2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize iyi bir sene dılıyorum bebeklerinizle, sevdıklerınızle, saglıkla, umutla, aşkla....
2010 da görüşmek üzere....
sevgiler
gökçe

ıncir, sert şişler üzerine haricen tatbik edilir. Aynı amaçla, Firavun inciri, arpa unuyla kaynatılarak, tatbik edilir. Ham incir, lepranın ciltte meydana getirdiği lekelerin üzerine sürülür. ıncir, apseleri olgunlaştırır. Pişmişi, boğaz şişlerine yararlı olur ve kulak dibi şişlerine iyi gelir. Bunun için, nar kabuğu ile birlikte kullanılır.

canım nette bu bilgiye ulaşabildim

tmm cnm bekle oturur bol bol erik yeriz..bu arada çatlıcam eriksizlikten :) ciddi gelsin benimkide bi bakalım şu reallere

ben ümraniye ve kartal realleri aradım oralarda erik yok cnm malesef.varmışta şu kırmızı eriklerden varmış ben yeşil olanını istiyorum yaaamafoldumben

sagol canım aşurede yedim galiba bugün neyse beyzacım ben biraz dinleniyim kendine iyi bak canımopuyorumnanaktan

hoşgeldin beyzacım.ben 2gündür yoktum kızıma talip olmuşsun ben yokken:) ilk taliplisi sen olmuşsun hayırlısı bakalım...sen bi cinsiyetini öğrende bebişkonun:)

kaydirigubbakcemile3 öle canımm dedim eğer kız olursa daemona vereyim erkek olursada sinhanın kızını alayım dedim delikafadulden haftaya cuma kontrolüm var kuzum hayırlısıyla öğrencem hihoyyyt

.................herkesin yeni yılı kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuunnn...................

kaydirigubbakcemile3 öle canımm dedim eğer kız olursa daemona vereyim erkek olursada sinhanın kızını alayım dedim delikafadulden haftaya cuma kontrolüm var kuzum hayırlısıyla öğrencem hihoyyyt

hayırlısı olsun cnm inşallah.bana hep erkek gibi beliyor senin bebiş ama.canında hep tatlı istiyormuş erkek heralde öyle derler ya.ayy bende çin takvimi,rus takvimi ve bilumum hurafeler tuttu,herşey kızımı işaret ediyordu resmen öylede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…