama olsn bak snde coozmssun olayı

ayyy yzık kız adamaa sende gıt al kendıne öle cıcılerr

puhahaha kız dur bırını bı cıkaralım öleeee. valla yasak kalkalı cok oldu bizede ama bend etık yok kocama yazık üzlyrm ama katlnck meçççburr

kız yazık üzme kocişini
qiy qeceliğini yap makyajını
sık parfümünü xD
adam bayram etsin

yanı ılkgunkı gıbı derken bız ztn 2 ay yapammmştk ben kendımı kasıyrdm cok acıyr dıye yıne öle olmaya başldılaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…