2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

[Bhadi grüşürz sonra kib . maşallah bebeğineee][/B]

ooooh maşallah de kendini okuuu :) nazar değmesin. Dikaatli ol baya iş yapmıssın. ben günlük temizlklriyaptım ama belim fena kuzum yılbasını filan biz özel bişi yapmıyoruz. eşimle hemfikiriz bu konuda.normal akşamımız nası gecıosa öle geciiricez :)) zaten dogru dürüs yemekte yiyemiyorum hala bulantım çok fena şuan mesela. :S

NEyse kısçeler ben çıkıyorum.Fenalaştım yine ya bu mide bulantısı öldürmezse beni iyidir ((a.s.

biz geçen yılbaşı dışaydık ama bu yılbaşı mecbur evdeyiz malum domuz gribi kol geziyor kalabalık ortamlardan uzak durmamız gerekiyor edve pastamızı keser kutlarız arkadaşlarla

evet benim haftada 1 oyle temizlik gunum var zaten her gunum de is yaparak geciyor cunku yalniz yasiyoruz esimle.annem de kayinvalidemde calisdiklari icin de yardim edemiyorlar hem de cok sukur kendi isimi kendim gorebiliyorum.
ben aslinda yilbasini disarda gecirmek istemistim ama kayinvalide olayi var onlar icin evde olmak zorunda kaldik...
bulantilarin gececek canim.kendine iyi bak.

selam kızlar nasılsınız, benim bebişin cinsiyeti de belli oldu, oğluşum geliyo kaydirigubbakcemile3

biz geçen yılbaşı dışaydık ama bu yılbaşı mecbur evdeyiz malum domuz gribi kol geziyor kalabalık ortamlardan uzak durmamız gerekiyor edve pastamızı keser kutlarız arkadaşlarla

canim tebrikler kizin olucakmis senin de :)) ne guzel
Allah saglikla buyutmeyi nasip eder insallah.opuyorumnanaktanŞeniz

teşekkür ederim leylacım :ecrin_bebek: evet nasipse kızım olucak Feride senide tebrik ederim canımm

kızlar öykü ismi nasıl ya lütfen sammi olarak bişey sleyin geçen gün eltime söledik bi güldü mralim çok bozuldu mafoldumben gerçekten çokmu kötü

kızlar öykü ismi nasıl ya lütfen sammi olarak bişey sleyin geçen gün eltime söledik bi güldü mralim çok bozuldu mafoldumben gerçekten çokmu kötü

bence hiç de komik bi isim değil, ciddiye alma eltini gayet güzel bi isim ama tabi önemli olan eşinin ve senin içinize sinmesi...

benim hoşuma gidiyor ama moralimi bozulyollar feridecim ya dalga geçer gibi sinir edyolar çok art niyetliler kıskanıyor zaten biliyorum şişko ne olucak kaydirigubbakcemile3

bana guzel geldi.eltin niye guldu ki anlamadim.
haa bi de ben kendimden biliyorum,isim aradiginiz zaman kimseden fikir almayin,her agizdan bir avaz cikiyor.kendiniz secin ve ismi hazir ama solemiyoruz deyin.
o dalga gecenler yuzunden ben hala isim bulamadim ((
ama kararliyim yilbasi bi gecsin ara sakinlessin isim bulucam kizima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…