2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay evet ya 14.15 haftaya kadar cok yavas geciyor.ama o tarihlerden sonra cok hizli gecmeye basladi gibi geliyor bana.
evet canim,bende oyle dusunuyorum.cunku ilk aylar zor geciyor.bulanti kusma ve s.o gunler bana zindan gibi geliyordu.ama simdi hepimiz rahatladik cok sukur.gule oynaya hamileligin keyfini cikariyoruz:)))insallah sonuna kadar da boyle gider
bende çıktım kızlar biraz dinleniyim iyigeceler güzel anneler size ve bebişlerinizeopuyorumnanaktan

gorusuruz canim. iyi geceler

amin canim.hepimiz saglikla sihhatle tamamina ereriz insaallah.kayinvalidem gecen diyorki,bunlar daha iyi zamanin,son aylara dogru,seni slkintilar basacak,uyuyamiyacaksin,seni korkutmak istemem de böyle olacak yani akannehirdiyor.ne yapalim saglik olsun bir iki ayda öyle cekeriz.hayirlisi olsun.

evet canim oyle.benimki su an tekmeliyo hadi uyu bi uyutmadin beni de klavye seslerinden diye :)))

hoşgeldin tatlışım nasılsın?
annesi yatma zamani gelmis.simdiden bizi kendilerine uyduruyorlar essek sipalari.iyigeceler canim

Son düzenleme:
selam kızlarrr,
pazartesi 16,30 civarında bırakmıştım en son sizi malum giremedim... ama yaklaşık 400 sayfa felan belki daha fazla inat ettim meraktan yane okuyayım dedim son yüz sayfadada Allahım galiba bitmeyecek ve ben hala okurken burada nerdeyse doğurucamm yaaaa öldüm yaniiiiiii

offf pes dedimmmmm

baya kaynatmışsınız bi sürü şey olmuş ama hepsi geçen senede kalmış neysekikaydirigubbakcemile3
e okurken yoruldum malum çıkacağım birazdan
hepinize mutlu seneler diliyorum, bebişlerinizle ve eşlerinizle (sevdiklerinizle) umarım güzel bir yıl geçirirsiznizz... 2011 de ortalığı yıkan pıtırcıklarla şenlensin inşallahhh....

yarın görüşürüz öptümmm..

saoll canımmm inş sende bebişin ve eşinle güzel bir yıl geçirirsin

günaydın kızlaarrr
cumartesi gününün hortlağı da benim sanırım.. delikafadulden
bugun 07.20 de geldim işe, hemen cuppaaaa toplantıya girdim..
şimdi de masama geldim..
yani bildiğiniz hortlagım ben, vereliniortak

günaydın canımm
iyi senelr olsun inşallah

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın millet. bende tembellik ettim yeni kalktım. zaten hava da berbat.
bu gece de habire kabuslar gördüm içim daraldı.

aynen bende yeni kalktım daha yatağımı bile toplamadım yaa
qeldim pc başına havada kapalı
üstümde bi ağırlık var
havadan dolayı sanırım :sinifsinif:

özgeee kedim pirelendi kızz. geçen pireli köpek sevdim herhalde ondan bana , benden de kedime bulaştı kötükedihüso
gece gördüm , eşimde bugün yarın çalışıyor. veterinere de götüremem benim koca danayı.
senin bildiğin bir ilaç var mı alsam gelsem??

ANAAA
kırt kırt kaşınır o şimdi..

kızzzzz sen bugün çalışmıyon muuuuu klava:

ben de Allahım nasıll zor kalktım sanki yataktan kazıdım kendimi

ANAAA
kırt kırt kaşınır o şimdi..

kızzzzz sen bugün çalışmıyon muuuuu klava:

ben de Allahım nasıll zor kalktım sanki yataktan kazıdım kendimi

hehehe çalışmıyorum delikafadulden patron insafa geldi de izin verdi
evdeyim ama hava da berbat kedimde pireli, kocamda işe gitti.
ben tek başıma kaldım :çok üzgünüm:

bugün temizlik var bizim evde kedimi de yıkayacam delikafadulden getir senin koca danayı da yıkayım archimim çok severim ben kedi yıkamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…