2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı yürüyüşleerr kmseye laf atma :hulya:

dün kaynanam kafamı karıştırdı
elhamra duymasın.. o nerde bu arada

çişli derler çişini yap derler dalga gecerler bu cocuklar çok fenadır, ben kaç yıl öğretmenlik yaptım bilirim dedi.

ben de masal koyacaktım kızım olursa adını beni de aynı sekilde caydırdılar okulda cocuklar gel seni okuyayım diye dalga gecerler dediler..ben de sogudum isimden birden !

dila deyince aklıma hep Dila Hanım filmi geliyor, Türkan Şoray oynuyordu..Kadir İnanırla ne güzel kadındı, ne güzel filmdi :)

hayırlı yürüyüşleerr kmseye laf atma :hulya:

arkadasımı bekliyorum cıkamadım halaa...kime laf atıcam sen burayı görsen burası tam bir çiftlik canım..:)köpekler kuşlar kediler yan tarafta kocaman bir ayçiçeği tarlası köy gibi yani anlayacağın :)))))))koskocaman bir tesis burası..neresi olduğunu sonra söylerim sana özelden

ben de masal koyacaktım kızım olursa adını beni de aynı sekilde caydırdılar okulda cocuklar gel seni okuyayım diye dalga gecerler dediler..ben de sogudum isimden birden !

evet dalga gecerler sinirlenince hikayemisin romanmısın öykümüsün masalmısın gel çabuk buraya derler kız neye uğradığını şaşırır:roflol:

dila deyince aklıma hep Dila Hanım filmi geliyor, Türkan Şoray oynuyordu..Kadir İnanırla ne güzel kadındı, ne güzel filmdi :)
yaa öyleymiş.. kesin izlemişimdir teyzem türk filmi hastasıydı hepsini beraber izlerdik.. ama kesin ismini bilmeden izlemişim hatırlayamıyom

öyle düşünmeyin dalga geçmeye kaldınız mı herşeyle dalga geçilir...

aaabbboovvvv kız kaçırdılar mı seni yoksa amanınn akannehir

yaa öyleymiş.. kesin izlemişimdir teyzem türk filmi hastasıydı hepsini beraber izlerdik.. ama kesin ismini bilmeden izlemişim hatırlayamıyom

kadir İnanır Türkan Şorayın kocasını vuruyordu, sonra ayrılıyordu köyden, kan davalı oluyordu 2 aile,,, Türkan Kadiri vuruyım derken aşık oluyordu kadire, sonra iki aile bir olup ikisinide bir düğünde dans ederken vuruyorlardı çok acıklıydııııı çok

hehe cnım valla ben bu gidişle haftada bir daemona isim değiştirtirim kaydirigubbakcemile3 söyliyim de çisemi silsin hiçbişi yazmasın bari..
bir-iki ay sonra kesin karar verdim dersem yazar delikafadulden

öyle düşünmeyin dalga geçmeye kaldınız mı herşeyle dalga geçilir...

evet bende ortaokulu okurken bi oğlum olursa ismini tufhey kurucam demiştim annem tüfek diye çağırırım oğlunu onu söyleyemem demiştiii:roflol:

ayyy kıyamammmm :sinifsinif:

ben geldim

yüzerken havuzda bi hamile daha olduğunu keşfettim
ama konuşmaya fırsatım olmadı
karnıda benimkine yakındı
çıbık söyleyin içinizden birimiydikaydirigubbakcemile3

evet bende ortaokulu okurken bi oğlum olursa ismini tufhey kurucam demiştim annem tüfek diye çağırırım oğlunu onu söyleyemem demiştiii:roflol:
kız bebiş isim kurmak demeyi de ilk defa senden duydum heee.. hangi yöreden bu CADIARZU
biz hep isim koymak deriz CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…