2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bunlar baskılı bebiş body si

evet bakınca anladım da ben simdilik bebekten ziyade kendime odaklanmısım hamile kıyafetlerine daha dogrusu öyle sandım bir an :))bebek badisi ile takım satılan da var hamile badileri hatta birisi cok hosuma gitti bebeğinkisinde 9 aydır içerdeydim yazıyor annesininkini de ona uydurmuslar sanki kapalı bir yerden kafasını uzatıp bakan bir bebek var gibi cok hostu :)

kızlar doğumdan sonra selülüt te oluşacak ne yapmayı düşünüyorsunuz:ecrin_bebek:

evet ya öyle takım şeyler var cok güzel..
deseni aynı olanlar var.
ben de mothercare de gördüm.
bordo beyaz çizgili tişört gibi bişi anne için
aynı şekilde bordo beyaz çizgili bebek body si..
onu giydirip sen de giyinip çıkacan sokağa
ne güsel olar delikafadulden

kızlar doğumdan sonra selülüt te oluşacak ne yapmayı düşünüyorsunuz:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile bak oğluşum kızına ne yapıyorrrrrr:roflol:
kızım yolar ki oğluşunu.. :jeyyar:
amaan hep kötü şeyleri düşünme bee oluşacaksa oluşacak ne yapalım.. kullanırız krem mrem bişiler artık

Kız ben yemege kaÇar gÖrÜŞÜrÜzz...

kızlar biz acıktık.. yemege gidiyom gelecem yarım saate

Kızlar bu tür baskılı tişörtlerin zararı olduğunu duymuştum neden bilmiyorum boyasından felan olabilir.Bu dönemde ben mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalışıyorum yapay şeylerden uzak duralım derim.Bebişler için

hahahaha doğumdan sonra mı dedin. bende zaten kendileri mevcut doğum yapmadığım halde.
sende birşey yok galiba

ana kız benim sözlerimi kaale almıyonuz mu ben dipçik gibiyim tabiri caizse taş gibiyim doğumdan sonra moku yedim denize gidemiycam şu buruşuklukları geçirene kadar eşimde çok seviniyor denize gidemiycam diye dalga geçiyo sana küveti doldururum orada yüz diyookötükedihüso:roflol:

vay anasını.:icecream:

ben bu yaz her akşam hergün 1,5 saat tempolu yürüdüm. selülitlerim yarı yarıya azaldı.
en iyi çözüm yürüyüş bence. tavsiye ederim.

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…