- Konu Sahibi daemon
-
- #24.241
evet canim,bende oyle dusunuyorum.cunku ilk aylar zor geciyor.bulanti kusma ve s.o gunler bana zindan gibi geliyordu.ama simdi hepimiz rahatladik cok sukur.gule oynaya hamileligin keyfini cikariyoruz:)))insallah sonuna kadar da boyle gideray evet ya 14.15 haftaya kadar cok yavas geciyor.ama o tarihlerden sonra cok hizli gecmeye basladi gibi geliyor bana.
bende çıktım kızlar biraz dinleniyim iyigeceler güzel anneler size ve bebişlerinizeopuyorumnanaktan
evet canim oyle.benimki su an tekmeliyo hadi uyu bi uyutmadin beni de klavye seslerinden diye :)))bizde iyiyiz canim cok sükür.leyla teyzesi yavas yavas hareketlenmeye basladik.hareketlendikce ben sevindirik oluyorum.nasil güzel bir duyguymus Yarabbim.
ßen qeldimmmmmmmmmmmmm delikafadulden
evet canim oyle.benimki su an tekmeliyo hadi uyu bi uyutmadin beni de klavye seslerinden diye :)))
hoşgeldin tatlışım nasılsın?
ay kizlar ben de kacayim yatayim.ii geceler.gorusuruz....
amin canim.hepimiz saglikla sihhatle tamamina ereriz insaallah.kayinvalidem gecen diyorki,bunlar daha iyi zamanin,son aylara dogru,seni slkintilar basacak,uyuyamiyacaksin,seni korkutmak istemem de böyle olacak yani akannehirdiyor.ne yapalim saglik olsun bir iki ayda öyle cekeriz.hayirlisi olsun.evet canim,bende oyle dusunuyorum.cunku ilk aylar zor geciyor.bulanti kusma ve s.o gunler bana zindan gibi geliyordu.ama simdi hepimiz rahatladik cok sukur.gule oynaya hamileligin keyfini cikariyoruz:)))insallah sonuna kadar da boyle gider
gorusuruz canim. iyi geceler
annesi yatma zamani gelmis.simdiden bizi kendilerine uyduruyorlar essek sipalari.iyigeceler canimevet canim oyle.benimki su an tekmeliyo hadi uyu bi uyutmadin beni de klavye seslerinden diye :)))
hoşgeldin tatlışım nasılsın?
selam kızlarrr,
pazartesi 16,30 civarında bırakmıştım en son sizi malum giremedim... ama yaklaşık 400 sayfa felan belki daha fazla inat ettim meraktan yane okuyayım dedim son yüz sayfadada Allahım galiba bitmeyecek ve ben hala okurken burada nerdeyse doğurucamm yaaaa öldüm yaniiiiiii
offf pes dedimmmmm
baya kaynatmışsınız bi sürü şey olmuş ama hepsi geçen senede kalmış neysekikaydirigubbakcemile3
e okurken yoruldum malum çıkacağım birazdan
hepinize mutlu seneler diliyorum, bebişlerinizle ve eşlerinizle (sevdiklerinizle) umarım güzel bir yıl geçirirsiznizz... 2011 de ortalığı yıkan pıtırcıklarla şenlensin inşallahhh....
yarın görüşürüz öptümmm..
özgeee kedim pirelendi kızz. geçen pireli köpek sevdim herhalde ondan bana , benden de kedime bulaştı kötükedihüso
gece gördüm , eşimde bugün yarın çalışıyor. veterinere de götüremem benim koca danayı.
senin bildiğin bir ilaç var mı alsam gelsem??
ANAAA
kırt kırt kaşınır o şimdi..
kızzzzz sen bugün çalışmıyon muuuuuklava:
ben de Allahım nasıll zor kalktım sanki yataktan kazıdım kendimi
özgeee kedim pirelendi kızz. geçen pireli köpek sevdim herhalde ondan bana , benden de kedime bulaştı kötükedihüso
gece gördüm , eşimde bugün yarın çalışıyor. veterinere de götüremem benim koca danayı.
senin bildiğin bir ilaç var mı alsam gelsem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?