2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hiç kremlenmezdim ama şimdi o kadar kuruyorum ki elim yüzüm karnım dökülüyor. günde 2 kere karnımı yağlıyorum bana mısın demedi.
zaten kremlenmezsem kaşıntıdan duramıyorum.

ya bişi dicem kızlar benim üstümde hep bir uyuşukluk var
acaba hamilelikten mi
yoksa tembelleşiom mu?

hay dilimi eşek arısı soksun nerden aklıma geldi köfte ekmek lafı
canının isteyeceğini bilsem söylemezdim. neyse sana köfte borcum olsun cokacimcoook

archimimm istanbul buluşmasnda alırsın artık bi köfte ekmek xD

hay dilimi eşek arısı soksun nerden aklıma geldi köfte ekmek lafı
canının isteyeceğini bilsem söylemezdim. neyse sana köfte borcum olsun cokacimcoook

bak ben unutmam alacaklarımı ona göre heeekaydirigubbakcemile3 saka bıyana bugun pek bı keyıfsızlestım.. bı musterı var verem ettı benı netten satısın en kotu yanı kargoda sorun ccıkıyo sorumlusu ben oluyorum abı orda urunun elıne ulasma gunu olarak 1 hafta yazıyo bı kere gec kalınca sabahtan berı arıyo adama en sonunda hastanedeyım dedım doktorun yanında sııznle konusuyorum dedım de oyle kapattı 10 dk sonra hala arıyo ee napıyım gıdıp nerdeyse bulayım benmı getıreyımm delı oldum yaa.. elınde fatura nosu var ara kargoya durumu ne dıye sor dımı ama yoookkk.. bıde dıyokı gıdıp sordum oyle bı gonderı yokmus dıyo yedırıım bu lafını dedım..

ben geldimmm... zemuszemus

selamımı alın selamımı alııınn delikafadulden

ahahahahahah naniknanik

sen internetten ne satıyorsun??
kendi siten mi var yoksa gitti gidiyor tarzındaki sitelerle mi çalışıyorsun??
bak bu sorularıma 1 hafta içinde cevap vermezsen telefonla taciz ederim ona göre kaydirigubbakcemile3

kızlar geçmişi ancak okudum bitti ama bende bittim ya amma konuşmuşsunuz yine.dün uzun zamandan beri dışarı çıktım ama bittim yaa,evde oturmaya alışmışım artık beni kimse evden çıkaramaz bittim diyorum:) iyice tembelleştim valla.bu arada kiraz isteyen ve arayan arkadaşlar vardı galiba burda.nişantaşındaki bir manavda kiraz vardı arayanlar için bilgi.ama ben aradığımı hala bulamadım yaa(

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delircam yaa bu beniim oğlum ne yussuz
daha demin mutfaktan çıktım 2 tost yedim meyve yedim süt içtim
pc karşısına oturdum 5 dk geçmedi ya acıktımm bu ne ya arkamdan tırlarmı kaçırıyor yediklerimi anlamadım kiii

sen ne arıyorsun sinha??. aşeriyorum diye bir site var orada belki bulabilirsin aradığını

ay ben dün bakırköy town center migrosta kiraz gördüümmm..

kilosunu 35 milyona satıyolardı.. bordo borda çok güseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…