2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mutluyum tskler bende yaptim, ama 7910'un tickerleri de kucuktu sanki o neden kabul olmuyorsa.

ben kendi tickerimi cok seviyordum,demek 1siteyi kabul ediyor.neyse,yinede hic olmamasindan iyidir :)

gunaydın kızlar yaa ben yapamadım bu tıcker ısını bıyerde sapıtıyorum:çok üzgünüm:

ya ticker factoryden yapiyorum kabul etmiyorklava:

Canim nasil etmiyor ki benimkini etti, link'ini buraya yazsana yaptigin ticker'in icinde hata varsa duzeltiriz?

sensicim,cikarinca benimde bogazim cok yaniyor,su filan hicbirsey kar etmiyor.cok rahatsiz edici bir durum.cok iyi anliyorum seni.

yeni tickerlarımız da hayırlı olsuunnn delikafadulden

kilo alamiyorum diye uzulunurmu sensim?
Cok kilo almak istemiyoruz hicbirimiz.bende nette okudum,paylasmak istedim sizinle.

Olsun canim alinacak kilolari dert etme, sonucta bebislerimize gidecek onlar da.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, bir giriyorum geçmişi okumakla başa çıkamıyorum, ben iş yerinde giremiyorum siz de maşallah ben yokken çeneniz düşüyo kaydirigubbakcemile3 bu arada çok geçmiş olsun archimim, dikkat et kendine ve bebişine... umarım bundan sora herşey yolunda gider hepimiz için....

günaydı leylacımm..

benim de düğmeler kavuşmuyor valla kızlar..
pantolonların üzerine tunik giyip düğmeleri açıyom hep kaydirigubbakcemile3

bugün de böyle kısa göğüs altından bol ama çok bol bir elbiseyle geldim işe.. işyerindekiler biliyor hamile oldugumu..
sabah da toplantı vardı, her gören mıncıkladı beni ay ne şirin hamile olcan sen diye :kedi:

ben de dedim ki inşallah davul gibi olmazsam kaydirigubbakcemile3

nedenini bilmiyorum ama bebisin fazla kilo almasini istemiyorum,hem genetikle de ilgili bisey sanirim,ben zayifim,zaten 2.600gr dogmusum.bebegimin fazla kilo alacagni sanmiyorum

bu arada 1.75 boyla da nasıl şirin olacaksam kaydirigubbakcemile3

nedenini bilmiyorum ama bebisin fazla kilo almasini istemiyorum,hem genetikle de ilgili bisey sanirim,ben zayifim,zaten 2.600gr dogmusum.bebegimin fazla kilo alacagni sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…