o zaman ben 2 ay sonra doğurmaya gideyim :dance:
yok sen yinede zamanından önce gitme ama herşeye hazırlıklı olmak lazım
yok canım aşkım bişey yapma öğlen yemeği çok ağırdı açtım diye yedim akşama kahvaltı yapalım dedi ben bu kocayı seviyom valla hiç beni yormuyooo Şeniz
ay daemona garezim var ondan önce doğurucam yaaklava:
geçmiş olsun canım rahatsız ediciyse kurtulduğuna sevindim bende bebeği memeden keserkesmez estetik olucam göğüslerimden:dance:
:jeyyar::jeyyar:niye kusummm neyi varmıs memişlerininsırnaşık şey
evlenmeden önce 80 di evlendik kociş biraz mıncıkladı 85 oldu hamiş kaldım şimdi 95 kafayı yiycam doğurana kadar 105 olur kociş seviniyor ben ağlıyorum kesin dikleştircam sünecek biliyorum vala gücüm yok taşıyamam çiçolarımıkafamçokkarıştı
evlenmeden önce 80 di evlendik kociş biraz mıncıkladı 85 oldu hamiş kaldım şimdi 95 kafayı yiycam doğurana kadar 105 olur kociş seviniyor ben ağlıyorum kesin dikleştircam sünecek biliyorum vala gücüm yok taşıyamam çiçolarımıkafamçokkarıştı
noluyo yav meme falandelikafadulden
gülmeyinnnn uleeeeen memişlerime estetik olacam işte var mı itirazınızklava:
ikiye böldür,azot tankında -300derecede saklat kalan parçaları,60ından sonra sarkınca takviye ettirirsin bebişimmmmm
:roflol::roflol: sen öyle mi yaptırdın tamam bende yaptırırım işe yarıyorsa ama ben 62 de ölmek istiyorum 2 yıl için takmak mantıksız olurr:dance:
Aren,Katre,Alya,Kayra,Talya,Rana,Meyra,Ares,Almira,Sarp,Mehir,Sara,Sare,zeynep,Azra,Miray,semira...
acıyolar bide dimi
sarp,Aren,Katre,Alya,Kayra,Talya,Rana,Meyra,Ares,Almira,Sarp,Mehir,Sara,Sare,zeynep,Azra,Miray,semira...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?