bugün temizlik var bizim evde kedimi de yıkayacam delikafadulden getir senin koca danayı da yıkayım archimim çok severim ben kedi yıkamayı
bugün temizlik var bizim evde kedimi de yıkayacam delikafadulden getir senin koca danayı da yıkayım archimim çok severim ben kedi yıkamayı
ayy o vahşi yıkanmaz kucağıma bile alamıyorum tırmık manyağı yapıyor beni.
bir de suya girse parça pinçik eder bizi.:roflol:
bu arada ben hiç kedimi yıkamadım ama her gören pamuk gibi bu nasıl yıkıyorsun diye soruyor. sen de fazla yıkama derisi tahriş olur
iyi yalıyo kendini demekki..
bu arada ben hiç kedimi yıkamadım ama her gören pamuk gibi bu nasıl yıkıyorsun diye soruyor. sen de fazla yıkama derisi tahriş olur
veterinerlerde bi sprey var o çok iyi aslında döküyo bütün pireleri sersemletip. bu ense damlaları benim de bildiğim en etkili çözüm. eğer kendin yapabilirsen bauhous carrefour gibi mağazaların hayvan bölümünde de satılıyo o damlalardan . ayda bir yapıyosun enseden ya da yalayamayacağı bi yerden hafifce derisini çizerek kana karışması için bi de tüylere işte.
iyi yalıyo kendini demekki..
ben de hiç yıkamıyorum, veteriner yıkamayın dedi..
bizimki de bembeyaz.. çünkü sürekli bi bacak havada şuh pozlar vererek yalanıyor
benim kedimi ne yazıkki yıkamak zorundayım. 3 yaşında aldım ben onu. bir evde kapalı bir odada tuvalet terbiyesi olmadan, doğru düzgün mama yiyemeden yaşamış mafoldumben ben aldığımda değil yalanmak ya da kedi kumu kullanmak oyun oynamayı bile bilmiyodu gariban. şimdi tuvalet terbiyesini verdik. öğrendi ama yine de bazen kum kabının önüne çişini yapıp üstüne basıyo. eski hayatındaki pislik yüzünden de dişleri iltahaplı yalanamıyo. öyle zamanlarda patilerini yıkıyorum zaten kendi özel şampuanı var. 2 ayda bir . eğer çiş yaparsa hemensırnaşık şey suyu çok seviyo zaten ben yıkarken öylece duruyo küvetin içinde. uzun süre yıkanmazsa banyodaki sabunlara sürünüp kendini boyayıp geliyo sabunlara :)
ay yerim ben onu yaaaaaa kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
görsen kesin yersin. utanma duygusu olmadan her yerini elletebilen bir erkek açar gösterir bile hatta:roflol: bi de sarışınsan yandın :) sarışın hatunların kucağından inmez kendisi.
buz devri filminde bi kaplan vardı. diego diye. aynı onun gibi. ön dişleri gereğinden fazla uzun. çenesini severken insanın eline geliyo dişler.
ayy canım beniimm..görsen kesin yersin. utanma duygusu olmadan her yerini elletebilen bir erkek açar gösterir bile hatta:roflol: bi de sarışınsan yandın :) sarışın hatunların kucağından inmez kendisi.
buz devri filminde bi kaplan vardı. diego diye. aynı onun gibi. ön dişleri gereğinden fazla uzun. çenesini severken insanın eline geliyo dişler.
aynen tatliş benimde son 1-2 gündür öyle.. hissediyorum artık.. oturup kalkmak bile zor oluyo.. karnımın içi acıyo sankiya kızlar benim qöbeğimde çok kasılma falan oluyoo
qerilme çok oluyoo
rahatsız oluyorum
artık yavaş yavaş hareketlerim kısıtlanmaya başladı
eskisi qibi rahatca esnek hareketler yapamıyorum
:umursamaz:
yok resimleri ama koyayım şimdi :) bulabilirsem nasıl albüm yapılıyo :) bakayım senin kıza belki beğenir benim yakuşuklu oğlum
eşimin arkadaşı geldi bi akşam yemeğe eşiyle beraber. eşi de sarışın bi bayan. kıza 2 dk rahat vermedi bütün gece tepesindeydi ::roflol:
aynen tatliş benimde son 1-2 gündür öyle.. hissediyorum artık.. oturup kalkmak bile zor oluyo.. karnımın içi acıyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?