eşim klozeti temizliyormuş çamaşır suyuylaaa ahh benim hakikatli kocammmm sabah kahvaltı yaparken tam orta yerinde çıkarınca wc ye (ne iğrencim) kafamçokkarıştıademceğize kaldı işler :roflol:çişteyim de sende ben iş yerimde alıyom netbooku elime valla bak kimse elleşemiyo bana
yok kuşum davşanlının yapılışını hala bulamadım netten çıkaramadım bu sefer bakarak,henüz araştırma safhasındayım,bu kız patiği melekli tüllü fena süslühihoyyytkız olursa benim velet giydiririm kııııızzzzıstıyoruzz yokmu kımsenın cep telefonu felan atıverırdın ıkı dk da yaff davsanlımı ordunn bu kez
nan o süslü patilerden bende istiyom kızımaaa:hulya:yok kuşum davşanlının yapılışını hala bulamadım netten çıkaramadım bu sefer bakarak,henüz araştırma safhasındayım,bu kız patiği melekli tüllü fena süslühihoyyytkız olursa benim velet giydiririm kııııızzzz
nan o süslü patilerden bende istiyom kızımaaa:hulya:
aslında su kadın dogumcular kk ya üye olsalar , ve burada sıkıntıları merakları korkuları sevinçleri yaşasalar ve ona göre davransalar 1 numaralı dr olurlar bence...
sanki her gün hamileyiz yarında dogurucaz gibi rahatlar.. herşeyi biliyormusuz gibi davranıyorlar...
ilk dr maceram lise sondaydı. gittim doktora. ultrsasonla bakıcam ama vajinal muayene olmasada kontrol edicem dedi. ben istemedim.. çekindim yani.. daha 15 yasındayım. bana dediki: hergün kaç tane görüyorum ben biliyomusun. bende dedimki sen hergün görüyo olabilirsin ama ben her gün herkese göstermiyorum kaydirigubbakcemile3
sonra baska doktora gittim. aynı hastanede. tedaviyi ret diye yazmış birde salak. doktor niyediye sordu bende anlattım. zaten şikayet varmış hakkında öküzün...
işte böyle.. kızınız olursa ilk doktorunu iyi seçin. travmatik doktorlar var valla...klava:
anaaa özge yok,yokluğu nasıl bellikaydirigubbakcemile3
:roflol:ohh be dunya varmıs dımı ama he hehhehe he
canım süpersin ya çook güldürdün beni :roflol: haklısın valla haklı söze ne denir.Bunlar varya sapıtmış valla para bürümüş gözlerini ben hamile kalmadan önce gittim muyaneye
yara varmış hemen yakalım dedi bende saf tabi tamam dedim neyse sözleştik
annem dediki sen baaşka bi doktora daha git yara yakılacak kadar mühim bişey değildir
sonra acısını çekersin dedi neyse ben gttim başka bi doktora o da ne derse beyenirsin
doğum yapmamış bi kadının yarası asla yakılmaz kim söledi bunu sana dedi
ya düşünsene nerydese geri dönüşü olmayan bişey yapıaktı pis kladın ya böle bi
zihniyet olabilirmi ya herşey paramı demek bide bana orda ücretni bile söliüyor
yani hazırlıklı gel gibilerinden
ohh be dunya varmıs dımı ama he hehhehe he
:roflol:
aa ben doğum yapmamış kadnın yarasının yakılmadığını ilk kez senden duydum dilek benim çok arkadaşım öle yara yaktırdı yaaa daha bebek yapmadnn
aa ben doğum yapmamış kadnın yarasının yakılmadığını ilk kez senden duydum dilek benim çok arkadaşım öle yara yaktırdı yaaa daha bebek yapmadnn
ben yara yakılmasını ilk defa duyuyorum ...
aslında su kadın dogumcular kk ya üye olsalar , ve burada sıkıntıları merakları korkuları sevinçleri yaşasalar ve ona göre davransalar 1 numaralı dr olurlar bence...
sanki her gün hamileyiz yarında dogurucaz gibi rahatlar.. herşeyi biliyormusuz gibi davranıyorlar...
ilk dr maceram lise sondaydı. gittim doktora. ultrsasonla bakıcam ama vajinal muayene olmasada kontrol edicem dedi. ben istemedim.. çekindim yani.. daha 15 yasındayım. bana dediki: hergün kaç tane görüyorum ben biliyomusun. bende dedimki sen hergün görüyo olabilirsin ama ben her gün herkese göstermiyorum kaydirigubbakcemile3
sonra baska doktora gittim. aynı hastanede. tedaviyi ret diye yazmış birde salak. doktor niyediye sordu bende anlattım. zaten şikayet varmış hakkında öküzün...
işte böyle.. kızınız olursa ilk doktorunu iyi seçin. travmatik doktorlar var valla...klava:
kızlar ben çıkıyuorum sonra görüşürüz...
kk yüzünden şimdi tartıştık eşimlemafoldumben
ben yara yakılmasını ilk defa duyuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?