2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben olsam döverdim o kadını
körmüymüş sölemedin mi hamileyim dikkat etsene diye
salak birde hakaret mi etti sana

ya ne bıleyım bişi anlayamadmkı captı ben ole denge bozulnca carpınca yavaş dedım dondu bana saydı gerızekalımısn terbıyesz ahlaksız daha sayıyrdu sancmdn bişi dıyemdm bırsuru ınsan bakyr kahvaltı yapan hamıleymde dıyemedm sadece genc bır hatndu 28 -30 anca teyze terbıyelı kons dedım ben genc hatnlara kıznca teyze derimde ofyaaa olmzsa doktora gıderm gecmzse

günesim geçmiş olsun.. bence doktorunu ara anlat durumu bişey olurmu endişelendim de.. belki muyeneye çağırır..

günesim geçmiş olsun.. bence doktorunu ara anlat durumu bişey olurmu endişelendim de.. belki muyeneye çağırır..

tamam cnm aradmda birz daha bekle artrsa bide kanama falan olrsa cok önemli dedi olmz inşş

Güneşim seni evhamlandırmak istemem ama bi arkadaşımın karnına yeğeni
tekme atmıştı ama onun kanaması falan oldu
Sen dikkat et kednne sıkıntın olursada hemen dr git :1hug:

ya arkadaslar siz nasıl cevap yazıyosunuz...nasıl son sayfaya geliyosunuz...ben cok xzorlanıyorum...adım adım anlatırmısınız...

kızlar buarada itiraf edeyım sureklı elı karnnda yuruyen hamişlere cok kızardm sanki bitek bunlr hamıle falan dıyee ama şimdi anlıyormkı beebgını koruma ıc gudsyle böle yapıyrlrdı sanrm ıstem dısı bnde kadn carptktn sonra elım karnmda yurdm bıdaha carpacklr dıyeee:)

Güneşim seni evhamlandırmak istemem ama bi arkadaşımın karnına yeğeni
tekme atmıştı ama onun kanaması falan oldu
Sen dikkat et kednne sıkıntın olursada hemen dr git :1hug:

tamam cnm valla takıptym bu cok önemli bnm için olmzsa hemn yanı basımda hastane vr oraya gıtcm

buaraada tam 4 aylık oldum hala mide bulantım vr yaaaaaaaa gecsın artkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…