- Konu Sahibi daemon
-
- #23.361
slm silacim sanirim ayni ülkelerdeyiz.hepimiz icin hayirlisi olsun.dedigin gibi az kaldi.Slm kislarr buraya gunde en fazla bir iki kere anca bakabiliyorum masallah sizler muhabbeti kaynatmis oldugunuz icin gelip gelip yazdiklarinizi okumakla yetiniyom.
Sanirim calisanlar daha sansli bu konuda hem islerini yapiyolar hemde muhabbetlerini ediyolar.Ben evde oldugum icim bide 3 yasinda oglum var vaktim olmuyo pc basina gecmeye pek.Ama olsun sizin guzel sohbetlerinizi okumakta cok guzel.
Bu arada ben hala bebegimin cinsiyetini ögrenemedim.Pazartesi gunu doktor randevum var insallah bu sefer ögrenirim artik.Ilk sayfaya baktimda bicogunuzun cinsiyetleri belli olmus ne guzel ya.Kislarr zaman hizla ilerliyor ve bizim 5-5 bucuk ay gibi bi zamanimiz kaldi bebeklerimizi kucagimiza almak icinn opuyorumnanaktan
canim biz gec kaliyoruz.birde yemek zamani ya herkes mama yemeye gittiara ara bakıyorum pc ye kızlar . ben geldim herkes sustu. tıkınmaya gitti. bende gdim bakım mutfakta neler var..
slm kızlar maşallah topik kaç sayfa olmuş :)
slm zeyhatçım ne var ne yok nasılsınız tatlı oğluşun ve sen inşallah iyisinizdir
ee iyi iyi yanlız değilmişim ozman
bilmiyorum kiiçli içmli ağlıyorum hep üzücü şeyler geliyo aklıma
ee iyi iyi yanlız değilmişim ozman
gecen gün ben de öyle ağladım .. sanırım hamilelikten dolayı tüm bunlar..bosver ağlamak da güzeldir..insan rahatlıyor,desarj oluyor ama sen gene de abartma emii :)
geldim canım kociş gelcek birazdan yemekleri hazırladım birde yaprak dökümü var bugün onu izliyorum arada :yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?