birde dalinin hafif yağ ürünü var birde ondan aldım ama henüz sürecek yerim yok :) aslında hiç süremem el kremi bile kullanamam ben vıcık vıcık hissederim giyinemem falan yağ sürdükten sonra hep üzerime yapıştı kaldı gibi olur kıyafetler ama çatlamış bi karın gördüm ve yağın variline bile girerim
:roflol::roflol::roflol: bu hamilelerden korkulur.
gel ben sana yapim canım yeriz beraber cokacimcoook
sabah aksam kofte yıyebılcek olan ve su ogle saatlerınde ac olan ama yerındewn kalkmak ıstemeyen ustelık hamıle bı ınsanın yanında konusulurmu bunlar...klava:
sımdı nerden bulcam köfteyii.. puffşakkıdı
archimimm istanbul buluşmasnda alırsın artık bi köfte ekmek xD
hay dilimi eşek arısı soksun nerden aklıma geldi köfte ekmek lafı
canının isteyeceğini bilsem söylemezdim. neyse sana köfte borcum olsun cokacimcoook
alırım yevvrumm almam mı??
köfteler kurban olsun bebişlere
bak ben unutmam alacaklarımı ona göre heeekaydirigubbakcemile3 saka bıyana bugun pek bı keyıfsızlestım.. bı musterı var verem ettı benı netten satısın en kotu yanı kargoda sorun ccıkıyo sorumlusu ben oluyorum abı orda urunun elıne ulasma gunu olarak 1 hafta yazıyo bı kere gec kalınca sabahtan berı arıyo adama en sonunda hastanedeyım dedım doktorun yanında sııznle konusuyorum dedım de oyle kapattı 10 dk sonra hala arıyo ee napıyım gıdıp nerdeyse bulayım benmı getıreyımm delı oldum yaa.. elınde fatura nosu var ara kargoya durumu ne dıye sor dımı ama yoookkk.. bıde dıyokı gıdıp sordum oyle bı gonderı yokmus dıyo yedırıım bu lafını dedım..
ben geldimmm... zemuszemus
selamımı alın selamımı alııınn delikafadulden
ahahahahahah naniknanik
ahahahahahah naniknanik
vera.s
çatlak anne:roflol:
kızlar geçmişi ancak okudum bitti ama bende bittim ya amma konuşmuşsunuz yine.dün uzun zamandan beri dışarı çıktım ama bittim yaa,evde oturmaya alışmışım artık beni kimse evden çıkaramaz bittim diyorum:) iyice tembelleştim valla.bu arada kiraz isteyen ve arayan arkadaşlar vardı galiba burda.nişantaşındaki bir manavda kiraz vardı arayanlar için bilgi.ama ben aradığımı hala bulamadım yaa(
ahahahahahah naniknanik
:1hug:slma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?