2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar kac haftalıksınız en son doktora gittiğinizde bebişiniz kac gramdı???ben 5 gun önce gitti.SAT ne göre 17+2 haftalıktım.ultrasona göre 18+3 cıktı.kilosuda 269gr dı....
maşallah
ne yedin kız öle?
şimdi hiç kilo almayanları 30 kilo almış görebiiriz o zaman kaydirigubbakcemile3

bu laf bana mıydı :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: fisfisfis

ikizim hiç belli olmaz
şimdi hiç kilo almayanları 30 kilo almış görebiiriz o zaman kaydirigubbakcemile3
biz de toplam 10 kilo alırmışız kaydirigubbakcemile3

alttan gaz verip ucuracaklar kız bizi yakında

ağzından bal damlıyor özgecim :1hug: ne güzel söyledin.
ama benim acil eylem planına geçmem lazım çok fena tatlı yemeye başladım ki tatlıyla aram hiç yoktur.
ilk defa hamileliğimde tatlı yeme ihtiyacı duyuyorum ve ağlamak istiyorum mafoldumben

bende 13+2 de doktora gittim ağırlığı kesin olmamakla birlikte 120 gr dedi.
anam benim bebek obez mi yoksa. kesin babasına çekmiş

canın tatlı istediğinde meyve ya da kuru kayısı ye

Canım bende rüyamda kızım olduğunu görüyodum hep ve gerçekten de kızım olacakmış rüyalar doğru mu çıkıyo ne Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla inşallah

saoll bitanemm bennim için farketmioda eşimin gönlünde kız var kız istiomuss :ecrin_bebek: seninde allah gönlüne göre versin

canım hiç güzel beslenemedim aslında.çok bulantılarım oluyodu.hiçbisey yiyemiyodum.3 kilo vermiştim zaten.bebiş nasıl beslendi doktorda hayret etti...

canım hiç güzel beslenemedim aslında.çok bulantılarım oluyodu.hiçbisey yiyemiyodum.3 kilo vermiştim zaten.bebiş nasıl beslendi doktorda hayret etti...

ohooo biz hergün süt meyve kuruyemiş vs. boşuna mı yiyoz burda kafamçokkarıştı
ben de senin taktiği uygulicam o zaman sırnaşık şey

hiç su içemiyorum mesela.eşim haftada bir yanıma geliyo.o herseyı ayagıma getirdiği için ozaman biraz süt falan içiyoru.ceviz falan hep basucumda.ama yiyemiyorum işte

biz kuruyemişlerle ancak kendimizi besliyoruz bebek bahane sırnaşık şey
bebek 100 gr ben almışım 4 kilo.
bee insafsız bebek madem 100 gr alacaksın beni ne diye acıktırıyorsun durduk yere klava:

biz kuruyemişlerle ancak kendimizi besliyoruz bebek bahane sırnaşık şey
bebek 100 gr ben almışım 4 kilo.
bee insafsız bebek madem 100 gr alacaksın beni ne diye acıktırıyorsun durduk yere klava:
kaydirigubbakcemile3

bi 200 gr fln da su var sanırım..
e rahmin de ağırlaşmıştır senin büyüyünce kaydirigubbakcemile3
bak ne kolay suçlu bulunuyo laelaelaelaelae

aslında sizin yaptıgınız doğru tabi.ah keske benimde iştahım olsa sizin gibi..bazen bebişim adına üzülüyorum.vicdanım rahat değil.ama yiyemiyorum işte

kaydirigubbakcemile3

bi 200 gr fln da su var sanırım..
e rahmin de ağırlaşmıştır senin büyüyünce kaydirigubbakcemile3
bak ne kolay suçlu bulunuyo laelaelaelaelae

rahmimden çok memiklerim büyüdü. hollanda ineğine döndüm
onlara da ne oluyosa daha bebek doğmadı kendi kendilerine havaya girdiler.

aynen valla benim de bayagı küçüktü..
kocam bile koca memeli :kedi: demeye başladı bana..
e alışkın değil garibim tabi..

artık doktorlar boyunu söylemiyolar.ekrana sıgmadığı için.ama femur boyunu 7 ile carpıp yaklasık boyunu ögrenebilirmişk..

Valla benimkiler de silikonlu gibi duruyor pek memnunum halimden keşkem hep böle kalsalar. Ne şişsin ne insin... Hamilelik bi tek göğüs olayında yaradı bana. Şubatta kardeşim evlenecek. Bende göğüs tam dekoltelik oldu. kaydirigubbakcemile3

aynen valla benim de bayagı küçüktü..
kocam bile koca memeli :kedi: demeye başladı bana..
e alışkın değil garibim tabi..

benimkiler hep büyüktü. şimdi x2 oldular. eski çamaşırlarım olmuyor hepsi küçük gelmeye başladı. anneanne sütyenlerinden alacağım kendime. anca onlara sığarlar.

artık doktorlar boyunu söylemiyolar.ekrana sıgmadığı için.ama femur boyunu 7 ile carpıp yaklasık boyunu ögrenebilirmişk..

femur boyu nedir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…