2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hastanenin kantinine uğramadın dimi ordan archimim:1shok:

saolll bebeğimmmmm iyi değilim ben nezle oldum.gecem gündüzüme karıştı
sen nasılsın canım kızın nasıl

gecmis olsun dilegim.
bizde iyiyiz cok sukur.
buyuyoruz yavas yavas Nilosumla :)

leylaaaaaaaaa bii göründün bi kayboldun nerdesin bakim çık ortaya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

si-zi
cereneee
sööö-lü-ceeemhihoyyyt
ühühüühühüh ama sen baslattınnnmafoldumben
kızlar ben çıkıyuorum sonra görüşürüz...
kk yüzünden şimdi tartıştık eşimlemafoldumben
aa noldu kusum yaa gıt azcık kocısınle ılgılen barı kızmasın sana
valla bizimkide görmediğinden ses edemiyo bilse bu kadar nette olduğumu keser
ehhehehe hehe bı gun ogrenırse yandın desene

ühühüühühüh ama sen baslattınnnmafoldumben

sattım siziiiiikaydirigubbakcemile3

ehhehehe hehe bı gun ogrenırse yandın desene
arada öle çıtlatıyorum
bugün bi KK girdim kızların cinsiyetler şöle böle olmuş
çıkıyom bi süre sonra sıkılıyom fazla durunca diyorum:kedi:

zaten artık önce kk ya ugruyorum.. burdaki arkdaşlara danısıyorum sonra doktora gidiyorum.. iyi kötü tüm alternatifleri bilmek iyi oluyor..

benimkine 100% kiz dedi :)))) ay cok seviyorum kizimi ben.hasret bitse de gelse :))))))))[/QUOTE]

allah bağışlasın canım..bu sene kızlar kıymetli.. sayıları pek az. herkesten erkek duyuyorum..
bende merak ediyorum artık... kaçıncı haftada kesinleşiyor cinsiyet tahmini?

arada öle çıtlatıyorum

sen den korkulur heee.. bızımkıde alıstı bugun ne var ne yok dıye soruyo her gunkaydirigubbakcemile3

arada öle çıtlatıyorum

benimde sürekli nete girdiğimi biliyor eşim ama burda oldugumu ve neler neler paylaştığımı bilmiyo valla... :kedi:

ama buradan duyduklarımı anlatıyorum bilgi mahiyetinde... nette bi sitede okudum diye :)

allah bağışlasın canım..bu sene kızlar kıymetli.. sayıları pek az. herkesten erkek duyuyorum..
bende merak ediyorum artık... kaçıncı haftada kesinleşiyor cinsiyet tahmini?[/QUOTE]

bence kesin olarak 20.haftadan sonra belli olur erkek yada kız olduğu yüzde 100 ben hala bişey almadan doktorun kesin konuşmasına rağmen zaten daha uuzn zman var ömüzde yazlık ürünlerde çıkmadı baharda çıkmaya başlar ozman alırız yavaş yavaş acelesi yok

aaaa özgeeem hoşgeldin yavrucuuum,tamda daemon seni soruyodu bana:kedi:

benim kocam 10 ocak toplantısı için " 10 ocak kayık gözlü patik şenliği" diyo... bi de patik güzeli seçersiniz diye dalga geçiyo :roflol:

benim kocam 10 ocak toplantısı için " 10 ocak kayık gözlü patik şenliği" diyo... bi de patik güzeli seçersiniz diye dalga geçiyo :roflol:

ama kayık gözlüyü yapan KKlı yok ne anladım ben o işten toplanmayın işte banane

ay gercekten bulusmamız var dımı haftayaa ee daha bı plan yapılmadı napcez ne etcess
kaydirigubbakcemile3

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ama kayık gözlüyü yapan KKlı yok ne anladım ben o işten toplanmayın işte banane

ben patıgın resmını bastırıp gotururum canım dert etme sen altınada yazarız elhamraaa ya tesekkurler dıye=)

ay gercekten bulusmamız var dımı haftayaa ee daha bı plan yapılmadı napcez ne etcess

beyaz çarşaflı ruhum orda olucak hepinizi korkutucam altınıza kaçırttırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…