2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun gelemıycem foruma sabahtan bı ugrayım dedım ablam gelıyor sımdı bende gıdıcem onunla soz sınırlenmıycem ve agzımı acmıycam mahkemede tabı acıcam ama sınırlenmıycem o adamın tamamen mahvolusunu gormek ıstıyorumm.. sonrada mınıkımı gormeye gıdıcem uclu test sonuclarını almaya

alkisalkisalkis aferin sinirlenme tabi..

hadi Allah yardımcın olsun

yok kusum ablamı beklıyorum ablam gelsın onunla beraber gıdıcez. oda gelmek uzeredır bugun sabah erken kalkmak ıyı geldı valla uyumak bana yaramıyo demekkı sabah 7 de kalktım kocısıme taze portakal suyu sıktım guzel bı kahvaltı hazırladımm o da cok mutlu oldu sen her sabah bı yere gıt dedı bana

ay yazık adama valla, arada yap bari gerçekten..
kaydirigubbakcemile3

ay yazık adama valla, arada yap bari gerçekten..
kaydirigubbakcemile3

yaptım ıste bır ay yeter bu onakaydirigubbakcemile3

ay saka bı yana gercekten benımde kendımı ıyı hıssetmem acısından ıyı olur aslındda

neyse sekerlerım ablam 5 dk ya gelıyomus onunlada bı kahvaltı yapayım ıyıneyım ben ogleden sonra ınsallah guzel haberlerle gelırım ıyı bakın kendınıze cok cene yapmayın heee

neyse sekerlerım ablam 5 dk ya gelıyomus onunlada bı kahvaltı yapayım ıyıneyım ben ogleden sonra ınsallah guzel haberlerle gelırım ıyı bakın kendınıze cok cene yapmayın heee

hadi görüşürüz dikkat et kendine

günaydın anneler.

dün bir yazı okudum. 2 li test sonuçlarında free beta-hcg değeri 50 nin altındaysa erkek, 50 nin üstündeyse kız oluyormuş.
siz 2 li test sonuçlarını kontrol edip bebeğin cinsiyetini kontrol edin bakayım bu tez doğru mu.
doğruysa eğer benim değerim 43 bakalım bebek erkek mi olacak.

benim 46000 di delikafadulden kız delikafadulden

tutmadı kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar
archimim bu sitede onunla ilgili bir konuda vardı
ama tutanda oldu tutmayanda
bence ilgisi yok

Günaydın herkese.... nasılsınız bakalım... ben 2 li test yaptırmadığım için bakamıyorum..

bende baktım şimdi.benim değer de 29,2 miş.ama kız dedi doktor.bende de tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…