ahhh canım çok zordu ,banyoyu cifledim evi süpürdüm sildim son ütüleri yapıyım derken birden kanama başladı,ama ne kanama durmuyor eşim geç geliyor sağolsun komşumun kıocası götürdü hastaneye,eşofmanım kan içnde paçalardan akıyor o derece yani...ama tutunmuş meleğim bırAKMADI bizi.....
kociş geldi kızlar ben kaçar öpüldünüzzzzz yarın görüşürüz
merhaba kizlarr....nasilsiniz?
ben de bugun bayram temizligi yaptim.
balkonu temizledim,yikadim,camasirlar,toz,parkeleri silmek,falan filan derken fena yoruldum,belim agriyor.perdeleri de yikadim,yarina utusu kaldi,esim asicak. :))
yarina kayinvalidem,kayinpederim gelicekler bizde gecirecez yilbasini.o yuzden yarin icin salatalarimi da yaptim simdi bitti 2 tane.
bende yarin yemege yaprak sarmasi,pilav ve hindi kebabi olucak +simdi hazirladigim salatalar.bi de sofrayi bi guzel kurdummu al sana bayram sofrasi.siz napicaksiniz?ne pisireceksiniz yarina :)
ooooh maşallah de kendini okuuu :) nazar değmesin. Dikaatli ol baya iş yapmıssın. ben günlük temizlklriyaptım ama belim fenakuzum yılbasını filan biz özel bişi yapmıyoruz. eşimle hemfikiriz bu konuda.normal akşamımız nası gecıosa öle geciiricez :)) zaten dogru dürüs yemekte yiyemiyorum hala bulantım çok fena şuan mesela. :S
biz geçen yılbaşı dışaydık ama bu yılbaşı mecbur evdeyiz malum domuz gribi kol geziyor kalabalık ortamlardan uzak durmamız gerekiyor edve pastamızı keser kutlarız arkadaşlarla
selam kızlar nasılsınız, benim bebişin cinsiyeti de belli oldu, oğluşum geliyo kaydirigubbakcemile3
tebriklerrrr canim.ne guzel artik herkesinki belli oluyo :))
Saglikla gelsin insallah.
daemona mesaj at canim eklesin listeye.
teşekkür ederim leylacım :ecrin_bebek: evet nasipse kızım olucak Feride senide tebrik ederim canımm
teşekkür ederim leylacım :ecrin_bebek: evet nasipse kızım olucak Feride senide tebrik ederim canımm
kızlar öykü ismi nasıl ya lütfen sammi olarak bişey sleyin geçen gün eltime söledik bi güldü mralim çok bozuldu mafoldumben gerçekten çokmu kötü
kızlar öykü ismi nasıl ya lütfen sammi olarak bişey sleyin geçen gün eltime söledik bi güldü mralim çok bozuldu mafoldumben gerçekten çokmu kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?