slm kızlar nasılsınız beni bu bulantılar öldürecek boş mide sürekli çıkarmak istiyo ama bişşey yokki zehir gibi sıvı çıkıyo sadece 7+2 oldum bu arda ne zaman geçer bilginiz varmı birde ben aşırı iştahsızım hiç bişeyi yemek istemiyorum yiyenlere bile uyuz olmaya başladım sanki ömür boyu böyle olacak gibi geliyo sabahtan beri sadece ayva yedim o da yarsını şimdieşime lahmacun al dedim bakalım onu yiyebilecekmiyim çok sinirlerim bozuluyo ya
kizlar uykudan gozlerimi acamiyorum ya allaha sukur bulantim hic olmadi ama gun boyu uyurgezer gibi dolasiyorum aksamda 9 da uyuyakaliyorum ama hala uykum var yaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
kizlar uykudan gozlerimi acamiyorum ya allaha sukur bulantim hic olmadi ama gun boyu uyurgezer gibi dolasiyorum aksamda 9 da uyuyakaliyorum ama hala uykum var yaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
aynen canim ya bende cok fazla sismekten kortkuyorum . zaten kiloluyum birde sisersem artik sonum ne olur bilmiyorummafoldumbenben de senin gibiyim her geçen gün uyku saatim daha erkene kayıyo dün işi iyice abarttım 8de artık nakavt oldum sabah 8e kadar mışıl mışıl uyudum gece idrara kalkmalar dışında tabi... oh ye iç yat gelde şişme yani kaydirigubbakcemile3
kızlar tekrardan gebelik çizelgelerini yapabilirsiniz bu adresten http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
bi de 10. Haftada olan kizlar,11.den itibaren haftada 450gr alicakmi$iz
Ya bu tickerları sildiler şimdi kafam karıştı ben kaç haftalık dım ya :roflol:
Zaten hesap kitap benm işim offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?