hoşbulduummm =)hoşgeldiiin
hoşeğldin tatlı cadı a.s.
hoşeğldin tatlı cadı a.s.
dilek nasılsın kontrolün vardı nasıl geçti
merhaba arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçrimeniz dileğiye tabi bebeişinizde dahil :)
bu arada sende hoşğeldin zeyhatçımmmm evet canım cinsiyet hakkındaki kontorölden bahsediyosun heralde kızımmmmmm olucak zeyhattt kaydirigubbakcemile3 çok heyecanlıyım cimcimemi bir an önce kucağıma almak istiyorum bu arada üşütmüşüm heralde yılbaşı hiç güzel geçmedi çokk hastayım hala yatak döşek yatıyorum kaç demlik ıhlamur içtim bilmiyorum burnım şimidden kıpkırmızı oldu :gitme: sen nasılsın canım şekerin ne durumda
teşekkür ederim. seninde yeni yılın kutlu olsun sevdiklerin ve bebişinle beraber sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim...
çok sevindim canım hep oğlan geliyor arada kızların çıkması iyi oldu çok şükür soyumuz tükenmeyecek :) bird kaaman olmuştu oda sorun yaratmamaış çok şükür anladığım kadarıyla. Şekerim gayet iyi çok sıkı bir diyetle normal seyrine döndü.
Kendine çok dikkat et ıhlamurunu bol limonlu içersendaha çok faydasını görürsün
Canım geç yazdım biraz kusura bakma eşim tepsi ile getirdi önmüme kadar çorba soğumasın diye yedim hemen sen kanama olayından bahsediypsun o gün doktorla konuştum ve hiç heyecanlamamma gerektiğini
gayet normal bi durum olduğunu söledi demiştimya zaten
fazla uzun sürmedi diye ağrıda yoktu ağrılı olursa görüşelim
dedi doktrum ama olmadı ALLAHA şükür biz neden olğunu
biliyoz ama neyse nşutarafagittişutarafagitti :kedi:
selammmmmmmmm ben geldimmmm kimse yokmuuuuuuu
ben varım :))
dilek bebk hareketlerini hissediyormusun böyle seğirme falan varmı
olmazmı canım hemde nasll helede şimdi hapşuruyorum filan nasıl seyiriyor eşime
dinletiyorum bazen o bile şaşırıyor ya benim bebk biraz aşşağıda duruyor neden öle
doktor ulturasyonda bakarkende aşşağlara bakıyor hala ayı geçti neden öle kafamçokkarıştı sen hissediyomuusn nasıl hissediypsun
bende de oluyor böyle pıtır pıtır bişey seğiriyor atıyor gibi oluyor benimde rahmin azğında çok aşağıda birde çok inceymiş benim rahmim herhalde ondan erken hissedebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?