ama ne kullanıcaz ya ıslaklık duyunca tiskiniyorum kendimden peçete asla kullanamam günde 4 yada 5 don değiştiriyorum artık yaa:uhm:
ya ben 3 -4 senedir kullanıyorum.. maşallah hiçbişeyim yok :)))) sıksık değştryorum. çamaşırımıda pedimide.. çünkü namaz kılıyorum temiz olmak gerekiyo. bilmem . hassaslıkla alakalıdır belki.
kuzum öylede duramıyorum alışmışım.. anneler gibi normal bezm koysakD benim anneannemin vardı sürekli değiştirirdi.. :))))
bende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende
kız tarihlerde yanlışın var delüay kızlar demin ne gördüm de ağladım ya hemde sevinç gözyaşları benim satım 1 eylül ben ağustos 29 da çok iyi hatırlıyorum eşime tel açtım belim ağrıyor regli olucam ped al demiştim nerden bileyim hamış kaldığımı olduğu gibi duruyor rabbim büyük işte nediyeyim en umutsuz anımızda umut ışığımız çok şükür rabbim bebek özlemiyle yanıp tutuşan çiftlere de bu mutluluğu yaşatsın:Saruboceq:
canım ben çok aşırı akıntım olduğunda sheildanın dediği gibi koteks koyuyorum en fazla 15 dk tutuyorum. bol çamaşır aldım ve çok sık çamaşır değiştiriyorum. kendi çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum. benim bulduğum çözüm.ne kullanıcaz ozaman allahım ya en tiskindiğim şeye çare bulamıyorum sositososito
ay kızlar demin ne gördüm de ağladım ya hemde sevinç gözyaşları benim satım 1 eylül ben ağustos 29 da çok iyi hatırlıyorum eşime tel açtım belim ağrıyor regli olucam ped al demiştim nerden bileyim hamış kaldığımı olduğu gibi duruyor rabbim büyük işte nediyeyim en umutsuz anımızda umut ışığımız çok şükür rabbim bebek özlemiyle yanıp tutuşan çiftlere de bu mutluluğu yaşatsın:Saruboceq:
herkese merabalar kızlar,amma kaynamışsınız yine geçmişi oku oku bitiremedim ya.
komşucum bence senin oğluşun olacak sankigamyoncuiremsu
hq canımcım :))))ben geldimmm..
toplantıda millete çemkirdim
sonra geldim geçmişi okudum
naaptınız dokuz oldunuz mu kıızzzz
bıraktıgımda sekizdiniz..
eskı yontem temız utlenmiş kuck bezler yaptım ben napayım pedler zaralı dedılrakıntımda cok fazla oluyor
ben geldimmm..
toplantıda millete çemkirdim
sonra geldim geçmişi okudum
naaptınız dokuz oldunuz mu kıızzzz
bıraktıgımda sekizdiniz..
ya kızlar benim kuzum bugun pek hareket etmiyor sanki yada ben hareketlerine alıştımda hissedemiyormuyum acaba uff çok tedirginim içim sıkılıyor ya:çok üzgünüm:
ya kızlar benim kuzum bugun pek hareket etmiyor sanki yada ben hareketlerine alıştımda hissedemiyormuyum acaba uff çok tedirginim içim sıkılıyor ya:çok üzgünüm:
hoşbıldııkkhq canımcım :))))
ayy bez mi yapamam beceremem yaşlılar gibi oyy hayır don değiştirmek daha makul bende namaz kılıyorum ama hep değiştiriyorumm :1shok:
kız tarihlerde yanlışın var delü
sat 1 eylülse sen o tarihte hamiş olamazsın..
senin dediğin tarin 29 eylül flndır..
sat=son adet tarihi
onun sonrasında ilişkii veeee geldi bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?