arkadaşlar bu konuyu ltfen es geçmeyinn ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurmu hani hava felan almaz diye
arkadaşlar bu konuyu ltfen es geçmeyinn ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurmu hani hava felan almaz diye
bende duj jelini çok sık kullanıorum
makyajda fondoten kullanmıyorum qöz makyajı ve ruj kullanıorum
ve avonun makyaj ve duş ürünlerini kullanıorum öle bilinmedik markalarıda kullanamam hayatta..
oturarak duş alamam bende =D
Bebişçim günlük ped kullanırken benim çok akıntım oluyordu, sonra kaşıntı başladı. Artık kullanmıyorum ve akıntım da nerdeyse yok gibi.
gunluk ped mantara sebep oluyormus dıye okudum benımde akıntımın rengı ve yogunlugu koyulastı carsamba gunu gıdıcem doktora ende tortulu bı sekılde gelıyo korkutuyo benı ayyy ıgrencc
bende kullanıyorum canım.. daha sağlıklı dyolar hani akıntı filan olunca snucta temizlikten bişi olmaz:))arkadaşlar bu konuyu ltfen es geçmeyinn ben günlük ped kullanıyorum acaba zararı olurmu hani hava felan almaz diye
bende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende
bende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende
bende oturarak alabiliyorumbende aynen avon ürünlerini kullanıyorum nerden duyduysa eşim kansorejen madde içeriyormuş almayı kestik bakalım bi bundan sonra ne kullanıcam asla oturarak duş alamam bende
hamilelikte yoğun akıntı oluyor, hava geçirmediği için de cildi nemli bıraktığı için mantar yapıyor diye biliyorum. kullanmıyorum.
hamilelikte yoğun akıntı oluyor, hava geçirmediği için de cildi nemli bıraktığı için mantar yapıyor diye biliyorum. kullanmıyorum.
özgeninde hiç bulantısı olmamış ama kızı olacak.
benimde bulantım yok fakat bebeğimin cinsiyeti belli değil. bakalım ne çıkacak bahtımıza.
bendede ole mecburen her tuvaletten sonra nerdeyse camasır degıstırıyorummama ne kullanıcaz ya ıslaklık duyunca tiskiniyorum kendimden peçete asla kullanamam günde 4 yada 5 don değiştiriyorum artık yaa:uhm:
bende kullanıyorum canım.. daha sağlıklı dyolar hani akıntı filan olunca snucta temizlikten bişi olmaz:))
günlük ped çok da yararlı birşey değil canım
bence fazla kullanmamaya çalış.ben sık sık çamaşır değiştiriyorum ped kullanmıyorum
mantar olma riski var çünkü
mantar yapanları böle plastik gibi olanlar varya ondan kasındıırıyooo .. ama ben kotex aldm pamuksu gbi çok rahat
Günlük ped MANTAR YAPIYORRR KAŞINTI YAPIYORR
ben çok kullanırdım ama sonra kaşıntımın sebeplerinden dolayı dr qidince
bana mantar başlanqıcı olmak üzere pedi bırak demişti
Günlük ped kullanmayın kızlarr
anam yok her markayı denedim yine kaşıntım oluor yine oluyor
en qüzeli bıraktım dahada hiç kullanmıorum
her qünde iç çamaşırımı değişiorum oh mis qibi işte sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?