2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vay anasını.:icecream:

ben bu yaz her akşam hergün 1,5 saat tempolu yürüdüm. selülitlerim yarı yarıya azaldı.
en iyi çözüm yürüyüş bence. tavsiye ederim.

bi de su!
sürekli yüzmek de iyi geliyo..yazın tatilde hergün yüzünce selülitlerim tamamen geçiyo kışın yine çıkıyo kafamçokkarıştı

ahuhayat, ANOVA+, archimim, casper33, cosmopoli, DUYFER_2006, esmer80+, melmea, mhtp, OZASFA, ozbek83+, shadowhearts, skrnsmn, suulee yani şu kadar kişiyiz biriniz konuşmuydrsunuz yaff hu huuuuuuuu

Ben yine şu babygaga daki 15. hafta fotoğraflarına bakıyorum da sanki her an doğuracak gibi karılar

dün kaynanam kafamı karıştırdı
elhamra duymasın.. o nerde bu arada

çişli derler çişini yap derler dalga gecerler bu cocuklar çok fenadır, ben kaç yıl öğretmenlik yaptım bilirim dedi.

kızlar benim isimler de
21 dila
8 çisem olmuş

selülit ve catlaklar icin dikkatli olmak lazım bol su icip yürüyüş yaparsak en azından biraz faydası olur diye düşünüyorum..
özge o zaman o birliği ile senin kızın adını dila koyduk desene :)ismiyle doğsun ve yasasın insallah .. dila bence cok hoş kulağa da hoş geliyor..
ben de yemek yedim geldim simdi ve yürüyüşe cıkıyorum kızlar 1 saat sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…