selülit ve catlaklar icin dikkatli olmak lazım bol su icip yürüyüş yaparsak en azından biraz faydası olur diye düşünüyorum..
özge o zaman o birliği ile senin kızın adını dila koyduk desene :)ismiyle doğsun ve yasasın insallah .. dila bence cok hoş kulağa da hoş geliyor..
ben de yemek yedim geldim simdi ve yürüyüşe cıkıyorum kızlar 1 saat sonra görüşürüz
dün kaynanam kafamı karıştırdı
elhamra duymasın.. o nerde bu arada
çişli derler çişini yap derler dalga gecerler bu cocuklar çok fenadır, ben kaç yıl öğretmenlik yaptım bilirim dedi.
selülit ve catlaklar icin dikkatli olmak lazım bol su icip yürüyüş yaparsak en azından biraz faydası olur diye düşünüyorum..
özge o zaman o birliği ile senin kızın adını dila koyduk desene :)ismiyle doğsun ve yasasın insallah .. dila bence cok hoş kulağa da hoş geliyor..
ben de yemek yedim geldim simdi ve yürüyüşe cıkıyorum kızlar 1 saat sonra görüşürüz
dila deyince aklıma hep Dila Hanım filmi geliyor, Türkan Şoray oynuyordu..Kadir İnanırla ne güzel kadındı, ne güzel filmdi :)
yaa bi git :roflol:özgecay kızının ismini HURİYE kur :roflol: eşimin ortağının ismi bu ismi çok seviyor
hayırlı yürüyüşleerr kmseye laf atma :hulya:
ben de masal koyacaktım kızım olursa adını beni de aynı sekilde caydırdılar okulda cocuklar gel seni okuyayım diye dalga gecerler dediler..ben de sogudum isimden birden !
yaa öyleymiş.. kesin izlemişimdir teyzem türk filmi hastasıydı hepsini beraber izlerdik.. ama kesin ismini bilmeden izlemişim hatırlayamıyomdila deyince aklıma hep Dila Hanım filmi geliyor, Türkan Şoray oynuyordu..Kadir İnanırla ne güzel kadındı, ne güzel filmdi :)
ben de masal koyacaktım kızım olursa adını beni de aynı sekilde caydırdılar okulda cocuklar gel seni okuyayım diye dalga gecerler dediler..ben de sogudum isimden birden !
arkadasımı bekliyorum cıkamadım halaa...kime laf atıcam sen burayı görsen burası tam bir çiftlik canım..:)köpekler kuşlar kediler yan tarafta kocaman bir ayçiçeği tarlası köy gibi yani anlayacağın :)))))))koskocaman bir tesis burası..neresi olduğunu sonra söylerim sana özelden
yaa öyleymiş.. kesin izlemişimdir teyzem türk filmi hastasıydı hepsini beraber izlerdik.. ama kesin ismini bilmeden izlemişim hatırlayamıyom
hehe cnım valla ben bu gidişle haftada bir daemona isim değiştirtirim kaydirigubbakcemile3 söyliyim de çisemi silsin hiçbişi yazmasın bari..selülit ve catlaklar icin dikkatli olmak lazım bol su icip yürüyüş yaparsak en azından biraz faydası olur diye düşünüyorum..
öyle düşünmeyin dalga geçmeye kaldınız mı herşeyle dalga geçilir...
ayyy kıyamammmm :sinifsinif:kadir İnanır Türkan Şorayın kocasını vuruyordu, sonra ayrılıyordu köyden, kan davalı oluyordu 2 aile,,, Türkan Kadiri vuruyım derken aşık oluyordu kadire, sonra iki aile bir olup ikisinide bir düğünde dans ederken vuruyorlardı çok acıklıydııııı çok
kız bebiş isim kurmak demeyi de ilk defa senden duydum heee.. hangi yöreden bu CADIARZUevet bende ortaokulu okurken bi oğlum olursa ismini tufhey kurucam demiştim annem tüfek diye çağırırım oğlunu onu söyleyemem demiştiii:roflol:
hakketten tufhey de zor isim yahuuuu :) anlamı neymiş ki ilk kez duydumevet bende ortaokulu okurken bi oğlum olursa ismini tufhey kurucam demiştim annem tüfek diye çağırırım oğlunu onu söyleyemem demiştiii:roflol:
bebis02 lülülülülülü laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?