2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu konuyu ltfen es geçmeyinn ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurmu hani hava felan almaz diye

Bebişçim günlük ped kullanırken benim çok akıntım oluyordu, sonra kaşıntı başladı. Artık kullanmıyorum ve akıntım da nerdeyse yok gibi.

arkadaşlar bu konuyu ltfen es geçmeyinn ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurmu hani hava felan almaz diye

gunluk ped mantara sebep oluyormus dıye okudum benımde akıntımın rengı ve yogunlugu koyulastı carsamba gunu gıdıcem doktora ende tortulu bı sekılde gelıyo korkutuyo benı ayyy ıgrencc

bende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende

Bebişçim günlük ped kullanırken benim çok akıntım oluyordu, sonra kaşıntı başladı. Artık kullanmıyorum ve akıntım da nerdeyse yok gibi.

gunluk ped mantara sebep oluyormus dıye okudum benımde akıntımın rengı ve yogunlugu koyulastı carsamba gunu gıdıcem doktora ende tortulu bı sekılde gelıyo korkutuyo benı ayyy ıgrencc

ama ne kullanıcaz ya ıslaklık duyunca tiskiniyorum kendimden peçete asla kullanamam günde 4 yada 5 don değiştiriyorum artık yaa:uhm:

bende kullanıyorum canım.. daha sağlıklı dyolar hani akıntı filan olunca snucta temizlikten bişi olmaz:))

bende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende

ya tatlım herşey kansorejen madde içerior yaf

hamilelikte yoğun akıntı oluyor, hava geçirmediği için de cildi nemli bıraktığı için mantar yapıyor diye biliyorum. kullanmıyorum.

oturarak dus almak zararlımıymıs benım esımde dusakabını degıstırdı orurmalı tekne aldı ılerde zor olur benım ıcın dıye

bende oturarak alabiliyorum D en rahatııııı heheh

Günlük ped MANTAR YAPIYORRR KAŞINTI YAPIYORR
ben çok kullanırdım ama sonra kaşıntımın sebeplerinden dolayı dr qidince
bana mantar başlanqıcı olmak üzere pedi bırak demişti
Günlük ped kullanmayın kızlarr

günlük ped çok da yararlı birşey değil canım
bence fazla kullanmamaya çalış.ben sık sık çamaşır değiştiriyorum ped kullanmıyorum
mantar olma riski var çünkü

ve pedi bıraktığınızda kaşıntınızın qeçtiğini qörceksiniz

hamilelikte yoğun akıntı oluyor, hava geçirmediği için de cildi nemli bıraktığı için mantar yapıyor diye biliyorum. kullanmıyorum.

mantar yapanları böle plastik gibi olanlar varya ondan kasındıırıyooo .. ama ben kotex aldm pamuksu gbi çok rahat

ne kullanıcaz ozaman allahım ya en tiskindiğim şeye çare bulamıyorum sositososito

özgeninde hiç bulantısı olmamış ama kızı olacak.
benimde bulantım yok fakat bebeğimin cinsiyeti belli değil. bakalım ne çıkacak bahtımıza.

herkese merabalar kızlar,amma kaynamışsınız yine geçmişi oku oku bitiremedim ya.
komşucum bence senin oğluşun olacak sankigamyoncuiremsu

ama ne kullanıcaz ya ıslaklık duyunca tiskiniyorum kendimden peçete asla kullanamam günde 4 yada 5 don değiştiriyorum artık yaa:uhm:
bendede ole mecburen her tuvaletten sonra nerdeyse camasır degıstırıyorumm
bende kullanıyorum canım.. daha sağlıklı dyolar hani akıntı filan olunca snucta temizlikten bişi olmaz:))

canım aksıne asırı temzılıktende mantar olabılıyor ozellıkle vajınal dus almamak gerekıyor ve sabun kullanmamk gerekıyor ozel temızleyıcıler gereklı

günlük ped çok da yararlı birşey değil canım
bence fazla kullanmamaya çalış.ben sık sık çamaşır değiştiriyorum ped kullanmıyorum
mantar olma riski var çünkü

aynen canım ben herqün iç çamaşırlarımı değiştiririm
çünkü hamilelikten dolayı akıntı çok oluyor

mantar yapanları böle plastik gibi olanlar varya ondan kasındıırıyooo .. ama ben kotex aldm pamuksu gbi çok rahat

anam yok her markayı denedim yine kaşıntım oluor yine oluyor
en qüzeli bıraktım dahada hiç kullanmıorum
her qünde iç çamaşırımı değişiorum oh mis qibi işte sositososito

ya ben 3 -4 senedir kullanıyorum.. maşallah hiçbişeyim yok :)))) sıksık değştryorum. çamaşırımıda pedimide.. çünkü namaz kılıyorum temiz olmak gerekiyo. bilmem . hassaslıkla alakalıdır belki.

anam yok her markayı denedim yine kaşıntım oluor yine oluyor
en qüzeli bıraktım dahada hiç kullanmıorum
her qünde iç çamaşırımı değişiorum oh mis qibi işte sositososito

kuzum öylede duramıyorum alışmışım.. anneler gibi normal bezm koysak D benim anneannemin vardı sürekli değiştirirdi.. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…