2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama içinde kızgın yağda olsun

kısss birde benim zavallı kocişim inanmıyordu oğlunun yanında canım,yavrum,güzel gelinim ağzından eksik olmaz,kociş gitsin başlar tantanaya...bir gün görmedi kocişin geldiğini,bir şey soruyorum cevap vermiyor,kocacımda bağırdı anne sana birşey soruyor niye cevap vermiyorsun diye,bir zıpladı yerinden ay oğlum sen mi geldin duymadım canım kızım ne dedin dediiii, kocişim yemedi tabiiii,ama bu seferde napıcan aşkım annem idare edicez dedi,bende idare ediyorum işte kocam için

allah iyiligini versin o kadınınkaydirigubbakcemile3

yok kız öyle deme mazallah sonra sen bakarsın kayınvalidene ama sağılklı olsunlarda dilleride uzun olsun bakmayayımnaniknanik
tövbeler tövbesi,Allahım valla boş bulundum öle demek istememiştim:Saruboceq:

profesyonel tiyatrocu....harcanmasınnn sizin evde:jeyyar:

geziyom anacım neydiyim

kayınvalidemdeyim

sen nasılsınnnn:jeyyar:

iyiyim bende, şimdi yemekten geldim daha iyi oldum

kaynanalardan bahsetmişsiniz de benimde çeyizimi almaya sadece eşim gelmişti.
görümcem zaten çeyiz dizilirken hiç uğramadı. ama herşey karşılıklı
yakında o da evlenecek o zamanda ben aynısını yapacağım.
kanamam oldu 1 ay evde yattım annem 2 saatlık yoldan geldi her haftasonu kaldı. kaynanam yakınımda oturuyor 2 kere misafirliğe geldi çayını içti gitti.
kızım kızım diye severler ederler ama asla kendi evladı yerine koymazlar malesef. herhalde onları da artık öyle kabul etmek lazım.

kaynanam çok sevindi Allah var bebeğe ama görümcem 2 aylıktı arayıpta tebrik ettiğinde işleri yoğunmuşşşkaydirigubbakcemile3

evet..ama yinede insanın agrına gidiyor

cok fazla yakın olmamak lazım

kısss kavga çıkcak zaten benim doğumumdaaa hastaneye gelirsiniz makara olur, eltime çeyrek takmış ya sana tam taksın bak napcam onu dediiiii hihoyyyt

kaynanam çok sevindi Allah var bebeğe ama görümcem 2 aylıktı arayıpta tebrik ettiğinde işleri yoğunmuşşşkaydirigubbakcemile3

aman boşver. bizimkisi de güya abisi evlenince çok üzülmüş ağlamış.
ama ne bayramda gelir ne seyranda. telefonla bile aramaz. eskiden çok kafama takardım şimdi hiç düşünmüyorum. kapım açık isteyen gelir istemeyen gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…