benimkisi 14+0 oldu bugün..ne zaman başlarım hissetmeye dersinizz?ilk gebelik
kızlar resmim nasıll delikafadulden
valla canım sanırım en erken 17 de flan..ben de hisetmiyorum bişi..benimkisi 14+0 oldu bugün..ne zaman başlarım hissetmeye dersinizz?ilk gebelik
ya kızlar ben nıe bu kadar keyıfısızm anlamadım gıttııı yafff.. off ev ıslerı yemek daha hıc bısey yapmadımm
görüşürüüss ii bak kendineiyi akşamlar kızlar herkese,ben kaçar.bebişlere ve kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
ya kızlar ben nıe bu kadar keyıfısızm anlamadım gıttııı yafff.. off ev ıslerı yemek daha hıc bısey yapmadımm
al benden de o kadar ya... ev git küstüm deyip kapıdan çıkıcak:tomato:
14 haftanı doldurup birkaç gün geçtiğinde en azından kesine yakın sonuç veriyorlar
biz bu aksam kaynanama gidecez.
normalde salı balık günü..
ama ben yeter artık biraz burada başka şeyler de yemek istiyom hep balık hep balık dedim..
o nedenle bugün baska sey yiyecez cokacimcoook
ay dimi yaa
kızlar yaa bu arada inşallah hayırlısıyla önümüzdeki yeni yıla bebişkolarımızla birlikte girecezz..
bööle noel babalı tulumlar fln giydiririz onlara delikafadulden
biz bu aksam kaynanama gidecez.
normalde salı balık günü..
ama ben yeter artık biraz burada başka şeyler de yemek istiyom hep balık hep balık dedim..
o nedenle bugün baska sey yiyecez cokacimcoook
evet evet ben de bu ctesi 14+5 de gittim.. %95 kız dedi.. %100 diyemedi yanidiy mi diy mi ben bi hafta sonra gideyim o zaman
ayy komşum sen çalışıyorsun yaaa ben ondan şey etmedim hiç ama sen bana gel ben evdeyim hep.iş çıkışı falan beklerm inşallah.ikili test sonucunda iyi çıkmış gözünaydın cnm gitmiişşken bide ultrasonla baksaydı ya doktor.bende merakla bekliyorum.kızımın arkadaşının cinsiyetini..
bilmiyom valla artık balık dışında naaptıysa.. bıktım valla balıktan..büyük balık severim ben.. bunlarda hep minicik balıkları alıyolar anlamıyom yediğimden bişi..ne yıyceksınızz.. ay benımde canım tekır ıstedı ama onuda kıme temızletcem burdakı balıkcı temızlemıyo kucuk balıkları offffff
ayy evet yaaa inşallahh delikafaduldenŞöyle ponponlu tulumlar, kızı olanlara da poposu görünecek mini kırmızı elbiseler, kenarları beyaz tüylü, beyaz külot çoraplı, of ne tatlı olacaklar inşallah.
Kızlar seneye yılbaşında hepsini giydirip yine buluşalım ve toplu şekilde fotoğraflarını çekelim
çekerim ben delikafaduldenway way wayyy rest cektin yaneee ziperr wallahaa şekerim:sm_cool: :sm_cool:
evet evet ben de bu ctesi 14+5 de gittim.. %95 kız dedi.. %100 diyemedi yani
evet evet ben de bu ctesi 14+5 de gittim.. %95 kız dedi.. %100 diyemedi yani
evet evet 1-2 haftaya tam netleşir dedi..ay bunların olasılıkları da yani...
yani ya bibi ya kuş 95i mi var...
daha bi hafta var diyeyim bizimkiler telefonla tacize son versin gitmedinmi daha diye. ebet yapayım bunu.mirmirmirmir
ay sorma yerim onu ben yaa cok tatlı..anaa ikizim tanımadım ya seni. resmin değişmiş
onun o tüylerini yerim ben , ne köpek bir kız bu öyle yaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?