bende üniversitede okurken göğsümde ağrı ve akıntı olmuştu. doktora gittik erkek çıktı.
tabi soyun dedi. önce bir duraksadım sonra bismillah dedik soyunduk napalım. can tatlı geldi .
sonra beni ultrasona yönlendirdi doktor. oradaki doktorda erkek çıkmaz mı. bir de ona da açtık gösterdik cicikleri. ellemeyen kalmamıştı o gün :roflol: napalım işin ucunda sağlık olunca utanma kalmıyor.
ama şu kadın doğumcuların kk ya üye olma fikrini tuttum yerimseniben
aaa hakkettenmi:uhm:
banada bi dr öyle demişti
bende tamam şu gün gelirim dedim ama bişi oldu gidememiştim
iyiki gitmemişim:1shok:
saolll bebeğimmmmm iyi değilim ben nezle oldum.gecem gündüzüme karıştı
sen nasılsın canım kızın nasıl
selaaam nasilsin uklacim?gorusemiyoruz.kizin olucakmis tebrikler canim.Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
selam tekrar canım iyiyim %90 kız dedi kuzenlerim baktı ama dr pazartesi bakacak şimdilik kızımız kesin diyoruz son dk gol atarmı bilemiyorum açıkcası :roflol:
bu ara pek giremedim canım ondandır dün gece oturdum başltan sona okudum yaklaşık 400 den fazla sayfayı öldüm yaa sonradan da pes ettim kaydirigubbakcemile3
benimkine 100% kiz dedi :)))) ay cok seviyorum kizimi ben.hasret bitse de gelse :))))))))
ühühüühühüh ama sen baslattınnnmafoldumbensi-zi
cereneee
sööö-lü-ceeemhihoyyyt
aa noldu kusum yaa gıt azcık kocısınle ılgılen barı kızmasın sanakızlar ben çıkıyuorum sonra görüşürüz...
kk yüzünden şimdi tartıştık eşimlemafoldumben
ehhehehe hehe bı gun ogrenırse yandın desenevalla bizimkide görmediğinden ses edemiyo bilse bu kadar nette olduğumu keser
arada öle çıtlatıyorumühühüühühüh ama sen baslattınnnmafoldumben
sattım siziiiiikaydirigubbakcemile3
ehhehehe hehe bı gun ogrenırse yandın desene
böyle bi probelmin olmadığı için bilmemen çok nomal ama uklanın okadar çevresinde bu konu ileilgili örnek olmuş ama doğum yapmamış kadınların yaktırmasının ne sakıncası olabiir diyuor oda enteresan fisfisfis ben olsam hemen araştırırım ya bendede oursa yaktırmak ne kadar doğru ne gibi önlemler almam gerekiyor diye
arada öle çıtlatıyorum
bugün bi KK girdim kızların cinsiyetler şöle böle olmuş
çıkıyom bi süre sonra sıkılıyom fazla durunca diyorum:kedi:
arada öle çıtlatıyorum
bugün bi KK girdim kızların cinsiyetler şöle böle olmuş
çıkıyom bi süre sonra sıkılıyom fazla durunca diyorum:kedi:
sen den korkulur heee.. bızımkıde alıstı bugun ne var ne yok dıye soruyo her gunkaydirigubbakcemile3
kardeşime söledim o zımbırtıyı getiriyo
zaten artık önce kk ya ugruyorum.. burdaki arkdaşlara danısıyorum sonra doktora gidiyorum.. iyi kötü tüm alternatifleri bilmek iyi oluyor..
benimkine 100% kiz dedi :)))) ay cok seviyorum kizimi ben.hasret bitse de gelse :))))))))
aaaa özgeeem hoşgeldin yavrucuuum,tamda daemon seni soruyodu bana:kedi:
yoooo yok öle bişey:kedi:
benim kocam 10 ocak toplantısı için " 10 ocak kayık gözlü patik şenliği" diyo... bi de patik güzeli seçersiniz diye dalga geçiyo :roflol:
ay gercekten bulusmamız var dımı haftayaa ee daha bı plan yapılmadı napcez ne etcessbenim kocam 10 ocak toplantısı için " 10 ocak kayık gözlü patik şenliği" diyo... bi de patik güzeli seçersiniz diye dalga geçiyo :roflol:
kaydirigubbakcemile3
ama kayık gözlüyü yapan KKlı yok ne anladım ben o işten toplanmayın işte banane
ay gercekten bulusmamız var dımı haftayaa ee daha bı plan yapılmadı napcez ne etcess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?