- Konu Sahibi daemon
-
- #23.741
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:benim kayınvalideden ses seda çıkmıyor valla hamile kaldığından beri 1 defa aradı ama oğlunu düzenli olarak arıyor özellikle ayın 15 de ben hiçbirşey yapmasını istemiyorum kayınvalidemin bunu onada söyledim aldığın çorabı bile tekrar postalarım sana dedim eşimde benimle hem fikir çünkü düğünümüzde aldıkları mobilyaların ve altınların yani kısacası her masrafın parasını 6. ayımızda yüsüzlükle istediler bizde altınları sattık kredi çektik ödedik mazallah bebeğede ne getirirse geri ister eksik kalsın :roflol:
aynen bizim çeyizdede sadece bzim taraf vardı
akşam qörümcemelrle qelip
öle baktılar eve nasıl olmus die
ne qıcıklar yaalmaz:
VURACAN KAFALARINA Bİ TAVA
ama içinde kızgın yağda olsun
ne yazmıs ne yazmısssssenağlama
benim kayınvalideden ses seda çıkmıyor valla hamile kaldığından beri 1 defa aradı ama oğlunu düzenli olarak arıyor özellikle ayın 15 de ben hiçbirşey yapmasını istemiyorum kayınvalidemin bunu onada söyledim aldığın çorabı bile tekrar postalarım sana dedim eşimde benimle hem fikir çünkü düğünümüzde aldıkları mobilyaların ve altınların yani kısacası her masrafın parasını 6. ayımızda yüsüzlükle istediler bizde altınları sattık kredi çektik ödedik mazallah bebeğede ne getirirse geri ister eksik kalsın :roflol:
tövbeler tövbesi,Allahım valla boş bulundum öle demek istememiştim:Saruboceq:yok kız öyle deme mazallah sonra sen bakarsın kayınvalidene ama sağılklı olsunlarda dilleride uzun olsun bakmayayımnaniknanik
yok kız öyle deme mazallah sonra sen bakarsın kayınvalidene ama sağılklı olsunlarda dilleride uzun olsun bakmayayımnaniknanik
ay harbiden kız :roflol: estağfurullah :roflol:
tövbeler tövbesi,Allahım valla boş bulundum öle demek istememiştim:Saruboceq:
kısss birde benim zavallı kocişim inanmıyordu oğlunun yanında canım,yavrum,güzel gelinim ağzından eksik olmaz,kociş gitsin başlar tantanaya...bir gün görmedi kocişin geldiğini,bir şey soruyorum cevap vermiyor,kocacımda bağırdı anne sana birşey soruyor niye cevap vermiyorsun diye,bir zıpladı yerinden ay oğlum sen mi geldin duymadım canım kızım ne dedin dediiii, kocişim yemedi tabiiii,ama bu seferde napıcan aşkım annem idare edicez dedi,bende idare ediyorum işte kocam için
geziyom anacım neydiyim
kayınvalidemdeyim
sen nasılsınnnn:jeyyar:
profesyonel tiyatrocu....harcanmasınnn sizin evde:jeyyar:
yusuf yusuf ettin 2 dk da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyim bende, şimdi yemekten geldim daha iyi oldum
kaynanalardan bahsetmişsiniz de benimde çeyizimi almaya sadece eşim gelmişti.
görümcem zaten çeyiz dizilirken hiç uğramadı. ama herşey karşılıklı
yakında o da evlenecek o zamanda ben aynısını yapacağım.
kanamam oldu 1 ay evde yattım annem 2 saatlık yoldan geldi her haftasonu kaldı. kaynanam yakınımda oturuyor 2 kere misafirliğe geldi çayını içti gitti.
kızım kızım diye severler ederler ama asla kendi evladı yerine koymazlar malesef. herhalde onları da artık öyle kabul etmek lazım.
iyiyim bende, şimdi yemekten geldim daha iyi oldum
kaynanalardan bahsetmişsiniz de benimde çeyizimi almaya sadece eşim gelmişti.
görümcem zaten çeyiz dizilirken hiç uğramadı. ama herşey karşılıklı
yakında o da evlenecek o zamanda ben aynısını yapacağım.
kanamam oldu 1 ay evde yattım annem 2 saatlık yoldan geldi her haftasonu kaldı. kaynanam yakınımda oturuyor 2 kere misafirliğe geldi çayını içti gitti.
kızım kızım diye severler ederler ama asla kendi evladı yerine koymazlar malesef. herhalde onları da artık öyle kabul etmek lazım.
yusuf yusuf ettin 2 dk da kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaynanam çok sevindi Allah var bebeğe ama görümcem 2 aylıktı arayıpta tebrik ettiğinde işleri yoğunmuşşşkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?