2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bir kayınvalide gelinine sevgi gösterisinde bulunursa hemen sevinmesin onun amacı oğlunu kaybetmemekklava:ellerinde olsa torunu alıp oğlunu alıp bizi sokağa atarlar

canım bir kayınvalide gelinine sevgi gösterisinde bulunursa hemen sevinmesin onun amacı oğlunu kaybetmemekklava:ellerinde olsa torunu alıp oğlunu alıp bizi sokağa atarlar
valla oğlunu alır belkide torununu ... alır,yedirmem bebeğimi ona....kaydirigubbakcemile3

sıkıysa alsınlar çocuğumu valla adamı parçalarım klava:
oğlunu alıyorsa alsın valla o olabilir :icecream:

kıslar göbişinize bşiler sürmeye basladınız mı
canım bitkisel yağ karışımı yaptım göbeğime sürüyorum exipial lipo losyon göğsüme sürüyorum göğüs ucum içinde ayrı bir krem aldım :)

ay ne gelsinler öyle olur olmaz zamanlarda nede arasınlar madem bizimkilerde gelmiyo zaten gelmesinler aramıyolarda hiç ama ben arayınca yağlı ballıyız sanki hiç bişi yok gibi

bizde öyleyiz canım görünürde çok samimiyiz. ben kendi kendime sinirlenip duruyorum delikafadulden

masallahhh baskaa sürmedigin krem kaldımıkaydirigubbakcemile2

kızlar doğum sonrası annelerin sorunları bölümünde çıldırtan sözler diye topic var.
hiç okudunuz mu orada yazılanları. 3-5 ay sonra bizde öyle delireceğiz haberiniz olsunlaelaelaelaelae

kızlar doğum sonrası annelerin sorunları bölümünde çıldırtan sözler diye topic var.
hiç okudunuz mu orada yazılanları. 3-5 ay sonra bizde öyle delireceğiz haberiniz olsunlaelaelaelaelae

link atsana bakalım bidelikafadulden

ay ben şimdiden oraya bakıp sinirlerimi bozmim yaf xD

masallahhh baskaa sürmedigin krem kaldımıkaydirigubbakcemile2

birde dalinin hafif yağ ürünü var birde ondan aldım ama henüz sürecek yerim yok :) aslında hiç süremem el kremi bile kullanamam ben vıcık vıcık hissederim giyinemem falan yağ sürdükten sonra hep üzerime yapıştı kaldı gibi olur kıyafetler ama çatlamış bi karın gördüm ve yağın variline bile girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…