2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım aşkım bişey yapma öğlen yemeği çok ağırdı açtım diye yedim akşama kahvaltı yapalım dedi ben bu kocayı seviyom valla hiç beni yormuyooo Şeniz

masallah

kıslar bu arada bn kücük bi perasyon gecirdim cenemdeki bir beni aldırdım...sonunda kurtuldugum için cok mutluyum :kedi:

masallah

kıslar bu arada bn kücük bi perasyon gecirdim cenemdeki bir beni aldırdım...sonunda kurtuldugum için cok mutluyum :kedi:

geçmiş olsun canım rahatsız ediciyse kurtulduğuna sevindim bende bebeği memeden keserkesmez estetik olucam göğüslerimden:dance:

kimsecikler kalmamış yaff herkes çil yavrusu gibi dağıldı acaba bende gidip bir pasta mı yapsam hımmmmcokacimcoook

geçmiş olsun canım rahatsız ediciyse kurtulduğuna sevindim bende bebeği memeden keserkesmez estetik olucam göğüslerimden:dance:

:jeyyar::jeyyar:niye kusummm neyi varmıs memişlerininsırnaşık şey

:jeyyar::jeyyar:niye kusummm neyi varmıs memişlerininsırnaşık şey

evlenmeden önce 80 di evlendik kociş biraz mıncıkladı 85 oldu hamiş kaldım şimdi 95 kafayı yiycam doğurana kadar 105 olur kociş seviniyor ben ağlıyorum kesin dikleştircam sünecek biliyorum vala gücüm yok taşıyamam çiçolarımıkafamçokkarıştı

noluyo yav meme falandelikafadulden

:roflol::roflol:

gülmeyinnnn uleeeeen memişlerime estetik olacam işte var mı itirazınız klava:

ikiye böldür,azot tankında -300derecede saklat kalan parçaları,60ından sonra sarkınca takviye ettirirsin bebişimmmmm

ikiye böldür,azot tankında -300derecede saklat kalan parçaları,60ından sonra sarkınca takviye ettirirsin bebişimmmmm

:roflol::roflol: sen öyle mi yaptırdın tamam bende yaptırırım işe yarıyorsa ama ben 62 de ölmek istiyorum 2 yıl için takmak mantıksız olurr:dance:

Aren,Katre,Alya,Kayra,Talya,Rana,Meyra,Ares,Almira,Sarp,Mehir,Sara,Sare,zeynep,Azra,Miray,semira...

benim çileğimin cinsiyeti belli olmadığı için karar veremedik dogal olarak (17.haftaya girdik ama ) :) ısim arayanlar belkı begenırsınız dıye gonderdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…