D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #23.441
aa yine erken mi kalktın
evet evet yenı yıla erken uyanarak gıreyım dedım bebısıme kocişime ve bana guzel bı kahvaltı sofrası hazırladım yedık kocısımı ıse gonderdım portakal suyumu sızınle beraber yudumlamaya devam edıyorum=))
gunaydın cosmo
bu arada bugün asabiyete bağladım
akşama kadar çalışacakmışız işyerinde çünkü bankalar tam gün çalışıyormuş.
inşaat işiyle bankalar arasındaki bağı bir türlü çözemedik.
bu patronların hepsini pataklamak istiyorum:mymeka:
evet evet yenı yıla erken uyanarak gıreyım dedım bebısıme kocişime ve bana guzel bı kahvaltı sofrası hazırladım yedık kocısımı ıse gonderdım portakal suyumu sızınle beraber yudumlamaya devam edıyorum=))
gunaydın cosmo
bu arada bugün asabiyete bağladım
akşama kadar çalışacakmışız işyerinde çünkü bankalar tam gün çalışıyormuş.
inşaat işiyle bankalar arasındaki bağı bir türlü çözemedik.
bu patronların hepsini pataklamak istiyorum:mymeka:
bızıde arkadasalr cagırmıstı ben gıtmek ıstemedım bızde tv karsısında gırcez heralde kararsızım aksama hazırlık yapsammı dıye ama bı kocıs bı ben bı bebegım var zaten arasıra ben ucumuze zıyafet yapıyorum evde...kocam ve bebeğimle evde oturup tv izleyeceğiz. başka bir planımız yok
günaydıınn arkadaşlarrr.
yaaa bende senin yaptıklarının aynısından yapmak istiyorum yaaa mafoldumben
bizde erken kalktık işimize geldik eşimle beraber,kahvaltımızı yaptık.ama bunları evde yapsak daha güzel olurdu.
Günaydın
archimim ben en son iş yerimdede şöyle bir uygulama vardı
bayanlar gitsin erkekler kalsın
bende bu uygulamayı anlayamıyordum akannehir
offf... ıyyykkk-tatlicadiarzu-bİZ KESİN kaynanadayızdır bu akşam kaydirigubbakcemile3
kızlar aklıma geldi zeyhat diye bir arkadaş vardı dimi.uzun zamandır göremiyorum ben onu.merak ettim.bilgisi olan varmı aranızda onunla ilgili?
kızlar aklıma geldi zeyhat diye bir arkadaş vardı dimi.uzun zamandır göremiyorum ben onu.merak ettim.bilgisi olan varmı aranızda onunla ilgili?
Kız aysey ben gelmesem gözüne çarparmıyım acep? :hulya:
aa neyını anlamıyosun canım=)) bayanların hazırlanma suresını eklersek az bıle hehe heehkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?