onun yerıne cıkıp dısarda yurusene azcık hava al
benim kosu bandı balkonda zaten balkonumda pimapenli..
açıcam şimdi camları yürücem.. =)
balkonumun önünde ağaçlar falan var ordan taze oksijen alıyım azcık =)
şimdi hazırlanıp dışarı çıkmaya üşeniom valla
bide burası otogar yanı olduğu için biraz sıkıcı bi yer
forum istanbul hemen yanımda ama orayıda qezmekten öğ qeldi :bbo:
anaa sen bayrampaşada mı oturuyorsun. bende evlenmeden önce esenlerde oturuyordum. allahtan evlenip kurtuldum oralardan.
gelsen ne güzel olurdu . ama haftasonları reale falan gelirsen görüşelim mutlaka
sen aşeriyorum sitesine bak orda yeşil erik var.
biraz pahalı bir site haberin olsun
evet canım tam otogarın yanında oturuyorum..a.s
benim kosu bandı balkonda zaten balkonumda pimapenli..
açıcam şimdi camları yürücem.. =)
balkonumun önünde ağaçlar falan var ordan taze oksijen alıyım azcık =)
şimdi hazırlanıp dışarı çıkmaya üşeniom valla
bide burası otogar yanı olduğu için biraz sıkıcı bi yer
forum istanbul hemen yanımda ama orayıda qezmekten öğ qeldi :bbo:
bakmıştım oraya 150gr 15ytl hadi 1kilo dese anlıcam.150gr bana yetmezki ya:bbo: tamam inşallah görüşelim cnm.ama dünkü gezmeden sonra beni kimse bisüre evden çıkaramaz heralde.
ya kızlar ne güzel üşenmeden birşeyler hazırlayp yiyorsunuz,uff bende bu tembellik geçsin istiyorum.üşengeçlikten yemek yemiyorum resmen ya ancak meyve ve ceviz,fındık falan.kolayca yenen şeyleri tüketiyorum.hazır yemeği ısıtmaya bile üşeniyorum:çok üzgünüm:
otogarın orda ibrahim turhan lisesi var bende oradan mezun oldum. annemlerde hala esenlerde oturuyorlar.
cnm koşu bandında yürürken dikkat et nabzın asla 120yi geçmesin,bebek için pek iyi olmuyormuş.zaten öyle çok ter atacağımız,fazla efor sarfedeceğimiz sporları yapmamamız lazımmış:1rolleyes:
Kızlar 3lü test sonuçlarım çıkmış, aldım ama hepsi inglizce falan bişey anlamadım
Varmı anlayanınız?
evet pahalı ama insanın canı çekince para falan görmüyor gözü. alıp yesen hiç değilse hevesin kırılır .
benimde cnm erik istio bizim burda real var eşime sölimde
akşam qelirken alsın mafoldumben
kızlarrr hepiniz 3 lü yaptırdınız mı yaw? benim doktor 2 liden sonra gerek görmüyorum dedi ve yaptırmadık
kızlarrr hepiniz 3 lü yaptırdınız mı yaw? benim doktor 2 liden sonra gerek görmüyorum dedi ve yaptırmadık
evet pahalı ama insanın canı çekince para falan görmüyor gözü. alıp yesen hiç değilse hevesin kırılır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?