- Konu Sahibi daemon
-
- #24.121
dikkat et kendine. bende çok korkuyorum birşey olacak diye.
şu anda evi bile süpürmüyorum eşim süpürüyor. en ufak yorulmada hemen bel ağrılarım başlıyor çünkü.
bir doğursak da kurtulsak bu sıkıntılardan
iyiyim ben de yerimseniben gece çok yorgun düşmüşüm ancak uyanabildim. hava çok güzel. dışarı mı çıksam diyorum ama bi üşengeçlik de var tabi yok değil :)
optimumdaki mothercare a gideyim diyorum bu gün. babanem de var gerçi biraz zor olur gezmek ama... ne biliyim çok daralmışım evde
ben geldimmm
ben geldim kızlar çook kötüyüümmmmmmmmmmm
kızlar yılbaşı akşamım hiiiç güzel geçmedi girp oldum çoook hastayım dün arkadaşlarla bile doğru düzgün ilgilenemedim çok ayıp oldu yatıya kalıcaklardı kalamadılar öleee bön bön oturduk ben 2 ,3 çaydanşlık ıhlamur içtim boğazım geçti ama burnum kıprkırmızı domuz gribimi oldum diye korkmadım değil bi ara eşimde de diyor dışarıya çıkmıyosun ne domuz gribi dedi
dilekkkkk nolduuuu akannehir
canımm sen hamile bi bayansın arkadaslara neden ayıp olsunki anlayış gösterirlerr bebeğine ve sana bişi olmasın yeterkii seneye yılbaşında telafi edersinizz bebeğinizle
inşallah canımmya inann kendimden çok onu düşünüyorum bişey olmasın mükrop ona bulaşçak diye çok korkuyorum okadarda dikkat etmeme rağmen oldum kışın ilk gribi hadi bakalım siftahı yaptık :gitme:
evet canım ya bendede suç var kendimi çok yordum insanalr gelicvek diye gerçi saolsun eşimde yardımcı oldu ama birde duşa girdim eşim girme dedi bak daha çok hasta olursunn dedi dinlemdim onu yine bak halim nasıl mafoldumben bereket ben sana demedimmi filan demiyor canım benim sabaha karşı boğazımın ağrısından sayıkladımm hep
saol canıımm benimmmmm
haftaya bugün kontrolüm var dilekk cinsiyetini öğrencez inşallah :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?