2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olduk olduk ama ne oldk bılmyz:)
hoşgeldn yıfrım neden cemkırdn mıllete bakım kızdrdılrmı senüüüü

ay 2 haftadır bişi istiyom
hala yapmamışlar..
işimiz aksıyo onların yüzünden..

olmusunuz olmusunuz gördük kaydirigubbakcemile3

kızlar bana bı mıymıntılık geldı ıyıce canım yazı bıle yazmak ıstemıyo ben bıraz uyuyyaım gleırım yıne

kızlar bnde biraz ara veriorum sonra yine qelirim..
hepinizi öpüorummm qörüşürzz

ay 2 haftadır bişi istiyom
hala yapmamışlar..
işimiz aksıyo onların yüzünden..

olmusunuz olmusunuz gördük kaydirigubbakcemile3

kihkihkız sensiz olurmuyuz aşkolsun yafssss:)opuyorumnanaktan

bende az bir ara vereyim pc kapatmıycam bakalım bi derya baykal kimi konuk etmş

haşin anne seni. biz sekizi atlattık çok şükür.
dokuzdan devam ediyoruz
ohh ohh iyi.. 10 ları görmek nasip olsun kaydirigubbakcemile3

ay bende uyumak istiyorum ne oluyor yaw herkes uyuyor..
kız bebiş sen de dırak deryayı baykalı şimdi
sanane kimi konuk etmişse etmiş

ay onu kullanma bunu kullanma
iş yerinde sürekli çamaşır mı değiştircem yahu..
sabah 7 de çıkıyom aksam 7 de evde oluyom..
naapcam 12 saat.
acaba şu kalın kağıt havlulardan mı kullansak da saat bası değiştirse kızlar o da bişi yapar mı acaba

Son düzenleme:
Kızlar yapmayın bize yazık, işte uyursak doğum iznine gelmeden kapının önüne koyarlar.

ulen ya hepberaber konuşuyonuz ya da hepberaber susuyonuz... kaydirigubbakcemile2

ayy hadi bakalım 2 hafta sonra öğreneceğim cinsiyeti. önce hayırlısı olsun tabi.
bu arada ne zaman bana çaya geliyorsun yerimseniben

ayy komşum sen çalışıyorsun yaaa ben ondan şey etmedim hiç ama sen bana gel ben evdeyim hep.iş çıkışı falan beklerm inşallah.ikili test sonucunda iyi çıkmış gözünaydın cnm gitmiişşken bide ultrasonla baksaydı ya doktor.bende merakla bekliyorum.kızımın arkadaşının cinsiyetini..

uyuyodur belkim :))))))) canını sıkma allahın izniyle bişi olmaz :))) azcık kıpırdan sende uyandır :))

ayyy sabahtan beri neler neler yaptım uyansın diye.tatlı yemekten şeker komasına gircem yok benim kızın tembelliği üzerinde heralde.

bende öle canım bu aralar pek hissetmiorum oğluşumun hareketlerini
kafama takıorum morelim bozuluo
:çok üzgünüm:
hareketleri hissetmekte kötü işte bi yönden,hissedemeyincede niye hareket etmiyo diye kafamıza takıyoruz.dokuz ay böyle geçecek heralde..:bbo:

onu bende deenedımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama böle akıntı oldukca daha beter bulasıo sankı pütür pütür döklüo :S en iyis normal bez yıkayıp ütülicez :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…