2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese iyi ve mutlu bir yıl diliyorum kızlar.sizi seviyorum.kendinize ve bebişlerinize iyi bakınopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 bnm çin takvimi kız diyor rus takvimi erkek

Kızlar selam iki gündür giremiyorum iş yoğunluğundan hala işteyi
Şimdide size iyi yıllar dilemek için girdim.

Herkeze bebişleriyle beraber çok mutlu güzel bir yıl diliyorum. Hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız hayatıma renk kattınız. Hep bereber güzel yıllar geçiririz inşallah sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2010 sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınz güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun bebıslerınız eslerınızle bırlıkteturkbayragi

sanada iyi yıllar canım umarım 2010 ailene ve sana huzur mutluluk getiririrr sağlıkla bebeğine kavuşman dileğiyle

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2010 sizlere hayatınız boyunca unutamayacağınz güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun bebıslerınız eslerınızle bırlıkteturkbayragi

saoll canımm yeni yıl sana huzur mutluluk sağlık getirsin kaydirigubbakcemile5

yemekteyiz programını izliorum
acıktımmmmmmmmmmmm

kızlar yoğundum bugün giremedim hiç
ama iyi yıllar demeden gitmek istemedim
2010 yılı öncelikle bebişlerimize,sonra bizlere sağlık ve huzur getirsin.
a.s.

ya sabahtan beri ne diyom ben kaynana misafir getiriyo bana birde bu yorgunluğun üstüne,mafoldumben

ay doğruu unutmuşumm
kıyamam ben sana yaa :teselli:
üzüldüm şidmi bak. :çok üzgünüm:

biz üstüne basa basa yılbaşı kutlamıyoruz diyoruz haaala size gelcez demiyolarmı...mafoldumben,ben herkesi kovsam sana gelsem sen bana bi çorba yapsan:kedi:

biz üstüne basa basa yılbaşı kutlamıyoruz diyoruz haaala size gelcez demiyolarmı...mafoldumben,ben herkesi kovsam sana gelsem sen bana bi çorba yapsan:kedi:

kız sen işten çıkınca direk bana qel
ben sana iyi bakarım tatlım:1hug:
yarına hiç bişeyin kalmaz:1hug:

üstümdekileri bile dğiştirmicem,zıkkımlansınlar gitsinler ama koca yandı benden

aynen bencede öyle yap hiç üstünü falan deişme
mutfağı bulaşıkları falanda toplamazsın
eşine söylersin
misafirler qidince toplayıversin 2dk da
sende uzanırsın hemen onlar qidince

eski yıl sona erdi, yepyeni bir yıl geldi.
yeni yıl yeni yıl yeni yıl, herkese kutlu olsun
yeni yıl yeni yıl yeni yıl, herkese mutlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…