2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HC: Başçevresi
AC: Karın çevresi
FL: Uyluk kemiği uzunluğu

bunları vermedimi doktorun sana kız archi

HC: Başçevresi
AC: Karın çevresi
FL: Uyluk kemiği uzunluğu

bunları vermedimi doktorun sana kız archi

bana da vermedi bunları.kendisi ölçtü farkettim ama bana vermedi.baş-popo mesafesi 100 mm ve kilosuda 155 gr dedi.ultrason kağıdının üzerinde mi yazıyo bunlar yoksa ayrı bir kağıtta mı?

bana da vermedi bunları.kendisi ölçtü farkettim ama bana vermedi.baş-popo mesafesi 100 mm ve kilosuda 155 gr dedi.ultrason kağıdının üzerinde mi yazıyo bunlar yoksa ayrı bir kağıtta mı?
bana us den cıkartıp verdi..
gramı fln da hepsi yazıyor orada

alalalaaaa üzüldüğün şeye bak ... bebek kilo aldıysa ne güzel işte...kimi 6.aydan sonra alıyormuş,çağla şıkel mi olacan kızzz başımıza delikafadulden

çağla şkel kadar zayıf baslamadım ama hamilelğie keşke öle olsa.. bebek alıyodur insallah

ultrason kagıdında yazıyor canım.banada vermicekti ben istedim.5 gun once gittiğim doktor istemeden verdi.senin haftası küçüktür o yuzden vermemiş olabilir..

bende isteyecem birdahakine cd.. unuttum bu hafta istemeyi

ben de isticem yarın da cd götürmem gerekir mi? bi de her ultrason aletinden verilebiliyo mu yoksa kapsamlı bişi mi olması gerekiyo?
valla kendisi veriyor çogu ama sen yine de arayıp sor mutlaka doktoruna..
belki eski tip us kullananlar fln varsa hala, onlar veremiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…