kızlaaarr ne var ne yokkk
slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum
slk kızlar çok kötüyüm ben beceremiycam bu hamilelik modu beni mahvetti bütün düzenim gitti annem nasıl 5 tane yapabilmiş anlayamıyorum beceremiyorum elime yüzüme bulaştırmadan artık ne olacak sa olsun hep uyuyorum gözlerimi açtığımda bulantılarım artıyor dayanamıyorum artık 2 aydır mahvoldum ya kendimi tanıyamıyorum 80 lik göğüslerim 95 oldu bellim annemin belli gibi nerdeyse ya ben biraz pişman gibiyim dahası taşımayı beceremiyorum nasıl dünyaya getircam evlendiğime çok pişmanım hamile olduğumdan beri gülmeyi unuttum annemi özledim istemiyorum bu bebeği artık istemiyorum
nolsun canım yatısa devam kocıs bugun cok kızdırdı benı sabahtan berı bı yandan agrı bı yandan sınır harbı yasıyorum. bıraz surtsun burnu ama dımı nasıl davranıcaklarını ogrensınler bıraz arayıp duruyo ne ıstıyosun dıye hıc bıse ıstemıyorum uyuyorum ben dıyorum her seferınde sımdı yolda gelır bırazdan.. dılım yara olmus benımde gunde 1 kg mandalına yıyodum sımdı onuda yerken zorlanıyorum dılım acıyo.. aman bızde ne sorunlu olduk bole..
ya evet sankı hamıle olan ben degılımde kociş..
gecen gun amndalına ıstedı canım cıktım aldım kalmamıs evde. ben soyarken mandalına ıstedı tamam dedım sonradedıkı ya cok ıstedı canım versene bı tane dıye bagırdı.. nası sınırlendım nasıl onun mıdesı bulanıyo gaz sancıları oluyo benden beter durumda bıde nazlıkı sorma ama o gorcek gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?