2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gercekten mi daemon?saka sandim valla :) normal dogumla mi oldun sen?ama 6kg.a yakin bi cocuk sezeryanla dogar sanirim.kilomdan utandim ben a.6000:)

yaşasııınnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
başardımmm :sm_cool:

slm kızlar nasılsınız beni bu bulantılar öldürecek boş mide sürekli çıkarmak istiyo ama bişşey yokki zehir gibi sıvı çıkıyo sadece 7+2 oldum bu arda ne zaman geçer bilginiz varmı birde ben aşırı iştahsızım hiç bişeyi yemek istemiyorum yiyenlere bile uyuz olmaya başladım sanki ömür boyu böyle olacak gibi geliyo sabahtan beri sadece ayva yedim o da yarsını şimdieşime lahmacun al dedim bakalım onu yiyebilecekmiyim çok sinirlerim bozuluyo ya

kızlar bende akşamları çok kötü gaz sancısı cekiyorum cıkaramıyorumd ne yapcagımı şaştım

kizlar uykudan gozlerimi acamiyorum ya allaha sukur bulantim hic olmadi ama gun boyu uyurgezer gibi dolasiyorum aksamda 9 da uyuyakaliyorum ama hala uykum var yaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım 12.haftadan sonra hepsi geçecek üzülme.az daha sık dişini.iştahsızlık bende de çok.yemek yemeyi özledim bende :1no2:

kizlar uykudan gozlerimi acamiyorum ya allaha sukur bulantim hic olmadi ama gun boyu uyurgezer gibi dolasiyorum aksamda 9 da uyuyakaliyorum ama hala uykum var yaaaamirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım çalışmayanlar için ne olcak ki.uyan kahvaltını yap tekrar yat kaydirigubbakcemile3
allah bize acısın.sabahın köründe çıkıyoruz evden.akşama dönüyoruz.yemekten hemen sonra da sızıp kalıyorum zaten mirmirmirmir

Ya bu tickerları sildiler şimdi kafam karıştı ben kaç haftalık dım ya :roflol:
Zaten hesap kitap benm işim offffff

ben de senin gibiyim her geçen gün uyku saatim daha erkene kayıyo dün işi iyice abarttım 8de artık nakavt oldum sabah 8e kadar mışıl mışıl uyudum gece idrara kalkmalar dışında tabi... oh ye iç yat gelde şişme yani kaydirigubbakcemile3

aynen canim ya bende cok fazla sismekten kortkuyorum . zaten kiloluyum birde sisersem artik sonum ne olur bilmiyorummafoldumben

merhabalar kızlar nasılsınız...geçmişi okuyup geliyorummmm

Ya bu tickerları sildiler şimdi kafam karıştı ben kaç haftalık dım ya :roflol:
Zaten hesap kitap benm işim offffff

Canim benimle ayni gidiyorsun yani 8+6. kaydirigubbakcemile3
Sende yeni bir ticker yapsana kendine. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…