2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen internetten ne satıyorsun??
kendi siten mi var yoksa gitti gidiyor tarzındaki sitelerle mi çalışıyorsun??
bak bu sorularıma 1 hafta içinde cevap vermezsen telefonla taciz ederim ona göre kaydirigubbakcemile3

ayyyhh ben telefon sesınden nefret eden bı ınsanın bu yuzden bu sene aylarca telefon bozdum kullanmayım dıye en sonunda esım dogum gunu hedıyesı olarak aldı ona kıyamıyorum..

oyun makınaları , oyun satısı yapıyorum canım. playstatıon wii falan fılan..
kendı sıtem sımdılık yok. gıttıgıdıyor tarzı sıtelerden yapıyorum bu ısı. esımde bu ısın teknısyenlıgını yapıyor. dogumun ardından yada esımın su aralar ısyerının satılma durumu var kendı dukkanımızı acmayı planlıyoruz satıs kısmıyla ben teknık bolumuylede kociş ılgılenıcek. ben cocugumu kendım buyutmek ıstıyorum en azından yuruyup ılk kelımelerını soyleyene kadar yanında olmak ıstıyorum bu sebeple bole bı karar aldık. kendı dukkanımız olursa ıkı odalı olacak bı taraftan bebısımızde cırak olcak yanımızda hehehe

bende bazen aşırı yiyorum bazı günlerde de herhalde o yediklerimi sindiremediğim için çok yemiyorum.
öyle dengesiz bir durumla karşı karşıyayım.

avatrım nasıl
sexi bir hamiş dimi

tam yılbaşı hamilesi olmuşsun. yanardönerli :roflol:

aaa bizim evde wii vaarr delikafadulden

sen ne arıyorsun sinha??. aşeriyorum diye bir site var orada belki bulabilirsin aradığını

yeşil erik arıyorum komşucum ama hala bulamadım.annem marketleri arayıp soruyor tek tek.geçen gecede bostancı ve civarında gezmediğimiz manav kalmadı ama yok yok(( bu arada dün realede uğramıştım ama sen büyük ihtimalle iştedin.ayy komşum olsaydı evdede bi uğrasaydım diye aklımdan geçtin.

aaa bizim evde wii vaarr delikafadulden

o wi denen aletı artık eve sokmuyorum... bı gun cok sınırlıydım boks macı yaptım saatlerce sonra bır hafta kolumu kaldıramadımm.. cok bulasma o makınayakaydirigubbakcemile3

hee şimdi anladım. bebek eşyası satsan hemen alırdık senden 3-5 parça birşey zengin olurdun.
yanlış sektöre kapak atmışsın naniknanik

hee şimdi anladım. bebek eşyası satsan hemen alırdık senden 3-5 parça birşey zengin olurdun.
yanlış sektöre kapak atmışsın naniknanik

bbeelr buyuyunce ıstıycekler ya anne bana playstatıon al dıye o zamn zengın olcam ben heh eehhe bak ozgelerde wii varmıs ben ona oyunda satarım hehe eheh

o wi denen aletı artık eve sokmuyorum... bı gun cok sınırlıydım boks macı yaptım saatlerce sonra bır hafta kolumu kaldıramadımm.. cok bulasma o makınayakaydirigubbakcemile3

hahahaah yok ya ben ilk 1 ayda hepsinden sıkıldım zaten artık oynamıyom kociş oynuyo.. ama wii fit aparatı da var onu kullanarak step yapmayı düşünüyorum delikafadulden

gelsen ne güzel olurdu . ama haftasonları reale falan gelirsen görüşelim mutlaka
sen aşeriyorum sitesine bak orda yeşil erik var.
biraz pahalı bir site haberin olsun

kızlar ben biraz yürüyüş bandında yürüyüş yapıp qeliorum.. 15 dk sonra burdayım..
çok konuşmain okuyamiom sonra kaydirigubbakcemile3

buzdolabının önüne sandalyeyi çek otur ne bulursan yeeee
aslında tek başına yenilmiyor bişey kalabalık olsa o masa neler neler ne zevkle giderdi:icecream:

ayy evet ya ben hamılelıkten once evde yalnız oldugum gunler tum gun bısey yemezdım nerdeyse ama sımdı dayanamıyorumm

bbeelr buyuyunce ıstıycekler ya anne bana playstatıon al dıye o zamn zengın olcam ben heh eehhe bak ozgelerde wii varmıs ben ona oyunda satarım hehe eheh

aa doğru ya bu sıpalar büyünce bana oyuncak alın diye kendilerini yerden yere atacaklar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…