- Konu Sahibi daemon
-
- #2.441
mavi$im, ben karnim cikmasin diyorum.oylece dümdüz kalsin :) catlaktan cok korkuyorum
ozgecim evet yedirmeye calisiyorlar beni de. :) 2canliymi$im,ama midem oncekinden de az yemek tutuyor 1.5 kq verdim.
archimim arkadaşım hiç umudunu kaybetme kaç haftalık senin bebeğin benimde kanama vardı bir hafta hastanede yattım sonrada evde hemen hemen hiç kalkmadım sürekli yattım doktor kontrolündeydim sürekli gün aşırı ultroson takibi yapılıyordu çok stresli günlerdi baştada dediğim gibi ben hrşey bitti gözüyle bakıyordum ama bebeğimiz bizi bırakmadı ve tutundu bugünde kalp atışlarını duyduk allahıma şükür hiç umudunu kaybetme sen elinden geleni yapıyorsun gerisini allah bilicek bol bol dua et hayırlısını iste bol bol dinlen arkadaşım moral çok önemli benim moralim çok bozuktu hiç positf düşünmüyordum şimdi pişmanım sen öyle yapma positif ol tamammı :) sağlıcakla kal
merhaba rakadaslar benide alirmisiniz araniza? bende kismetse 25 haziran gibi dogum yapacagim.suanda 8. haftadayiz. allah herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
amin insallah hep beraber canimhoşgeldin canım
sende epey büyütmüşsün bebeğini
sağlıkla kucağına alırsın umarım.
merhaba rakadaslar benide alirmisiniz araniza? bende kismetse 25 haziran gibi dogum yapacagim.suanda 8. haftadayiz. allah herkese hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah
Günaydın kızlar
sanki benimde karnım hafiften bi çıkmaya başladı
haftada bir kilomu ölçüyorum en son 3 gün önce toplam 800 gr almıştım ama sanki şimdi 2 kilo almış gibi hissediyorum
karnımın çıkması hafiften hoşumada gidiyor :kedi:
hosbulduk canim attim canim bugun ekler diye dusunuyorumhoşgeldiiinnn.daemona özelden mesaj at canım,seni de listeye eklesin
benimde kilom aynı ama karnım çıktı
pantolonların düğmesi kavuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?