2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaa ikizim tanımadım ya seni. resmin değişmiş
onun o tüylerini yerim ben , ne köpek bir kız bu öyle yaaa opuyorumnanaktan
banada hıc ozege gıbı gelmıyoo alıstık karnındakı papatyasına baskası gıbı olmussun özge
tatlım bazen oluyo öle... belki dün yorulmussundur ondan.. dinlen :)

ay bılmıyorum ama mutsuzumm beennn

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

banada hıc ozege gıbı gelmıyoo alıstık karnındakı papatyasına baskası gıbı olmussun özge

ay bılmıyorum ama mutsuzumm beennn

bende öle olunca ağlıyorum hep nedensiz bi ağlama ama :S sonra açılıyorum.. (( hamileilkten iştee.

ay bugün de nası sessiz buralar..
birileri bize nazar değdirdi herhalde

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülütatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

:mymeka:

Alatariell, ANOVA+, archimim, cupsin, daemon, esmer80+, gunesim+, HazZzeL+, melmea+, OZLEMLE, pembemavimasal, recepivedik, red
konussanıza beee

Alatariell, archimim, cupsin, esmer80+, gunesim+, HazZzeL+, melmea, OZLEMLE, pembemavimasal, recepivedik, red

elma dıyorum çıkın..

ELMAAAA

kendi halinize bıraktık sessiiiiizce takip ediyoruz bakalım ne olcek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…