arkadaşlar ben megadyn vitamin ialcının hamileler için retilmiş olanından içiyorum. İçinde mide bulantı ve baş dönmelerinde etkilidr yazıyor. Ben aslında mide bulantımın olmamasını oa bağlıyorum.
biraz önce geldik doktordan
benim eşek sıpası 10 mm olmuş
kanamam için progesteron ilacının dozunu arttırdılar ve kalkmamamı söylediler
şu anda yapılacak bir şey yok beklemekten başka
ahhh çok sevindimm gözün aydınnnn
oo baya büyümüş canım geçmiş olsun sende dinlen kalma ayağa sakın.. kaç tane alıyordunki günde hapı?
kizlar bende de galiba 2 gun onden gidiyor.cunku ben 6+4ken kalp atislarini duymaya gitmisdim,kagitta doktor 6-7 haftalik yazmisdi.ultrasonda resmin uzerinde de 6w+6d yaziyordu.muhtemel dogum tarihi de 5 haziran.evde gorduyum icin bu yaziyi dr.a soramadim.gidince sorucam bakalim.ben ortalama 40 günde 1 regl oluyorum
sat ile hesapladığımda 5 haftalık hamile olmam gerekirken ultrasonda kese görünmemişti.
doktorda muhtemelen geç döllenme olmuş demişti.
dediği gibi de bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyor.
biz de öyle anladık geç döllenme olduğunu
bi arkadasin esi de oyle yapmis,agir kaldirmis,sicak suda yikanmis ki bebegi dussun.cunku evlendigi ay hamile kalmis.istemiyordu.simdi bebegi 5 aylik sanirim.bebek dusmedi.hatta kizda chlamidia denilen enfeksiyon var ki,onla hamile kalmak cok zor.valla neler oluyor insan üzülüyo duydukça.
bizim bi hastamız vardı; bebeği düşsün diye yüksekten atlarken kalça kırığı oluşan.
bebeğe yine bişey olmamıştı onda da.
Allah'ın takdiri işte.
biz senle ayniyiz.bende seviyordum tickerimi ama almislar.sende karin ciktimi?bende gunduz olmuyor ama geceler oyle bi sisiyor ki:)) resmini eklemeyi dusunuyorum gecedeki halini :))yyya ne seviyodum ticker imi(((((((((((((((((
neyse 9+3 üz bugün:)))))))))))))))))
hayirlisi canim,saglikla gelsin insallah bebisin.slm kızlar bende 8+3 günlük hamişim bebişimin kalp atısını duydum küçücükte olsa gördüm cok mutluyum haziran 5de doğum var sezeryanle cünkü ben bundan önce dıs gebelik gecirdim ve oyüzden sezeryan olmak zorundayım allah kucağımıza almayı nasip etsin inş
Canim bununla gecmis olsun, moralini hep boyle iyi tutmaya calis, bebegine de yansir. :1hug:
leylacım ben 7 haftalık hamileyim
sat ıma göre 8 hafta ama bebeğin gelişimi 7. haftasındaymış
slm kızlar bende 8+3 günlük hamişim bebişimin kalp atısını duydum küçücükte olsa gördüm cok mutluyum haziran 5de doğum var sezeryanle cünkü ben bundan önce dıs gebelik gecirdim ve oyüzden sezeryan olmak zorundayım allah kucağımıza almayı nasip etsin inş
Ya tickerlerımıza nolmuş akannehir
Önce puanlar şimdide ticker lar yokklava:
Bu şakayı beğenmedim hiç :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?