2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa çoook sevindim canımmm benim ALLAH gönlüne göre versin ne istiyosunuz en çok

yaa benim için farketmio yani her çocuğu eşit severim kızıda erkeğide gerçi eşimde öle ama gönlünde kız var eşimin kız olsun istioo kendisi 3 erkek kardeşler babasıda 4 erkek kardeşmiş yani bunların sülale hep erkek kaydirigubbakcemile3 kız çocuklarınada ayrı bir hayranlığı var ama erkek olursada üzülmem dio ama kız istio :hulya:

aaaa çoook sevindim canımmm benim ALLAH gönlüne göre versin ne istiyosunuz en çok

benimm içinn hiç farketmioo kız olmuş erkek olmuş sağlıklısı olsun gerçi eşimde öle düşünüo ama gönlünde kız var kız çocuklarını ayrı bir sever :hulya:

kaydirigubbakcemile3 yazımın ilki gelmişşşş az önce yazdım yolladım gitmedi sorun oldu bastan yazdım kaydirigubbakcemile3

selamlar...
dilek bende geçen ay grip olmuştum ateşim yoktu ama boğazım çok yanıyordu ve burnum felaketti... korkma bol bol c vitamini sıcak muhallebi (buğday nişastası) bebek maması gibi yap ye çok rahatlatıyo birde tuzlu limonla gargara yap çok iyi geliyo. ben yalnızdım gurbetteyim üstelik Allah yardım ediyo ama

kanaryaaaaaa senmi geldinn canımm konuş kızz özledim seni :içelim:

benimm içinn hiç farketmioo kız olmuş erkek olmuş sağlıklısı olsun gerçi eşimde öle düşünüo ama gönlünde kız var kız çocuklarını ayrı bir sever :hulya:

aynennnnnn canım yani bu kadar olur benim eşimin ailesindede pek kız yok eşimde iki erkek kardeşler annesi çok istemiş bi kızı olsun ama olmamış kızım yok ama kız gibi güzel bi erkek çocuğum var der hep kaydirigubbakcemile3 akrabalardada erkek güzeli derler eşime ya beyza maşallah bi kiprik var adamda kıskanıyorumm yaaa kaydirigubbakcemile3 eşimde kız çocuklarına hsta çok istiyordu bi kızı olmasıs-nı allah nasip etti içime kucağımada almayı nasip eder inşallah çok sevinçli bi görsen hele kaynanamlar göbek atmışlar kayınperderle duyunca kaydirigubbakcemile3

canımm yorumun için çok saol aynı şikayetler inanırmıısn boğazım ve burnu frlaket daha birinci gün olmasına rağmen kıpkrımızım oldu burnum ikinci üçünçü günü kesin yara olur bu arada tavsiyelerin için saol googlende araştırdım benimki grip değil soğuk alğınlığıymış zaten dışarıya çıkmıyorum kimden geçiöek diye düşünüyordum yani üşütömüşüm evin içinde bunu nasıl başardım bende bilmiyorum ya canıum bişey sorucam dünden beri ıhlamur içiyorum çook zararı olurmu bitki çayları iyi değil özellikle ıhlamur diyorlaR AMA

ben bitki çayı içmedim zaten 2 fincandan fazla içilmiyor.. doktorum bana tylol hot içmemi söyledi ama ben onuda içmedim öyle bu forumu buldum zaten:) burada arkadaşlar pek tavsiye etmediler yarım paket kullandım benim başım çok ağrıyordu minoset kullandım ama daha çok yedim içtim yani bol bol su meyve sebze tükettim.. çok geçmiş olsun ben çok tedirgin olmuştum için rahat etsin diye yazmak istedim.

pazartesi günü randevum var cinsiyet olayı...bakalım 2. denememizde başarılı olabilecekmiyiz...u kızlar:sm_cool:

ne yalan söleyim iki fincan değil baya bi fincan

ıhlamur içtim :kedi: o anda okadar çok ağrıyoduki boğazlarım

ilaç gibi geldi.Taylotun içinde ağrı kesici filan yokmu yaa doktor

nasıl tavsiye etti onu sana.Baş ağrısı bende çektim ama kullanmıyorum

bağlıyorum başımı sıkı sıkı bolş bol dua başka çaremiz yok

hosbulduk dilekcim.gecmis olsun hasta olmussun.bol bol dinlen dinlen canim

evet canım olduk kışın ilk nezlesini :bbo: inşallah çabuk atlarırım bebeğime geçmesindn korkuyorum başka bişey değil yatıyoruz yatajk döşek bakalım geçer inşallah

bende zaten güvenemedim çok ağır geliyor normaldede bana o yüzden kullanmadım ama kullanan arkadaşlar varmış duydum 7. aylarında falan. biraz geç iyileştim ama ilaç kullanmamayı tercih ettim. canım Allah şifa versin

evet canım olduk kışın ilk nezlesini :bbo: inşallah çabuk atlarırım bebeğime geçmesindn korkuyorum başka bişey değil yatıyoruz yatajk döşek bakalım geçer inşallah
Allah korusun bisey olmaz Allahin izniyle.canim bencede bitki cayi icme.ihlamurda olsa zarari olabilir.

bende heyecanla bekliyorum bebişime neler yaparım neler... ay böyle çok sabırsızlanıyorum biran önce olsun diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…