askolsun canım yaaa olur mu hıc oyle seyy bak sımdı uzdun benı. merak etme sen zaten yapmıssın ama bebeler ıcın uygun degılmıs ıste. ben onu oglusa gıydırmıs sayarım oluusm pasaklı o mahvettı tsortu dıye sayarım merak etme oglusumun bır numaralı teyzesii.. biz seni seviyuruukkk:1hug:
selammmmmmmmmmm kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
canım farklı sebebleri olabilir tabi o anda mümkümse evde varsa
hemen tansiyonunu bi ölç hamilelikte olabiliyor tansiyon problemi
erken farketmen senin açından iyi olabilir.BEn mesela normalde hiç başı ağrımayan
biriydim hamile kalmadan önce ama şimdi çok şiddetli ağrılar oluyor bi bölğeye giriyor
bıçak gibi saplanıyor ama anlık çok uzun sürmüyor ama ara ara saplanıyor
selam canımmmselammmmmmmmmmm kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
bende oluyor gaz sancımda çok oluyor hatta gece uyanıyorum sancım oluyor sağa sola dönerken yavaş dönüyorum bir de wc ye gittikten sonra ağrım oluyoryaaCADIARZU
leylaaa gleıdn bılıyorum cık ortaya
:gitme:küstükkk bizi seven yok mu naannnayy kuşum bizde çok seviyozzzzzz seni belirsiz cinsiyetli bebişimle valla bakŞeniz
ah be canım doktorları bilmiyomuusn ağzından cımbızla alıyoruz cümleleri sankli silah zoru ile oturmuşlar hayrına yapıyolar o işi ...
ÖZel hastanelerdede öle bide sskya gitsem hiç yüzümüze bakmıcaklar :dilcikar:
:gitme:küstükkk bizi seven yok mu naannn
ukla bebeişim gazını çıkarsın kocan rahatlarsın ben öle yaptırıyom ay iğrencimkaydirigubbakcemile3
selam canımmm
selammmmmmm canımm hoşğeldinnnnnn a.s.
hani böle üşütürüzde yan boşluklarımıza iğneler batar ya
benim karnıma öle iğneler batıyo bazen
o ne ki acep?
aaaaaaaaa aşkolsunnnn ama ben kaç gündür zaten yoktum ki yaaakuru iftira leynnnnlaelaelaelaelaesevmemmi beee çok seviyom valla ama sen benle ilgilenmiyon:umursamaz:
selaaam nasilsin uklacim?gorusemiyoruz.kizin olucakmis tebrikler canim.Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
hosbulduk dileeem nasilsin?
aaaaaaaaa aşkolsunnnn ama ben kaç gündür zaten yoktum ki yaaakuru iftira leynnnnlaelaelaelaelae
bu arada birazdan benim koçiş isyan bayrağını çekecek içerde iş yapıyor:roflol:bense çene
selaaam nasilsin uklacim?gorusemiyoruz.kizin olucakmis tebrikler canim.Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.
selam tekrar canım iyiyim %90 kız dedi kuzenlerim baktı ama dr pazartesi bakacak şimdilik kızımız kesin diyoruz son dk gol atarmı bilemiyorum açıkcası :roflol:
bu ara pek giremedim canım ondandır dün gece oturdum başltan sona okudum yaklaşık 400 den fazla sayfayı öldüm yaa sonradan da pes ettim kaydirigubbakcemile3
anam yirim ben cınsıyetı belırsız yegenımııkaydirigubbakcemile3ayy kuşum bizde çok seviyozzzzzz seni belirsiz cinsiyetli bebişimle valla bakŞeniz
ıstıyoruzz yokmu kımsenın cep telefonu felan atıverırdın ıkı dk da yaff davsanlımı ordunn bu kezyeni patik şaheserimi göstercektim bugün size ama fotoyu pcye atcak zerzevat yok şuan yanımda kızlar kaydirigubbakcemile3
sizide sevşyurukkk yavyummmm gel buraya:gitme:küstükkk bizi seven yok mu naannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?