2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cd götürmene gerek yok canım.e okadar para veriyoruz.3 kuruşluk cd yide doktor versin artık.özel muayenehanesine gidiyosan ultrason aleti gelişmiştir.ama hastaneye gidiyosan basit ultrason aletidir

bol bol su içip karnımı yağlamama rağmen pul pul dökülüyor gene de
siyah atletim bembeyaz olmuş. niye böyle oluyor ki:uhm:

cd götürmene gerek yok canım.e okadar para veriyoruz.3 kuruşluk cd yide doktor versin artık.özel muayenehanesine gidiyosan ultrason aleti gelişmiştir.ama hastaneye gidiyosan basit ultrason aletidir

özel hastaneye gidiyorum..ama cihaz hakkında bilgim yok yani gelişmiş mi değil mi..neyse yarın anlarız artık..

badem yagıda iyi diyolar varmı kullanan.ben kullanmıyorum daha.kurumadıda..bol bol suda iç archimim.gerci ben suda içmiyorum.ama kuruluk için birebir

evet canım 3lü testim var..

ben banyodan sonra badem yağı sürüyorum her ihtimale karşı ama sürmesem de çatlicağını sanmıyorum anneminki çatlamamış çünkü..

ben henüz hiçbişey sürmüyorum kuruma da yok.baslamayı düşünüyorum artık.bebe yağı sürücem.kakao badem falan olabilir.bu arada midem acaip bulanıyor ):

ben de bebe yağı kullanıyorum..
cildim kuru değildir zaten.. ondan kaynaklı herhalde bir çatlak ya da kuruma ibaresi yok..
ama ara ara kaşıntı geliyo ayrı

canım menemen istedi
burnuma kokuları geliyor
ama taze ekmekle yenir
ekmek almaya üşeniyorum mirmirmirmir

bizimde 16. haftamız bitiyor
hafif hafif bişiler hissediyorum ama bebişimin hareketlerimi değilmi anlayamıyorum
böyle çok hafif içten bir ağrı giriyor çıkıyor

badem yagıda iyi diyolar varmı kullanan.ben kullanmıyorum daha.kurumadıda..bol bol suda iç archimim.gerci ben suda içmiyorum.ama kuruluk için birebir

benim cildim özellikle bacağım ve kolum acayip kuru pul pul dökülüyo bende gecen yaz susam yagı srdüm hep iyi geldi.. bu senede onu denicem. ayrıca banyodan sonra bebeyağı kullanıyorum.. Forumda babek acı badem sütü ve nemlendiricisi hakkında biçok şey yazmışlar. Nemlendirme bakımından baya iyi geliyomuş linkinide verim bakın isterseniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...7044-bebak-ac305-badem-s252t252-mucizesi.html

su da içiyorum anlamadım niye böyle oldu. kepek kepek dökülüyor ve kaşınıyor benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…