iyiyim bende, şimdi yemekten geldim daha iyi oldum
kaynanalardan bahsetmişsiniz de benimde çeyizimi almaya sadece eşim gelmişti.
görümcem zaten çeyiz dizilirken hiç uğramadı. ama herşey karşılıklı
yakında o da evlenecek o zamanda ben aynısını yapacağım.
kanamam oldu 1 ay evde yattım annem 2 saatlık yoldan geldi her haftasonu kaldı. kaynanam yakınımda oturuyor 2 kere misafirliğe geldi çayını içti gitti.
kızım kızım diye severler ederler ama asla kendi evladı yerine koymazlar malesef. herhalde onları da artık öyle kabul etmek lazım.
aman boşver. bizimkisi de güya abisi evlenince çok üzülmüş ağlamış.
ama ne bayramda gelir ne seyranda. telefonla bile aramaz. eskiden çok kafama takardım şimdi hiç düşünmüyorum. kapım açık isteyen gelir istemeyen gelmez
evet..ama yinede insanın agrına gidiyor
cok fazla yakın olmamak lazım
valla oğlunu alır belkide torununu ... alır,yedirmem bebeğimi ona....kaydirigubbakcemile3canım bir kayınvalide gelinine sevgi gösterisinde bulunursa hemen sevinmesin onun amacı oğlunu kaybetmemekklava:ellerinde olsa torunu alıp oğlunu alıp bizi sokağa atarlar
evet çok ağrıma gitti. insan karşısındakini zor zamanlarında tanıyormuş ama.
iyi oldu bunları da gördüğüm. artık ne kadar ekmek o kadar köfte
valla oğlunu alır belkide torununu ... alır,yedirmem bebeğimi ona....kaydirigubbakcemile3
canım bir kayınvalide gelinine sevgi gösterisinde bulunursa hemen sevinmesin onun amacı oğlunu kaybetmemekklava:ellerinde olsa torunu alıp oğlunu alıp bizi sokağa atarlar
canım bitkisel yağ karışımı yaptım göbeğime sürüyorum exipial lipo losyon göğsüme sürüyorum göğüs ucum içinde ayrı bir krem aldım :)kıslar göbişinize bşiler sürmeye basladınız mı
aman boşver. bizimkisi de güya abisi evlenince çok üzülmüş ağlamış.
ama ne bayramda gelir ne seyranda. telefonla bile aramaz. eskiden çok kafama takardım şimdi hiç düşünmüyorum. kapım açık isteyen gelir istemeyen gelmez
canım bitkisel yağ karışımı yaptım göbeğime sürüyorum exipial lipo losyon göğsüme sürüyorum göğüs ucum içinde ayrı bir krem aldım :)
ay ne gelsinler öyle olur olmaz zamanlarda nede arasınlar madem bizimkilerde gelmiyo zaten gelmesinler aramıyolarda hiç ama ben arayınca yağlı ballıyız sanki hiç bişi yok gibi
bizde öyleyiz canım görünürde çok samimiyiz. ben kendi kendime sinirlenip duruyorum delikafadulden
canım bitkisel yağ karışımı yaptım göbeğime sürüyorum exipial lipo losyon göğsüme sürüyorum göğüs ucum içinde ayrı bir krem aldım :)
ay ne gelsinler öyle olur olmaz zamanlarda nede arasınlar madem bizimkilerde gelmiyo zaten gelmesinler aramıyolarda hiç ama ben arayınca yağlı ballıyız sanki hiç bişi yok gibi
kızlar doğum sonrası annelerin sorunları bölümünde çıldırtan sözler diye topic var.
hiç okudunuz mu orada yazılanları. 3-5 ay sonra bizde öyle delireceğiz haberiniz olsunlaelaelaelaelae
link atsana bakalım bidelikafadulden
ne kadar ekmek okadar köftee:roflol:
masallahhh baskaa sürmedigin krem kaldımıkaydirigubbakcemile2
acıktımm canım köfte ıstedimafoldumben
acıktımm canım köfte ıstedimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?