bak bütün patates soğan kereviz havucu kaynat. sonra blenderdan geçir. üstüne de kızgın salçalı yağ dök . çok vitaminli çorba oluyor.hemde çok basit
yanına da peynirli makarna yap.
o arkadaşın bana da gelip kalsın ara ara.
her eve lazım öyle arkadaş.delikafadulden
bak bütün patates soğan kereviz havucu kaynat. sonra blenderdan geçir. üstüne de kızgın salçalı yağ dök . çok vitaminli çorba oluyor.hemde çok basit
yanına da peynirli makarna yap.
o arkadaşın bana da gelip kalsın ara ara.
her eve lazım öyle arkadaş.delikafadulden
Geçen gün aranızdan biri patates kavurma diye bişeyden bahsetti, o ne ola ki?
evet yaw.. gerçekten benim damak zevkimin tam tersi fln sanırım kaydirigubbakcemile3haa bu arada ben de jöle işkembe aldım, sarımsağıda basarım içine, dünden kalma bol acılı kapuska da vardı...bazılarınızın midesinin kalktığına eminim ama ben biraz değişik bir damak zevki olan insanımdır :)
haa bu arada ben de jöle işkembe aldım, sarımsağıda basarım içine, dünden kalma bol acılı kapuska da vardı...bazılarınızın midesinin kalktığına eminim ama ben biraz değişik bir damak zevki olan insanımdır :)
bak şimdi patatesleri haşla. sonra patates salatası yaparmış gibi doğra.
tencerede yağla soğanı kavur. kavrulunca salça koy birazda öyle kavrulsun. sonra patatesleri üzerine dök karıştır.
oldu da bitti maşallah
yanına da cacık yap. sonra beni ara adresi ver hemen gelirim :roflol:
ben yaptımm patateslerı bı guzel haslayıp ezıyosun sonra soganları mınıcık dograyıp yagda ölduruyosun salca pulbıber karabıber tuz atıp kavuruyosun oatatesıde atıp sole bı guzel cevırıyosun al sana patates kavurma bız bayılıyoruzzGeçen gün aranızdan biri patates kavurma diye bişeyden bahsetti, o ne ola ki?
Sağol archimicim, patatesli bişey daha öğrendim. Bu akşam onu da yapayım, buyur buyur da sen gelene kadaaaar ...bak şimdi patatesleri haşla. sonra patates salatası yaparmış gibi doğra.
tencerede yağla soğanı kavur. kavrulunca salça koy birazda öyle kavrulsun. sonra patatesleri üzerine dök karıştır.
oldu da bitti maşallah
yanına da cacık yap. sonra beni ara adresi ver hemen gelirim :roflol:
valla gelsin kalsın yolliyim..
4 senedir amerikadaydı yeni geldi 2-3 ay önce..
şimdi daha calışmıyo sıkılıyo o yuzden delikafadulden
gelir arada ev işlerine yardıma -tatlicadiarzu-
ay duymasın beni.. burcucum duyma beni anacım opuyorumnanaktan
eleviti günde 2 ye düşür derken???hihoyyythihoyyyt
ben geldım
sabahkı evhamlarım gıttı cok sukur...
ogluma gordum kıpır kıpırdıkaydirigubbakcemile2
bakar bakmaz kalbı atıyormu dıye soordumzemuszemus
dr sasırdıkaydirigubbakcemile3
derdımı anlatınca kan pıhtılasması oldugna cok anlayıslı davrandı:kedi:
kacamak baska dr gıtsemde ıcım rahatladızemuszemus
kabızlık sorunu gelınce elevıt ve demır hapı kullandıgım ıcın oluyormusmafoldumben
elevıtı gunde ıkıye dusur yıen aynı devam ederse ılac verırız dedı..
kabızlık soorunu yasayan arkadslar demır hapı ıceren tum ılaclar kabızlık yapıyormus bılgınızebenneyaptımki
eleviti günde 2 ye düşür derken???
günde kaç tane içiyon ki elevit..
ben 1 tane içiyom
dur o zaman benden de sana patatesli yeni bişiSağol archimicim, patatesli bişey daha öğrendim. Bu akşam onu da yapayım, buyur buyur da sen gelene kadaaaar ...
haa bu arada ben de jöle işkembe aldım, sarımsağıda basarım içine, dünden kalma bol acılı kapuska da vardı...bazılarınızın midesinin kalktığına eminim ama ben biraz değişik bir damak zevki olan insanımdır :)
dur o zaman benden de sana patatesli yeni bişi
patatesleri küp küp doğrayıp tuzlu suda hasla (4 kadar normal boy patates)
sonra knorr un hazır besamel sosundan al yap ( ya da evde kendin yap)
patatesleri beşamel sosla karıştır.. içine karabiber tuz ekle.
tadına bak arada kaydirigubbakcemile3
borcama koy
üzerine kaşar rendele fırına veerr
süper oluyo kızlar tavsiye ederim
anamm ağzım sulandı be yawww yapmayın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?