2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama ne kullanıcaz ya ıslaklık duyunca tiskiniyorum kendimden peçete asla kullanamam günde 4 yada 5 don değiştiriyorum artık yaa:uhm:

eskı yontem temız utlenmiş kuck bezler yaptım ben napayım pedler zaralı dedılr akıntımda cok fazla oluyor

ay kızlar demin ne gördüm de ağladım ya hemde sevinç gözyaşları benim satım 1 eylül ben ağustos 29 da çok iyi hatırlıyorum eşime tel açtım belim ağrıyor regli olucam ped al demiştim nerden bileyim hamış kaldığımı olduğu gibi duruyor rabbim büyük işte nediyeyim en umutsuz anımızda umut ışığımız çok şükür rabbim bebek özlemiyle yanıp tutuşan çiftlere de bu mutluluğu yaşatsın:Saruboceq:

bnde namaz kılıorum canım aslında ped çok iyi qerçekten
ama işte kaşıntı yapmasa zararı olmasa süper bişey de
malesef. kullanamıoruzz:çok üzgünüm:

ben geldimmm..
toplantıda millete çemkirdim
sonra geldim geçmişi okudum
naaptınız dokuz oldunuz mu kıızzzz

bıraktıgımda sekizdiniz..

ya kızlar benim kuzum bugun pek hareket etmiyor sanki yada ben hareketlerine alıştımda hissedemiyormuyum acaba uff çok tedirginim içim sıkılıyor ya:çok üzgünüm:

bende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende

evet kansorojenmiş. çok uucuz bide ürünler.. dogal seyler kullanmak lazım. benim ablam amway diye bi işe başladı. ürünleri bitkisel ve konsantre. vücut kremi aldım baya iyi geliyo bana. normalde çatlamaması için kk da forumda babek acıbadem sütünü ve kremini okumustum. kullananlar memnunmus. alıcam bende ondan.

kız tarihlerde yanlışın var delü
sat 1 eylülse sen o tarihte hamiş olamazsın..
senin dediğin tarin 29 eylül flndır..

sat=son adet tarihi

onun sonrasında ilişkii veeee geldi bebiş

ne kullanıcaz ozaman allahım ya en tiskindiğim şeye çare bulamıyorum sositososito
canım ben çok aşırı akıntım olduğunda sheildanın dediği gibi koteks koyuyorum en fazla 15 dk tutuyorum. bol çamaşır aldım ve çok sık çamaşır değiştiriyorum. kendi çamaşırlarımı ayrı yıkıyorum. benim bulduğum çözüm.

Son düzenleme:

ay bendede öle oldu canım ya eşime ped aldırdım olucam die
ilk 3 qünde oldum qibi bişi zatne üstne qörmüşüm ama az kalsın düşük yapıodm
3 qün pedle dolaştım bi türlü sökülemedim die dr qittim bi baktım hamişim
şok olmuştum yaa ve qeri kalan orkidlerde öle duruo çekmecede
doğumdan sonra lohusalıkta kullanırız artık kaydirigubbakcemile2

herkese merabalar kızlar,amma kaynamışsınız yine geçmişi oku oku bitiremedim ya.
komşucum bence senin oğluşun olacak sankigamyoncuiremsu

ayy hadi bakalım 2 hafta sonra öğreneceğim cinsiyeti. önce hayırlısı olsun tabi.
bu arada ne zaman bana çaya geliyorsun yerimseniben

eskı yontem temız utlenmiş kuck bezler yaptım ben napayım pedler zaralı dedılr akıntımda cok fazla oluyor

ayy bez mi yapamam beceremem yaşlılar gibi oyy hayır don değiştirmek daha makul bende namaz kılıyorum ama hep değiştiriyorumm :1shok:

ben geldimmm..
toplantıda millete çemkirdim
sonra geldim geçmişi okudum
naaptınız dokuz oldunuz mu kıızzzz

bıraktıgımda sekizdiniz..

olduk olduk ama ne oldk bılmyz:)
hoşgeldn yıfrım neden cemkırdn mıllete bakım kızdrdılrmı senüüüü

ya kızlar benim kuzum bugun pek hareket etmiyor sanki yada ben hareketlerine alıştımda hissedemiyormuyum acaba uff çok tedirginim içim sıkılıyor ya:çok üzgünüm:

uyuyodur belkim :))))))) canını sıkma allahın izniyle bişi olmaz :))) azcık kıpırdan sende uyandır :))

bende öle canım bu aralar pek hissetmiorum oğluşumun hareketlerini
kafama takıorum morelim bozuluo
:çok üzgünüm:

ayy bez mi yapamam beceremem yaşlılar gibi oyy hayır don değiştirmek daha makul bende namaz kılıyorum ama hep değiştiriyorumm :1shok:

donda degıstırıyorum kıss:roflol: :roflol:
ama dısarı cıkınca sokakta nerde degstrcm

kız tarihlerde yanlışın var delü
sat 1 eylülse sen o tarihte hamiş olamazsın..
senin dediğin tarin 29 eylül flndır..

sat=son adet tarihi

onun sonrasında ilişkii veeee geldi bebiş

evet tarihler doğru ama aylar yanlışş fark ettim bende:icecream:

hehe kıslar ben azucuk ara veriyim annemdeyim yemek yicez :)) görüşürzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…