E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #24.221
haman bakemkaydirigubbakcemile5erkekim geliyo benim...:))))gamyoncuiremsu
ilk sayfaya bak çoğunluk öğrendi..
selam kızlar, nasılsınız
4 haftadan sonra yarın doktor randevum var
heycan bastı şimdiden
inşallah sağlığı yerindedir minişimin
acaba cinsiyetini öğrenebilecek miyiz, inşallah gösterir:kedi:
iyidir sizi sormalı ben sümüklü sümüklü geziyom vallasırnaşık şey
yok canım ya üşütmüşüm nezle sanırım ama iyiki burnum akıyo yoksa baş agrısından duramıyorum ateşim falan yok bogazlarımda iyide sesim ve burnum yani aslında dinlensem geçecekte dinlenemiyorumgeçmiş olsn dıkkat et cnm yaaagrip mı
di mi canım ben de kendimi ya abdürrezak olsaydı diye avutuyorumkaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canim.gribin ilaci dinlenmek.bol bol dinlen canim...selamlar kızlar be3nde çok fena gribim galiba nezleyim yani kimsecikler yok bugün:sinifsinif:
biz Nilaya karar verdik.Esimi ikna edebildim sonunda cok sukur.sen ne düşünüyorsun isim konusunda leylacımm
sana da mutlu yillar canim.sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere.mrb guzel annşler birz gec olduamahepınıze guzel yıllar dılıyorum anca net acabıldmm ....dınlenmektenn..nasılsınz bakalım
merhaba mehtabim hosgeldin canim nasilsiniz?herkese merhabalarrrr
selam kızlar, nasılsınız
heycan bastı şimdiden
ay ne güzel ögrenirsin herhalde ufaklıkk gösterirsekaydirigubbakcemile5selam kızlar, nasılsınız
heycan bastı şimdiden
herkese slmmmmmm
inşallah yarın sağlıkla bebeğini görürsünüz..cinsiyeti de öğrenirsin...
ayyy evet yaaa dr. randevulari cok heyecanli oluyoooo.keske benim de gunum gelse.benimkine 15-20 gun var daha.ama merak etme gosterir cinsiyyetini senin minik :) yarin guzel haberlerini bekliyoruz.
hosbulduk leylacim nasilsinslm cnm hosgeldin
ay evet ya 14.15 haftaya kadar cok yavas geciyor.ama o tarihlerden sonra cok hizli gecmeye basladi gibi geliyor bana.sormayın kızlar nasıl zor geçti zaman
en büyük endişey sağlığı
inşallah hayırlı haberlerle gelirim
evet oyle canim yaa.hele ben dr ultrasonda ekrana bakip kaslarini catinca hemen noooooldu bi problem mi var soruyorum.ama endiselenme hersey yolundadir.sormayın kızlar nasıl zor geçti zaman
en büyük endişey sağlığı
inşallah hayırlı haberlerle gelirim
masallah canim sizeleylacım merhaba canım iyiyim şükür..oğlişimle büyüyoz....
evet canim ya seni cok iyi anliyorum.sen de o gunduz uyuyunca kestir biraz :))sagol leylacımda işte problem o ben yatamıyorum sanırım çogunuzun ilk bebegi benim bi oglum var biraz yatıtım anne kalk hadi yada yatıyım bi kalkıyım heryer dagılmış anlıycan pek yatamıyorum
iyiyiz canim,siz nasilsiniz?hosbulduk leylacim nasilsin
kızlar ben kaçar..öptüm sizide bebişleride...ii geceler...
bizde iyiyiz canim cok sükür.leyla teyzesi yavas yavas hareketlenmeye basladik.hareketlendikce ben sevindirik oluyorum.nasil güzel bir duyguymus Yarabbim.evet oyle canim yaa.hele ben dr ultrasonda ekrana bakip kaslarini catinca hemen noooooldu bi problem mi var soruyorum.ama endiselenme hersey yolundadir.
masallah canim size
evet canim ya seni cok iyi anliyorum.sen de o gunduz uyuyunca kestir biraz :))
iyiyiz canim,siz nasilsiniz?
gule gule canim,ii geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?