aaaa çoook sevindim canımmm benim ALLAH gönlüne göre versin ne istiyosunuz en çok
aaaa çoook sevindim canımmm benim ALLAH gönlüne göre versin ne istiyosunuz en çok
benimm içinn hiç farketmioo kız olmuş erkek olmuş sağlıklısı olsun gerçi eşimde öle düşünüo ama gönlünde kız var kız çocuklarını ayrı bir sever :hulya:
evt canimmmmmm ben geldim söyle bir okuyodum gecmisi nasilsiniz 2010nun ilk gününde.hersey yolundami kuzuuumopuyorumnanaktankanaryaaaaaa senmi geldinn canımm konuş kızz özledim seni :içelim:
selamlar...
dilek bende geçen ay grip olmuştum ateşim yoktu ama boğazım çok yanıyordu ve burnum felaketti... korkma bol bol c vitamini sıcak muhallebi (buğday nişastası) bebek maması gibi yap ye çok rahatlatıyo birde tuzlu limonla gargara yap çok iyi geliyo. ben yalnızdım gurbetteyim üstelik Allah yardım ediyo ama
ben bitki çayı içmedim zaten 2 fincandan fazla içilmiyor.. doktorum bana tylol hot içmemi söyledi ama ben onuda içmedim öyle bu forumu buldum zaten:) burada arkadaşlar pek tavsiye etmediler yarım paket kullandım benim başım çok ağrıyordu minoset kullandım ama daha çok yedim içtim yani bol bol su meyve sebze tükettim.. çok geçmiş olsun ben çok tedirgin olmuştum için rahat etsin diye yazmak istedim.
hosbulduk dilekcim.gecmis olsun hasta olmussun.bol bol dinlen dinlen canimhoşğeldin kanaryaa
hosbulduk dilekcim.gecmis olsun hasta olmussun.bol bol dinlen dinlen canim
pazartesi günü randevum var cinsiyet olayı...bakalım 2. denememizde başarılı olabilecekmiyiz...u kızlar:sm_cool:[/QUOT
Allah hayırlı sağlıklı etsin... benimde 9 ocak randevum bakalım nasılmş bebişlerimiz bizimde henüz belli olmadı...
pazartesi günü randevum var cinsiyet olayı...bakalım 2. denememizde başarılı olabilecekmiyiz...u kızlar:sm_cool:[/QUOT
Allah hayırlı sağlıklı etsin... benimde 9 ocak randevum bakalım nasılmş bebişlerimiz bizimde henüz belli olmadı...
aaah ah belli olsunda cinsiyeti ciciler öriyim kuşuma
Allah korusun bisey olmaz Allahin izniyle.canim bencede bitki cayi icme.ihlamurda olsa zarari olabilir.evet canım olduk kışın ilk nezlesini :bbo: inşallah çabuk atlarırım bebeğime geçmesindn korkuyorum başka bişey değil yatıyoruz yatajk döşek bakalım geçer inşallah
aaah ah belli olsunda cinsiyeti ciciler öriyim kuşuma
hayirlisi olsun canim.benim daha 2 haftam var.herkes cinsiyetini sormaya basladi.saglikli sihhatli olsunlarda.farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?