2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kuzucuklar ben cıkıyorum kocıs yoldaymıs yılbasına kırgın gırdık bıraz aslında haşa kırgındım ama bas agrım gectı yemeklerımız mumlu bı masa ıcın cok uygun degıl ama olsun onemlı olan nıyet guzelce susuleyım masamızı bı yemek yıyıp sonra fılmımızı ızleyelım.. haydı hoscaklaınn

sarı çiçek bu benden sana hediyekaydirigubbakcemile3

i asked the yellow flower,
have you got mother, father
the flower said: dervish father,
my mother and father are solidtir

hadi kendine iyi bak şekerim
kocişlede barışın artık
şekşi giyin
öpüldünŞeniz

afiyet olsun canım..biz de demin tartıstık kös kös oturuyoruuuuz :))offf offf

mersii şekerımmm tmm sekşi elbısemı gıycem am aburda durmay adevam edersem kociş basıcak sımdı benı

hadı sende gıt şekşi gıyın barışın hehe eheh

ay yok canım almayayım hic seksi olasım yok :))esofmanlarım ve ben cok mutluyuz su anda..

sarıçiçek hosgeldin sekerim sana şarkılar yazdım okumadınmıkaydirigubbakcemile3

daemoşum gidemiyokiiii

• Kanat çırpar gibi hareketler hissetmeye başlayabilirsiniz. Bebeğiniz tekmeler, sağa sola sallanır, kıvrılır ve döner. (henüz hareketleri hissetmiyorsanız paniklemeyin) Bebeğiniz aynı zamanda bir şeyleri kavrar, gözlerini kısar, kaşlarını çatar, yüzünü buruşturur ve hatta parmağını bile emebilir.

ay benim bebeğim oynuyo şu anda demekki..ben doğru düzgün bişi hissetmiyorum ama ya

ya ben gece gündüz
anneeeeeeem kuşuuum
diye bağararak seviyorum bebişi
korkcakta valla

sarı çiçek bu benden sana hediyekaydirigubbakcemile3

i asked the yellow flower,
have you got mother, father
the flower said: dervish father,
my mother and father are solidtir

ayy çok güzel yaa bu nicki alırken hiç bunu düşünmemiştim çok hoşuma gitti teşekkür ederim... geçmişi okuyordum da yeni geldim

ayy çok güzel yaa bu nicki alırken hiç bunu düşünmemiştim çok hoşuma gitti teşekkür ederim... geçmişi okuyordum da yeni geldim

geçmişi ben okuyamıyorum ya baygınlık geliyo

ay korkmaz kız,bende seviyorum öyle..doktorumda dedi konuş onunla,müzik dinlet,13.haftadan sonra duymaya başlıyolarmış

yusuf suresini dinletin bebişlerinize güzel olsunlar yusuf gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…