canım bunlar baskılı bebiş body si
canım bunlar baskılı bebiş body si
:mymeka:
lülülülülülü
özbek 2 geldi kaydirigubbakcemile3
lülülülülülü
evet bakınca anladım da ben simdilik bebekten ziyade kendime odaklanmısım hamile kıyafetlerine daha dogrusu öyle sandım bir an :))bebek badisi ile takım satılan da var hamile badileri hatta birisi cok hosuma gitti bebeğinkisinde 9 aydır içerdeydim yazıyor annesininkini de ona uydurmuslar sanki kapalı bir yerden kafasını uzatıp bakan bir bebek var gibi cok hostu :)
kızlar doğumdan sonra selülüt te oluşacak ne yapmayı düşünüyorsunuz:ecrin_bebek:
kızım yolar ki oğluşunu.. :jeyyar:kaydirigubbakcemile bak oğluşum kızına ne yapıyorrrrrr:roflol:
al sana bende özbek 1 opuyorumnanaktan
kızlar doğumdan sonra selülüt te oluşacak ne yapmayı düşünüyorsunuz:ecrin_bebek:
anlamı neymiş biliyon mu recep
hahahaha doğumdan sonra mı dedin. bende zaten kendileri mevcut doğum yapmadığım halde.
sende birşey yok galiba
aaa ben kendım ıcın ıstıyorum kıss:CüvCüv:
ana kız benim sözlerimi kaale almıyonuz mu ben dipçik gibiyim tabiri caizse taş gibiyim doğumdan sonra moku yedim denize gidemiycam şu buruşuklukları geçirene kadar eşimde çok seviniyor denize gidemiycam diye dalga geçiyo sana küveti doldururum orada yüz diyookötükedihüso:roflol:
vay anasını.:icecream:
ben bu yaz her akşam hergün 1,5 saat tempolu yürüdüm. selülitlerim yarı yarıya azaldı.
en iyi çözüm yürüyüş bence. tavsiye ederim.
Ben o tişörtlerden GeBede gördüm, ama altı üstü bi tişörte 50 lira vermeye kıyamadım.
ana kız benim sözlerimi kaale almıyonuz mu ben dipçik gibiyim tabiri caizse taş gibiyim doğumdan sonra moku yedim denize gidemiycam şu buruşuklukları geçirene kadar eşimde çok seviniyor denize gidemiycam diye dalga geçiyo sana küveti doldururum orada yüz diyookötükedihüso:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?