2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım öyle dedi doktor ben 3 lü testi öneriyorum 2 liye gerek yok dedi.. ya bu babür kaleli de ultrason nasıl 3 boyutlu renkli mi?

canım bilmiyorum ki.şimdiye kadar normal görüntü ile baktı.başka özelliği varmı cihazın bilmiyorum.sorma ihtiyacı da hissetmedim şimdiye kadar.bir dahaki gidişimde sorayım bakalım.gerçi ben o 3 boyutlu görüntüleri sevmiyorum.bebişleri çirkin gösteriyo bence.

kızlar birşey soracam

Dila ismi nasıl sizce.. kararsızım da çok, çisem demiştik ama o da çok içime sinmiyor sanki..

Hangisi daha güzel sizce.. Bi fikir versenize bana..
ya da oylamalı topik mi açsam

günaydn guzel annişlerrr nasılsınzzz..sabah işe gelırken ablanın biri bana bi carptı demıre kapaklandm bide ustune bırsuru hakaret yedım sancım cok yaaa acaba carpmnn etkısylemı.ofyaa sabah sabah tepem attı

kızlar birşey soracam

Dila ismi nasıl sizce.. kararsızım da çok, çisem demiştik ama o da çok içime sinmiyor sanki..

dila da güsel ama çisem daha alıcı geldi bana

hayırlısı olsun ve sakin kalmayı umarım basarırsın..ama sakin olmaya calıs ablana destek olmak istiyorsan bu sekilde düşün..tabiki bebeğin için sakin kal özellikle de..bol şans size canım

kızlar birşey soracam

özgem madem sordun söyleyeyim
çisem i ben beğenmedim
bence dila daha güzel
son karar senin tabi şekerim

güneşim demirler karnına değdimi canım
eğer ağrın ve sancın varsa bence doktora görün derim
allah korusun bu zxamanlarda karna dışardan darbe almamak lazım
çok çok geçmişler olsun canım

kkızlar nerdesnz yaa gunaydn dedık ama bıgunde gunaydınıma cvp alsam valla solenmıcm:):)zemuszemus süprizzzzz

ama yüz hatlarını falan herşeyini net gösteriyor fotoğraf gibi... :ecrin_bebek:

yaa demirlere carptım farkında deılım ama kadın sol tarafıma acayıp darbe yaptı sanki kasıtlı gıbı orası cok agrıyor... off ya bıde bırsuru laf yedım ben bıde kadını gornce yavasldm cekıldm ama o ustume yurudu offyaaa bu izmir inlarına alısamadm bırturlu hepsı ruhsal problem yasıyr sanrm yanı yanlş anlşlmasn bı kısmı dıyelm

valla ben olsam döverdim o kadını
körmüymüş sölemedin mi hamileyim dikkat etsene diye
salak birde hakaret mi etti sana

kızlar birşey soracam

bencede dila daha güzel :lepi:

canım sen istanbula gel. asıl buradaki 4 ayaklı insanları gör, izmire koşa koşa gidersin.

bazen yolda kafama basıp geçmedikleri kalıyor.

Güneşim geçmiş olsun canım sancın varsa görün bi Dr olmazsa merake derim bak ben şimdi :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…