2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavi$im, ben karnim cikmasin diyorum.oylece dümdüz kalsin :) catlaktan cok korkuyorum

ben de karnım büyüsün ama ben aynı kilomda olıym yani sadece karnımdan kilo almak istiyorum arkadan bakınca normal önden bakınca hamile:))))))))))))))))
önceden beri böyle olmak istiyorum kremle falan çatlak önlemeye çalışıcaz napalım bebeğim iyi olsun
bebek isteyip tae olmaması çoooooooooooook zor AllAH KİMSEYE GÖSTERMESİN

mavi$im, ben karnim cikmasin diyorum.oylece dümdüz kalsin :) catlaktan cok korkuyorum

kizlar bi de ben acayip tuvalet konusunda manyagim,kendi evimizin tualetinden baska hicbi yerde rahat edemiyorum,igreniyorum.inanin ki kayinvalideme gelmek istememe en buyuk sebeb tuvalet.aksi gibi evde kabizlik cekerken burda ishal noktasina geliyorum.pecetelerle her tarafi kapliyorum,deliyim ben.napiyim ama bende tuvalet siyah pisligi filan gozukmuyor,uffff.afedersiniz yine karnim agrimaya basladi.

ozgecim evet yedirmeye calisiyorlar beni de. :) 2canliymi$im,ama midem oncekinden de az yemek tutuyor 1.5 kq verdim.

ah bu yedirmeye çalışanlar yok mu
zaten kabızım çıkmıyor birşey, bir de sürekli üstten bastırmaya çalışıyorlar.
neymiş 2 canlıymışım
bebek zaten 1 cm bişey onun yediğinden ne olacak da bana tencere tencere yemek pişiriyorsunuz. sinirlendim gene

neyse rüyamda da 9 aylık hamileydim doğuma gidiyorum ama sezaryan yapacaklarmış.
diyorum ben istemiyorum sezaryan ı normal doğuracağım ( her işim tamamdı da o kaldı )
sonra karnıma bakıyorum minicik. diyorum allah allah 9 aylık bebek bu karında olur mu?doktorda diyor korkma sağlıklı bebeğin
öyle uyandım.

sağol canım umudumu kaybetsemde zaman zaman ultrasonda bebeğimi görünce gene seviniyorum
evet moral çok önemli.beni çok ağlattı bu bebek ama şimdi üzülmüyorum ne yapayım. ekmek yiyeceği günler varsa biz ne yapsak da dünyaya gelecektir.
herşey olacağına varır. sende dikakt et kendine sağlıklı haberlerini bekliyorum
benim bebek 7. haftanın içinde canım.

Son düzenleme:
merhaba rakadaslar benide alirmisiniz araniza? bende kismetse 25 haziran gibi dogum yapacagim.suanda 8. haftadayiz. allah herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

merhaba rakadaslar benide alirmisiniz araniza? bende kismetse 25 haziran gibi dogum yapacagim.suanda 8. haftadayiz. allah herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah

hoşgeldin canım
sende epey büyütmüşsün bebeğini
sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Günaydın kızlar
sanki benimde karnım hafiften bi çıkmaya başladı
haftada bir kilomu ölçüyorum en son 3 gün önce toplam 800 gr almıştım ama sanki şimdi 2 kilo almış gibi hissediyorum
karnımın çıkması hafiften hoşumada gidiyor :kedi:

kızlaarrrrr herkese günaydıınnn.yaşasın bugün cumartesi :dance::dance: çok mutluyum.yarım gün iş,sonra çarşı pazar,gezmek,evde uyku.oohhhh :teytey:

hoşgeldiiinnn.daemona özelden mesaj at canım,seni de listeye eklesin

benimde kilom aynı ama karnım çıktı
pantolonların düğmesi kavuşmuyor

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Bulantilarim cok az cok sukur iyi gidiyorum derken iki gundur cikartiyorum.
Bugun 8+6'im ve sabah yine gunumu tuvalette basladim.
Sizin de bogaziniz cok kotu yaniyor mu ondan sonra ben ne yapsam yumusamiyor. :1no2:

gunaydin kizlar.
Ben de 9+5im bugun.
Hepimiz buyuyoruz masallah.
40.haftaya ulasmak nasip olsun insallai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…