benim de totom eski hiçbişiye sıgmıyo vallaOooh ne güzel ya, ben eski kıyafetlerimden sadece bodylerime sığıyorum, Hele hele sütyeni 3.defadır değiştiriyorum numarasını
Oooh ne güzel ya, ben eski kıyafetlerimden sadece bodylerime sığıyorum, Hele hele sütyeni 3.defadır değiştiriyorum numarasını
don aldım geldim,daemon düz body ide buldum oh:ecrin_bebek:
melmea kıs kocan yaşadı vallakaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa neee kuaförmü?
evet patatesleri küp küp hasla, tuzlu sudaözgee bı daha ver bakım senın tarıfı patateslerı haslayıp dogruyorum uzerıne besamel sos uzerıne kasar peynırı sur fırına pıssın bu kadarmı
e bizim güzellik salonumuz yokmu günesimkaydirigubbakcemile
Sorma şimdi çok acıyorlar dokunamıyor, ama doğumdan sonrası için birini kendine rezerve ediyor.
nerde kız ben kacırdım sanrm :)zemuszemus :kedi:
du özelden yazıyım sana adresi
evet patatesleri küp küp hasla, tuzlu suda
sonra besamel sosla karıstır
içine tadına bak duruma göze tuz koy
karabiber koy
borcama dök
üzerine kaşar
yallah fırına
kocişe diyom sana ortakçı geliyo,bozuluyo:kedi:
falla kuşum etli şeyler, köfte, biftek fln daha bi gidiyo.. balıkla denemedim hiç, gitmeyebilir..bıde balık aldım yapıcam sımdı bu patatesten yanına balık gıdermıkı
falla kuşum etli şeyler, köfte, biftek fln daha bi gidiyo.. balıkla denemedim hiç, gitmeyebilir..
heeehh işte süper olur cokacimcoookay balıkla sut urunlerı pek onerılmıyor dogru ya neyse dun bıftek almıstımm yaptım dun ıkıparcasını kocısımın tadı damagında kalmıstı o ıkı parcayıda yapayım yanına bıde salata ohh mıs gıbı
falla kuşum etli şeyler, köfte, biftek fln daha bi gidiyo.. balıkla denemedim hiç, gitmeyebilir..
heeehh işte süper olur cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?