2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa yine erken mi kalktın

evet evet yenı yıla erken uyanarak gıreyım dedım bebısıme kocişime ve bana guzel bı kahvaltı sofrası hazırladım yedık kocısımı ıse gonderdım portakal suyumu sızınle beraber yudumlamaya devam edıyorum=))

gunaydın cosmo

pişşttt sesınız cıkmıyo ayoll uyanamadınıs mıııı???

günaydın hortlak anneler.

daemon dün facebook da birini ekledim. o da senin arkadaşın ama listesinde bir tek sen varsın.
kk dan biri ama kim o ben çıkaramadım??

afiyet bal şeker olsun canım benm Şeniz
Sanada gunaydın a.s.

bu arada bugün asabiyete bağladım
akşama kadar çalışacakmışız işyerinde çünkü bankalar tam gün çalışıyormuş.
inşaat işiyle bankalar arasındaki bağı bir türlü çözemedik.
bu patronların hepsini pataklamak istiyorum:mymeka:

ne azamn goruldukı 31 aralıkta erken cıkıldıgı hıc dusunmezler aksama ısınız gucunuz vardır erkenden gıdın eglenın dıye..

aksama var mı planlarınız kıslarrr

günaydıınn arkadaşlarrr.
yaaa bende senin yaptıklarının aynısından yapmak istiyorum yaaa mafoldumben
bizde erken kalktık işimize geldik eşimle beraber,kahvaltımızı yaptık.ama bunları evde yapsak daha güzel olurdu.

Günaydın
archimim ben en son iş yerimdede şöyle bir uygulama vardı
bayanlar gitsin erkekler kalsın
bende bu uygulamayı anlayamıyordum akannehir

ayy anacım al benden de o kadar bgun tüm gün, c.tesi de mesai var
BEn il dışına çıkıyorum dicem bakalım yerlerse gelmicem p.tesiye kadar

kocam ve bebeğimle evde oturup tv izleyeceğiz. başka bir planımız yok
bızıde arkadasalr cagırmıstı ben gıtmek ıstemedım bızde tv karsısında gırcez heralde kararsızım aksama hazırlık yapsammı dıye ama bı kocıs bı ben bı bebegım var zaten arasıra ben ucumuze zıyafet yapıyorum evde...

bıraz daha erken kalkarak evde hallledebılırsınız o kısmı dıcem ama cok kolaydı sankı=))

Günaydın
archimim ben en son iş yerimdede şöyle bir uygulama vardı
bayanlar gitsin erkekler kalsın
bende bu uygulamayı anlayamıyordum akannehir

aa neyını anlamıyosun canım=)) bayanların hazırlanma suresını eklersek az bıle hehe heehkaydirigubbakcemile3

kızlar aklıma geldi zeyhat diye bir arkadaş vardı dimi.uzun zamandır göremiyorum ben onu.merak ettim.bilgisi olan varmı aranızda onunla ilgili?

akşam yemeğini kaynanada yer eve geçeriz büyük ihtimalle
Dün akşamdan meyveli pasta falan yapmştm
Yanına bi iki bişey daha yaparım sonraa tv karşısında dansöz çıkmasını bekleriz sanırım kaydirigubbakcemile3

aa neyını anlamıyosun canım=)) bayanların hazırlanma suresını eklersek az bıle hehe heehkaydirigubbakcemile3

eşimle aynı işyerinde çalışınca bana daha bi anlamsız geliyordu kaydirigubbakcemile3

kızlar aklıma geldi zeyhat diye bir arkadaş vardı dimi.uzun zamandır göremiyorum ben onu.merak ettim.bilgisi olan varmı aranızda onunla ilgili?

canım o akşamları giriyor
dün akşamda burdaydı
iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…