2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy kuşum bizde çok seviyozzzzzz seni belirsiz cinsiyetli bebişimle valla bakŞeniz

hani böle üşütürüzde yan boşluklarımıza iğneler batar ya
benim karnıma öle iğneler batıyo bazen
o ne ki acep?

bende oluyor gaz sancımda çok oluyor hatta gece uyanıyorum sancım oluyor sağa sola dönerken yavaş dönüyorum bir de wc ye gittikten sonra ağrım oluyoryaaCADIARZU

ayyy beni anlattin sanki.wc-de ve wc-den sonra bi agri oluyor bazen sorma...offf
leylaaa gleıdn bılıyorum cık ortaya

:)) evet canim ilk sayfadaydim bön bön kizimin adina bakiyordum :))) kaydirigubbakcemile3
nasilsin?

yeni patik şaheserimi göstercektim bugün size ama fotoyu pcye atcak zerzevat yok şuan yanımda kızlar kaydirigubbakcemile3

ukla bebeişim gazını çıkarsın kocan rahatlarsın ben öle yaptırıyom ay iğrencimkaydirigubbakcemile3

aslında su kadın dogumcular kk ya üye olsalar , ve burada sıkıntıları merakları korkuları sevinçleri yaşasalar ve ona göre davransalar 1 numaralı dr olurlar bence...
sanki her gün hamileyiz yarında dogurucaz gibi rahatlar.. herşeyi biliyormusuz gibi davranıyorlar...
ilk dr maceram lise sondaydı. gittim doktora. ultrsasonla bakıcam ama vajinal muayene olmasada kontrol edicem dedi. ben istemedim.. çekindim yani.. daha 15 yasındayım. bana dediki: hergün kaç tane görüyorum ben biliyomusun. bende dedimki sen hergün görüyo olabilirsin ama ben her gün herkese göstermiyorum kaydirigubbakcemile3
sonra baska doktora gittim. aynı hastanede. tedaviyi ret diye yazmış birde salak. doktor niyediye sordu bende anlattım. zaten şikayet varmış hakkında öküzün...
işte böyle.. kızınız olursa ilk doktorunu iyi seçin. travmatik doktorlar var valla... klava:

hani böle üşütürüzde yan boşluklarımıza iğneler batar ya
benim karnıma öle iğneler batıyo bazen
o ne ki acep?

onunda farklı sebeleri olabilir kaydirigubbakcemile3 mesele bebeğin ani hareketleri
vucudun iç hacminin kat kat büyümesi gerilen içteki bağalrn ağrıya neden olması
kaydirigubbakcemile3daha bi çok sebebi olabilir ama sen her halükarda ayağını sıcak tut
kendne dikkat et ben üşütmüşüm şu anda çok kötüyüm mendiller dağ oldu yanımda
önce sağlık başka bişey değil ben hapşurdukça bebiş tekme atıyor kaydirigubbakcemile3

sevmemmi beee çok seviyom valla ama sen benle ilgilenmiyon:umursamaz:
aaaaaaaaa aşkolsunnnn ama ben kaç gündür zaten yoktum ki yaaakuru iftira leynnnnlaelaelaelaelae
bu arada birazdan benim koçiş isyan bayrağını çekecek içerde iş yapıyor:roflol:bense çene

yaw şu sayfanın üstündeki formül bilmemnenin reklamını kaldırsınlar artık kadın midemi bulandırıyo her f5ten sonra doynk diye karşıma çıkıyo:umursamaz:

selaaam nasilsin uklacim?gorusemiyoruz.kizin olucakmis tebrikler canim.Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah.

hosbulduk dileeem nasilsin?

saolll bebeğimmmmm iyi değilim ben nezle oldum.gecem gündüzüme karıştı
sen nasılsın canım kızın nasıl

aaaaaaaaa aşkolsunnnn ama ben kaç gündür zaten yoktum ki yaaakuru iftira leynnnnlaelaelaelaelae
bu arada birazdan benim koçiş isyan bayrağını çekecek içerde iş yapıyor:roflol:bense çene

çişteyim de sende ben iş yerimde alıyom netbooku elime valla bak kimse elleşemiyo bana

ayy kuşum bizde çok seviyozzzzzz seni belirsiz cinsiyetli bebişimle valla bakŞeniz
anam yirim ben cınsıyetı belırsız yegenımııkaydirigubbakcemile3
yeni patik şaheserimi göstercektim bugün size ama fotoyu pcye atcak zerzevat yok şuan yanımda kızlar kaydirigubbakcemile3
ıstıyoruzz yokmu kımsenın cep telefonu felan atıverırdın ıkı dk da yaff davsanlımı ordunn bu kez
:gitme:küstükkk bizi seven yok mu naannn
sizide sevşyurukkk yavyummmm gel buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…