2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onun yerıne cıkıp dısarda yurusene azcık hava al

benim kosu bandı balkonda zaten balkonumda pimapenli..
açıcam şimdi camları yürücem.. =)
balkonumun önünde ağaçlar falan var ordan taze oksijen alıyım azcık =)
şimdi hazırlanıp dışarı çıkmaya üşeniom valla
bide burası otogar yanı olduğu için biraz sıkıcı bi yer
forum istanbul hemen yanımda ama orayıda qezmekten öğ qeldi :bbo:

anaa sen bayrampaşada mı oturuyorsun. bende evlenmeden önce esenlerde oturuyordum. allahtan evlenip kurtuldum oralardan.

gelsen ne güzel olurdu . ama haftasonları reale falan gelirsen görüşelim mutlaka
sen aşeriyorum sitesine bak orda yeşil erik var.
biraz pahalı bir site haberin olsun

bakmıştım oraya 150gr 15ytl hadi 1kilo dese anlıcam.150gr bana yetmezki ya:bbo: tamam inşallah görüşelim cnm.ama dünkü gezmeden sonra beni kimse bisüre evden çıkaramaz heralde.

ya kızlar ne güzel üşenmeden birşeyler hazırlayp yiyorsunuz,uff bende bu tembellik geçsin istiyorum.üşengeçlikten yemek yemiyorum resmen ya ancak meyve ve ceviz,fındık falan.kolayca yenen şeyleri tüketiyorum.hazır yemeği ısıtmaya bile üşeniyorum:çok üzgünüm:

Kızlar 3lü test sonuçlarım çıkmış, aldım ama hepsi inglizce falan bişey anlamadım
Varmı anlayanınız?

cnm koşu bandında yürürken dikkat et nabzın asla 120yi geçmesin,bebek için pek iyi olmuyormuş.zaten öyle çok ter atacağımız,fazla efor sarfedeceğimiz sporları yapmamamız lazımmış:1rolleyes:

evet pahalı ama insanın canı çekince para falan görmüyor gözü. alıp yesen hiç değilse hevesin kırılır .

otogarın orda ibrahim turhan lisesi var bende oradan mezun oldum. annemlerde hala esenlerde oturuyorlar.

bu tarafa qelirsen beklerim bi qün bana çay içmeye qel
hatta annenide alırsın qelirken
tanışmış oluruz yüz yüze opuyorumnanaktan
benim eşim doğma büyüme burda
biz aslında başak şehirden ev alıcaktık
ama eşim otogarda çalıştığı için
hem buraları bırakamadı
hemde işi dolayısıyla burda kalmak zorunda kaldık

cnm koşu bandında yürürken dikkat et nabzın asla 120yi geçmesin,bebek için pek iyi olmuyormuş.zaten öyle çok ter atacağımız,fazla efor sarfedeceğimiz sporları yapmamamız lazımmış:1rolleyes:

ben yaklaşık 1 aydır ağır çekimde yürüyorum nerdeysekaydirigubbakcemile3
en düşük ayarda yürüyüş yapıyorum
maksat vücutta kan dolaşımı olsun
terlemiyorum bile yaf kaydirigubbakcemile3

evet pahalı ama insanın canı çekince para falan görmüyor gözü. alıp yesen hiç değilse hevesin kırılır .

benimde cnm erik istio bizim burda real var eşime sölimde
akşam qelirken alsın mafoldumben

kızlarrr hepiniz 3 lü yaptırdınız mı yaw? benim doktor 2 liden sonra gerek görmüyorum dedi ve yaptırmadık

aynen cnm benim dr da 2liden sonra qerek qörmedi
bizde yaptırmadık
2li test şüpheli olunca 3lü istiyorlar dye biliorum ben
ama yinede her dr un metodu farklıdır tabi..

bide onlar dondurulmuşsa diye emin olamadım ondan almadım.geçen bi manavda buldum ama dondurulmuş dedi adam aman istemem dedim.sevdiğim şeydende tiksinicem sonra tadı falan olmaz onun.ama ben tekrar bi bakayım o siteye.yoksa benim kız da doğar doğmaz erik diye ağlıcak kaydirigubbakcemile3

annişler nasılsınz yemege gıttım geldı guyaaa sadece corba ıcıp gelcktm suprdum sıldm geldm offf şişm yaa bukdr yenrmıbnm iştah daha yenı acılyr sanrm

ya ben eriği hamile kalmadan öncede
durduk yere aşeren bi insanım
dayanamıyorum eriğee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…